Kalkonförbund och helgens matcher!

Jag kan inte förstå hur förbundet funkar, hur man kan lägga in ett kval samtidigt som det största mästerskapet för en juniorspelare går av stapeln nämligen Junior-SM. Man måste ha vetat detta när man gick igenom all planering innan säsongen men så sker detta ändå, åter igen KALKON!

Jag som distriktslags tränare är självklart orolig över hur mina spelare i fråga ska göra, ska de välja ett ovisst kval med klubblaget eller att ta chansen att vinna ett SM-guld som junior åt sitt distrikt och samtidigt få vissa upp sig för U19 förbundskaptenen. Jag presonligen hade valt det andra alternativet!

Självklart är det upp till de berörda spelarna att göra ett val, för alla har ett val i livet och jag lovar att jag kommer att respektera deras val oavsett vad de blir. Nu har vi här i Västmanland kunnat ha en öppen dialog med de berörda spelarnas tränare hela tiden vilket känns rätt bra tycker jag.

Men det är inte bara vi i Västmanland som drabbas utan också turneringen då det kommer att fattas många bra profiler i sina respektive länslag och så tappar turneringen bra innebandyspelare och publiken får kanske inte se de spelare som tillhör Sveriges framtid och som kanske nån gång ska vinna VM-Guld åt sverige i landslaget.

Ny elitserie omgång igen till helgen och det börjar dra ihop sig mot slutet nu och det bjuds på 8 härliga och intensiva matcher till helgen, vet inte om jag vågar ge mig in på någon tippning den här gången men jag ska försöka så får vi väl se:

Lördag 24/2:

Balrog B/S IK - IBC Engelholm 8-2

Balrog har inte några som helst problem med Engelholm och vinner matchen rättvist och det är de "gamla" som gör jobbet och Balrog ser ut att gå mot seriesegern. Engelholm får det betydligare tuffare i botten och får jobba vidare för att hålla Kumla och Bajen bakom sig.

Hammarby - IKSU 1-12

IKSU slaktar bajen och vinner matchen utan för den skull imponera, de behöver inte ta ut sig något speciellt och kan gå på halv fart och vinner matchen komfortabellt med 1-12 och Bajen ser ut att sjunka ur Elitserien för man kommer tyvärr inte heller klara av att kvala sig kvar då man är ett för dåligt lag och div 1 lagen är bättre och har breddare trupp.

IBK Boden - IFK Kumla 4-6

Kumla tar en rejäl skalp när man åker upp till Boden och defenitivt spelar bort Boden från slutspelsplatsen genom att vinna rättvist med 4-6, Boden är för dålig helt enkelt för att gå till slutspel.

ÖSK - Pixbo 6-5

ÖSK tar sista halmstråt och krigar till sig 3 poäng mot pixbo och klättrar över slutspelsstrecket, ändå en svår bedömd match med två lag vars kurva är lite upp och ner. Men ÖSK känns ändå lite på gång, de hade otur mot Dalen sist och ser ut att kunna få ordning på spelet. Pixbo körde över Endre sist men känns ändå för ostabila ut, men vi får väl se om rävarna kan svar på det?


Söndag 25/2:


Endre IF - IBC Engelholm 5-3


Engelholm chockar hela Gotland med att ta ledningen med 0-3 efter 2 perioder och ge Göran gråa hår, men Endre reder ut det och vinner med 5-3 genom Jacobsson show och Göran kan andas ut. Endre vinner matchen på bättre rutin och bättre lag, fler match vinnare och en bättre målvakt.


Rönnby IBK - IKSU 6-4


Omvända siffror till våran fördel, vi besegrar IKSU och är nu bara 1 poäng efter dom. Vi vinner för att jag anser att vi är ett bättre lag och har varit så i de två matcher vi mött dom, vi har bättre målvakt, bättre kollektiv. Men vi vinner matchen för att vi är GRYMT REVANCH SUGNA och för att vi är skyldiga vår publik det efter final förlusten ifjol!


Skellefteå - IFK Kumla 5-4 sd.


Kumla gör en bragd helg och får med sig 4 poäng hem till Kumla och lever igen, man kvitterar Skellefteås ledning till 4-4 med endast 45sekunder kvar, men faller med flaggan i topp.

