GOTT NYTT ÅR!!!!!!

TJENA ALLA GLADA..................HOPPAS NI FÅR ETT GOTT NYTT ÅR OCH DRICKER MYCKET OCH HAR ROLIGT SÅ SES VI IGEN 2007.

Vi ses igen 2007 i en innebandyhall nära dig!

Ha det gott.......

Ps. Tankar och kommentarer från road-trippen Göteborg-Ängelholm kommer Ds.

//Martin

Stefan Nieminen tydligen?

Blev interjuvad av VLT (Väsmanlands Lokaltidning) igår efter träningen om kvällens match mot Pixbo, och läste imorse att jag tydligen heter Stefan Nieminen enligt Svante Grahn, herregud vad håller du på med Svante?


Annars såg träningen hyfsat bra ut, det var lite okoncentrerat i mellanåt på övningarna men bra fart på tvåmålet, känner att vi kommer fortsätta på den inslagna vägen att ta avslut i rätt lägen och fortsätta göra mål på våra lägen. Vi har 19-6 på två matcher efter 10-5 mot Falun och 9-1 mot Ö-Vik och vi vill naturligtvis ta vår 3:e raka seger och gå till nyårsvila med ett bra resultat.


Vi ses i en innebandyhall nära dig!


//MN 


Trött men laddad.....

Klev nyss upp hemma hos föräldrarna ute i botkyrka där jag har varit på besök under hela julen, är grymt trött men ändå laddad inför sista träningen innan vi far iväg imorgon, kl12.00 går bussen från Kristiansborgshallen i V-ås med destinantion Göteborg och Wallenstamshallen. Träningen igår såg väl så där ut, men med tanke på att det varit uppehåll och julmaten fortfarande fanns kvar hos några så får vi väl vara nöjda, det tränades inget märkvärdigt igår utan vi trumade mest på med två målet för att få in spelglädjen och få ihop spelet. Ikväll kommer det säkert att nötas lite power-play, lite spelvändningar m.m.

Kul att Balrogs herrar fick med sig 2 poäng från annandags matchen mot FCH (FC Helsningborg) efter 8-7 i sudden. Roligt att Rabi fick göra mål, det behöver han. Grattis Rabi. Och nu ser det ut att bli lite roligare för herrarna när Patrik Nilsson och Christian Hellström kommer in i laget, en bra julklapp grabbar! Men det ska bli intressant och se vem som får ta klivit åt sidan för dessa herrar och hur herr Bruno får ihop femmorna nu.

Tänkte släppa lite tips inför nästa dam omgång den 29/12 och 30/12:

Endre-Hammarby 11-2

Pixbo-Rönnby 3-6

IKSU-Boden 5-2

Kumla-Falun 2-9

30/12:

Engelholm-Rönnby 2-10

Karlstad-Falun 3-6

Vi ses och hörs!!!!

"Finns det ris i Kina så vinner Rönnby"

//MN

Junioråret som gick!!!!

Tänkte släppa lite tankar kring mitt sista junior år som tränare, med lite toppar och floppar typ.......

Årets match: GAIK Väsby-Balrog Botkyrka (SM åttondelsfinalen 8-7 efter straffar), matchen hade allt mycket mål, mycket utvisningar, två bra lag, strid in i det sista. Samt matchen mot Farsta i juniorallsvenskan, alltid lika kul att slå dom och Krono!!!!!

Årets flopp (lag): AIK, man tappade 1 tränare och tror det var 4 spelare. Och hade ambitioner att ta sig till slutspel, men istället fick man fajtas i botten av serien och med nöd och näppe höll man sig kvar.

Årets flopp (spelare): Måste nog säga GAIK spelarna, samtliga! Man lyckades endast vinna DM-guld och med det lag man hade i Sanktan och SM borde de enligt mina ögon tagits sig till i alla fall final i Sanktan och semifinal i SM

Årets genombrott (Lag): Mitt eget, Balrog Botkyrka. Som efter en mycket tung försäsong endast hade ett fåtal spelare kvar från det lag som slogs sönder under herr Ericssons ledning, ändå lyckades resa sig och överträffa sig själv med DM brons, Sanktan brons och en åttondelsfinal i SM, helt klart godkänt. Och nu iår är man i DM-final, kul killar!

Årets genombrott spelare: Jonathan Johansson, Balrog Botkyrka. Kommer in i laget i perfekt rätt läge, 89:a som gör en jätte bra säsong och bidrar med fart i anfallet och målglädje.

Årets power-play: Balrog Botkyrka, var bäst under hela grundserien, hade ett grymt power-paly som knäckte en mängd lag på vägen, lyckades inte riktigt i slutspelet.

Årets knallkorkar: Stockholms Innebandyförbund, tillsättningen av domare är på kalkonnivå. Man undrar om det är dagisbarn som tillsätter domare, för en del domare höll tyvärr inte måttet på den här nivån!

Årets domare: Finns inga tyvärr!!! Rest my case.

Årets Coach: Svårt val, men måste nog ändå säga Christian Hägerström, GAIK Väsby. Alltid positiv och glad, bra attityd hela säsongen. Nån som man kunde föra en bra dialog med efter en match.

Årets spelare: Markus Khan, Balrog Botkyrka. Var grymt viktigt för vårt lag och det han presterade på banan var grymt, viktig kugge i vårt power-play.