IBF Falun - Pixbo 4-2

Falun besegrar pixbo och håller jämna steg med Balrog i toppen, Pixbo har åter igen problem att vinna mot topplagen och lever nu farligt.

Må väl alla så ses vi i en innebandyhall nära dig!

//MN


Snart börjar Distriktslags-SM


Om en dryg månad är det dags för distriktslags-SM för 17-åringar i Sundsvall. I fjol vann Småland HJ-klassen och Västernorrland DJ-klassen. Så här ser gruppindelningen ut i år. Vi har hamnat i grupp 1 med regerande mästarna Småland, arrangörsdistriktet Västernorrland, Göteborg och Halland.

Kan väl inte bli mer inspererat att få möta regerande mästarna i gruppen, vi kan spela helt utan press. Det kommer att passa oss jäkligt bra!!!!

Så det är bara gå in och njuta av gruppen killar, och av lagen vi möter! visst kommer det inte bli lätt men jag kommer bli grymt besviken om vi inte tar oss vidare från gruppen. Stockholm ser ut som vanligt!!?? att hamna i en rätt så lätt grupp med endast 4 lag i gruppen!!?? Där ska nog Värmland kanske kunna ställa till problem!

Herrar

Grupp 1
Småland
Västergötland
Västmanland
Göteborg
Halland

Grupp 2
Västernorrland
Uppland
Södermanland
Östergötland
Hälsingland

Grupp 3
Värmland
Västerbotten
Gästrikland
Stockholm

Grupp 4
Skåne
Jämtland/Härjedalen
Dalarna
Örebro Län

Så var träningstruppen klar!

Nu har vi äntligen fått ner årets Länslagstrupp HJ17 till en träningstrupp på 26 spelare (3 målvakter, 8 backar, 5 centrar och 10 forwards) och nu ska det bantas ner till 20 spelare som kommer att utgöra vår SM trupp, som kommer att se ut så här: 2 målvakter, 6 backar, 4 centrar och 8 forwards.

Träningstruppen för länslaget HJ17:

Målvakter:
Andreas Antfolk,  Västerås IB
Mattias Greijer,  Västerås IB
Robin Laakso,  Kungsör IBF

Backar:
Jack Kvist,  Surahammar IBF
Adam Fernkvist,  Rönnby SK
Christopher Edström,  Rönnby SK
Jonathan Mardi,  KFUM Malmabergs IK
Linus Ekstrand,  Norrby IK
Oliwer Malmkvist,  Önsta Örnar
John Hedlund,  Västerås IB
Martin Nilsson,  Västerås IB

Centrar:
Niklas Winroth,  Västerås IB
Daniel Wedholm,  Rönnby SK
Alexander Abrahamsson,  KFUM Malmabergs IK
Daniel Sundholm,  Önsta Örnar
Sebastian Schönfeldt,  Kungsör IBK

Forwards:
Rasmus Enström,  KFUM Malmabergs IK
Alexander Carlström,  Västerås IB
Ronny Hagen,  Norrby IK
Anton Lundberg,  Rönnby SK
Max Carlsson,  Rönnby SK
Marcus Modin,  Rönnby SK
Joakim Törnroth,  Västerås IB
Marcus Holm,  Surahammars IBF
Andreas Karlsson,  Per-Ols IBF
Jimmie Pålsson,  Kungsörs IBK

6 poäng ihelgen!!

Så var sista road trippen klar för denna gång och vi fick med oss 6 poäng hem till Västerås och nu känns det som om vi har säkrat 4:e platsen också, riktigt skönt!

Det var ändå ingen stor match vi gör i lördags mot Karlstad då vi lyckas KRIGA till oss en seger med 6-7 och 3 poäng, vi är riktigt bra i första perioden tycker jag men sedan ställer vi till det som så många gånger förr och Karlstad får chans att komma in i matchen och vi får jobba. Men vi kan ändå vinna machen rättvist och kollektivet segrar igen som så många gånger förr.

Anmärkningsvärt från matchen är att i machprotokollet står det att det var 102 åskådare och tittade på lördags matchen och då undrar jag om den person som räknat var satt i samma hall, det var knappt 50 personer som var och såg matchen. Tråkigt att lägga en match när Färjestad också spelar match!!!

Söndags matchen spelades i Kumlahallen, och jag måste säga att jag blev grymt imponerad av deras arrangemang runt matchen, synd bara att inte laget visar upp ett elitseriemässigt spel också. Kumla ska verkligen ha en eloge för sitt arrangemang, det är bättre än många andra lags (Där ibland vårt eget i K-borg), en härlig arena, bra med folk på läktaren och trevliga funktionärer. Arrangemanget håller helt klart elitseriestatus.

Vi vinner med 3-11 och avgjorde matchen efter 1:a perioden då vi leder med 0-5, Kumla får aldrig samma chans att komma in i matchen som de fick i K-borg och det var klassskillnad igår. Men jag är nästan övertygad om att Kumla kommer att hålla sig kvar i elitserien då de är bätrre än både Hammarby och Engelholm enligt mig.


För vår del var det skönt att vi åter igen kunde sprida ut målskyttarna i gårdagens match och att några spelare som inte spelat på ett tag fick gå in och göra mål, jätte roligt för dom. Grattis Agge och Jappe, riktigt roligt att ni får göra mål!


Nu börjar en ny träningsvecka med hårda och tuffa träningspass för på söndag väntar mästarna i K-borg, då IKSU kommer på besök.

Och jag hoppas att vi kan fylla "Borgen" på söndag, så ta med er allt folk ni kan få tag på för på söndag åker vi!!!!!


Forza Tigers!

//Martin


Karlstad och Kumla ihelgen

Imorgon är det dags för säsongens sista road tripp innan slutspelet då vi ska ta oss an Karlstad imorgon (Lördag) och Kumla på söndag.

Vi har kört på under uppehållet, men inte med något speciellt utan den obligatoriska fysen kördes på i måndags och sedan har vi spelat lite små lags turnering. Den här veckan har vi trummat på som vanligt med laget, vi har inte tränat något speciellt utan bara att vi ska försöka komma på mycket avslut och trycka dit skiten, eftersom vi vet att det kommer att bli två matcher där motståndarn är tajta som fan i egen zon.

Men det skulle förvåna mig mycket om vi inte kommer hem med 6 poäng ihelgen, vi är bättre än Karlstad och Kumla! Tabellen ljuger inte! Jag hoppas att vi KÖR ÖVER Kumla på söndag just för att vi kommer defenitivt inte göra en dålig match till mot dom, utan nu ska vi visa hur det igentligen skulle sett ut i K-borg när de var på besök.

Vi har grymt mycket att spela för anser jag, vi har att säkra vår 4:e plats men samtidigt sätta press på 3:an IKSU då vi möts nästa helgen och då avgörs det lite om vi ska ha 3:e platsen eller inte. Nu skiljer det 4:a poäng upp till IKSU och 3:e platsen och efter helgen så kommer vi säkert att vara i kapp för att nästa helg också gå förbi dom!

SÅ SE TILL ATT TA ER TILL KRISTIANSBORGSHALLEN DEN 25:E (SÖNDAG) KL.15.00 FÖR ATT SE REPRISEN AV SM-FINALEN OCH SÅ FYLLER VI "BORGEN".

VI BEHÖVER ER HJÄLP NU!

STÅ UPP FÖR RÖNNBY.............

GÅ TIGERS!

//MARTIN 

Nu börjar truppen ta form!!

Nu börjar vi komma in i slutfasen av Länslagsuttagningarna och truppen börjar ta form, äntligen!
Nu på fredag 16/2 på Bellevu är det dags igen, och nu ska vi banta ner truppen till 25 spelare.