Årets femma:
Målvakt: Stefan Willen, Åkersberga
 Back: Mario Micalizzi, Balrog Botkyrka
 Back: Filip Urwäder, GAIK Väsby
 Forward: Patrik Stanley, Åkersberga
 Forward: Tommy Schibort, Farsta
 Center: Markus Khan, Balrog Botkyrka


Har kanske glömt något, men då kanske ni vill påmina mig om det!

Hör av er då.

//MN

Träning ikväll......

Ikväll drar vi igång igen efter jul uppehållet, ska bli grymt skönt måste jag säga. Ska bli roligt att få komma igång igen, och få se vilka som har skött träningen ordentligt under julen. Två träningar har vi på oss att förbereda oss på innan matchen mot xbox (läs Pixbo) på fredag, vi hoppas också att målskyttet ska vara med oss även i denna match, vi vet att det komma bli grymt tufft nere i Götet och det hoppas vi också på vi vill inte att Xbox viker ner sig som våra tidigare två motståndare gjort (Falun,Ö-Vik).

Balrog imponerar, mm jodå så att......Ska bli grymt kul att möta dom den 21:a Januari i Morias Gruva!!?? ser verkligen fram emot den matchen och den drabbningen, och att få komma tillbaka och träffa grabbarna i seket igen, vi ses killar hoppas få se dig där Hjalle!

Så vi ses alla den 21:a Jan i en idrottshall nära dig.......

//MN

Widar och Piispa jublar efter ännu ett mål på Falun (Seger 10-5, 3/12-06)

Widar och Piispa jublar efter ännu ett mål på Falun

SE INTE SÅ LEDSEN UT GRANELID, NI VINNER SÄKERT FLER MATCHER!!!

Innebandy året 2006 eller var det 2005!!??

Ja vad ska man säga om Innebandy året 2006, för egen del ett rätt okey år måste jag säga. Visst är jag inte nöjd, skulle gärna vrida tillbaka klockan om det gick och göra ett par saker annorlunda t.ex. i semin mot Värmdö, i semin mot AIK i DM, i åttondelsfinalen mot GAIK i SM och i finalen mot Köping (Tror jag det var!!??) i Viking Line Cup, men men det går inte nu så jag får leva med det nu. Men det var ett grymt roligt år eller säsong jag hade med Balrogs juniorer, fast det var väl typ 2005!!?? eller jag vete fan asså.

Jag känner att jag kan vara stolt över det jag gjorde och åstakom med det laget, vi gjorde ju det som ingen trodde vi skulle klara av att ta oss till slutspel i Sanktan, nå DM semi, samt att ta oss vidare i SM. Vi förlorade visserligen ett Guld när vi torskade semin i sanktan, för det kan jag säga vi hade inte gjort en lika dålig match som Värmdö gjorde i finalen, utan jag skulle vilja påstå att vi hade vunnit finalen för vi var ett bättre lag än både Åkersberga och Värmdö, men vi hade inte den rätta turen man ska ha i ett slutspel därför tog vi oss inte till final! Men så är livet även de dåliga lagen måste få vinna ibland också. Men jag skulle ändå vilja tacka alla spelare och övriga ledare, samt föräldrar i Balrogs juniorer för tiden jag fick med er och laget, ha en God jul och ett skönt Gott nytt år!!

Ps. Ta hem DM guldet nu också grabbar, KRIGA!!!! Ds.

Efter det så sa jag adjö till Balrogs juniorer och Balrog som förening för att ta chansen när jag får den och hoppa på Elitserien, visserligen damernas elitserie och Rönnby IBK. Många ryckte på ögonbrynen när jag presenterades som assisterande tränare i Rönnby inte minst alla de som tvivlat på min kapacitet (Ni vet vilka ni är), men jag kände att jag verkligen var mogen för att ta steget och utveckla min kunskap och mina idéér vidare, och jag ska säga att jag lärde mig oerhört mycket under tiden i Balrog och b.la tiden jag hade i Balrogs herrlag (Var materialare) under herr Packaléns styre som gav mig mycket, tack Mika du är grym enligt mig, lycka till med Visby, och med familjen och hoppas vi ses igen!

Tiden i Rönnby har verkligen varit lärorik och intressant, dels för att det är första gången jag tränar ett damlag i innebandy och för att jag får jobba med Örjan Lindberg igen, som jag jobbat med tidigare i Balrog under en säsong samt att han har tränat mig. Vi har ett grymt bra sammarbete och det är grymt roligt att få vara med på den här resan och att få lära mig mycket mera, tack Örjan.

På fredag bär det av till Götet och match mot Pixbo som vi torskade mot hemma i V-ås, men som vi ändå vet att vi kan slå och vi är definitivt ett bättre lag än förra matchen, vårt målskytte har lossnat och vi har 19-6 på två matcher nu efter en grymt skön seger med 10-5 mot Falun (Riktigt skönt Kimmy!!!) och 9-1 mot Ö-vik, så det kommer bli en helt annan match på fredag tror jag där vi kommer gå segrade ur striden. På lördagen möter vi också Engelholm som jag inte har så stor koll på då det är det första mötet kan väl sägas att de placerar sig på en 13:e plats i serien, men vi har verkligen lärt oss att inte underskatta motståndet, säger bara Kumla 3-3.

Men nu har jag inte ork eller tid längre men vi ses efter helgen eller något!

"Finns det finska pinnar i Västerås, så vinner Rönnby"

//Martin Nieminen, Rönnby IBK


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!