Följande är kallade till Fredag 16/2 på Bellevu:

Målv:
Andreas Antfolk (Västerås IB)

Mikael Forsberg (Tillberga)

Backar:
Jack Kvist (Surahammar IBF)

Adam Fernkvist (Rönnby SK)

Christopher Edström (Rönnby SK)

Jonatan Mardi (Malmaberg)

Linus Ekstrand (Norrby)

Jonas Karlsson (Kungsör)

Oliwer Malmkvist (Rönnby SK)

John Hedlund (Västerås IB)

Martin Nilsson (Västerås IB)

Andreas Rödlund (Västerås IB)

Centrar:
Niklas Winroth (Västerås IB)

Daniel Wedholm (Rönnby SK)

Alexander Abrahamsson (Malmaberg)

Daniel Sundholm (Önsta Örnar)

Sebastian Schönfeldt (Kungsör)

Forwards:
Rasmus Enström (Malmaberg)

Alexander Carlström (Västerås IB)

Ronny Hagen (Norrby)

Anton Lundberg (Rönnby SK)

Max Carlsson (Rönnby SK)

Marcus Holm (Surahammar IB)

Joakim Törnroth (Västerås IB)

Johan Åhlberg (Råby IBK)

Andreas Karlsson (Per-Ols)

Jimmie Pålsson (Kungsör)

Johan Olsson (Västerås IB)

Marcus Modin (Rönnby SK) 

Anja är GRYM!!!!!

Ja vad ska man säga om Anja Pärsson, guld igår igen och hon gör det trots en riktigt dålig säsong bakom sig. Säga vad man vill om henne men hon är riktigt GRYM!, för ett tag sen hade hon planer på att lägga av och nu är hon VÄRLDSMÄSTARE.

Tjejen har en riktigt grym inställning till sin idrott, men känns ändå som om hon har mörkat sin form lite. Veckan innan VM går hon ut i media och säger att hon gör sin sämsta säsong någonsin och att hon inte har några som helst förhoppningar om att kunna slåss om medaljer i VM på hemmaplan, när väl VM startar så plockar hon hem GULD redan i första tävlingen för att 3 dagar senare ta sitt andra GULD i hennes andra start.

Hon är klockren helt enkelt, hon går ut och lurar hela världseliten veckan innan VM med att säga att hon inte har några som helst förhoppningar om medalj för att ett par dagar efteråt KROSSA DOM och samtidigt kliva om den största av dom alla INGMAR STENMARK!

FINNS BARA ATT SÄGA: ANJA DU ÄR STÖRST!!!!!!!

FORZA Anja och Sverige mot nya GULD!

Måste också berömma Pappa pärsson (Anjas tränare), som valde att hoppa över sista tävlingen innan VM för att istället skicka iväg Anja på lite ledighet och för att få henne att hitta glädjen igen, DET GAV TYDLIGEN 2 VM-GULD!  Det är skön fingertopp känsla det Pappa Pärsson (Nästan som mig själv!!)

Skidskytte staffeten på herrsidan blev ett j-la fiasko för Sverige, David Ekholm (Startgubbe) ramlade på första sträckan och Svergie var SIST, nu slutade man tillslut 7:a helt okey ändå.

Starkt av Pichler (Svenska tränaren) att gå ut i media direkt efter loppet och säga att han tar på sig fiaskot, eftersom det var han som valde att starta med David Ekholm!

Stort av en ledare, GO WOLFGANG!

Ikväll följer jag 2:a deltävlingen i Melodifestivalen och hoppas på att The Ark gör fiasko!

//Martin

Tuff zon träning väntar på söndag!

På söndag är det dax igen, 30 killar ska bli 25 är det tänkt. Och nu tillkommer ett par VIB spelare också, kommer bli grymt svårt att plocka fram de rätta spelarna men samtidigt grymt roligt att få chansen att göra det, ser verkligen framemot söndagen och denna tuffa träning med grymt bra spelare. Kan väl meddela att vi har 3 målvakter som stannar hemma eftersom de två VIB målvakter som tränar på söndag har vi inte kunnat se ännu, så nu är det deras tur att visa att de vill fajtas med de 3 övriga!

Spelare som är kallade till träning den 11/2 i Fagerstahallen.
Samling 18:15. Träning 19:00 - 20:30.



Målvakt: 
Andreas AntfolkVästerås IBF
Mattias GreijerVästerås IBF

Back:

 
Andreas RödlundVästerås IBF
Johan HedlundVästerås IBF
Adam FernkvistRönnby SK
Linus EkstrandNorrby IK
Martin NilssonVästerås IBF
Jack KvistSurahammars IBF
Oliwer MalmkvistRönnby SK
Jonas KarlssonKungsörs IBK
Jonathan MardiKFUM Malmabergs IK
Christopher EdströmRönnby SK
André AhlgrenKFUM Malmabergs IK
Center: 
Marcus ModinRönnby SK
Niklas WinrothVästerås IBF
Alexander AbrahamssonKFUM Malmabergs IK
Daniel SundholmUnga Örnar Västerås
Daniel WedholmRönnby SK
Sebastian ScönfeldtKungsörs IBK
Forward: 
Ronny HagenNorrby IK
Rasmus EnströmKFUM Malmabergs IK
Alexander CarlströmVästerås IBF
Andreas KarlssonPer-Ols IBF
Anton LundbergRönnby SK
Max CarlssonRönnby SK
Johan ÅhlbergRåby BK
Marcus HolmSurahammars IBF
Jakob TenerzRönnby SK
Johan OlssonVästerås IBF
Joakim CarlssonVästerås IBF
Joakim ThörnrothVästerås IBF
Jimmie PålssonKungsörs IBK


Ses på söndag killar, samling 18.15, GLÖM EJ VATTENFLASKA!!!!

//Coach Martin

Skönt med 3 friska!

Ber omursäkt till alla er som väntat på att få läsa något om vår match mot Boden i lördags, har haft lite annant att göra tyvärr. Skrev lite om matchen i mitt förra inlägg och tänkte väl fortsätta lite här.

Blir nästa alltid överraskade när jag ser eller hör att Xbox (läs Pixbo) har spelat match och ser att de har väldigt svårt mot topplagen, man går på knock mot Falun och förlorar inte bara matchen utan också 4.e platsen i tabellen till oss, FAN VA SKÖNTdet är. Vi går till uppehåll med ett gott självförtroende och med bra spring i benen efter en ganska lätt resa mot ett mycket blekt Boden och med 4.e platsen i hand ser vi framemot avslutningen av serien.

Vi har hela tiden sagt att vi ska säkra slutspelsplatsen och det känns som om vi har gjort det nu sedan länge (Efter Endre matchen!), och nu har vi sagt att vi ska börja blicka uppåt i tabellen och säkra 4:e platsen som ger oss fördel i slutspelet med en extra hemma match och att vi får välja motståndare i slutspelet, men samtidigt så känner jag att vi ska kunna ge IKSU en match om 3:e platsen för jag vet att vi kan slå dom vi var bättre än dom i Umeå för knappt 1 vecka sen, det gäller bara att tro på oss själva och gå in och göra skit jobbet framför mål, för det var där vi förlorade matchen i mina ögon.

Vi var för mesiga som så många gånger förr i år, det finns ingen som tar SKIT jobbet på kassen, asså egen kasse (Stålis du gör det bra på motståndar kassen, fortsätt så), vi måste börja visa mera hjärta i egen zon och framför allt på egen kasse, vi måste börja ta på oss bra utvisningar!!! För i slutspelet går det inte att springa runt och vara mesiga och kliva åt sidan, men det vet ni redan ju sejer. NI HAR JU GJORT DET HÄR FÖRUT!

Nu sätter vi sista träningen för den här veckan ikväll och så får vi gå till behövlig vila sen, för att i nästa vecka köra på mot 6 nya poäng då Karlstad och Kumla väntar
!

Idag skickas också ut en kallelse till de killar som gått vidare i Länslagsuttagningarna och träning nu på söndag i Fagersta, ska bli grymt kul att få jobba med de killar vi nu har tagit ut och följa deras utveckling. Vill inte avslöja ännu vilka som gått vidare, kommer under veckan!

FORZA TIGERS!

//Martin 

Bra första samling med Länslaget

Fått en fråga om varför det är så mycket 91:or och 90:or på samlingen och det är för att klubbarna har nominerat dessa spelare, vi har inte haft tid att åka runt och se alla spelare så därför har klubbarna fått nominera spelare som de anser ska kunna slåss om en plats i Länslaget.

Kan väl också säga att de kommer att krävas ganska mycket om en 91:a ska ta plats i laget, men samtidigt så ger jag hellre en bra, ambisös, träningsvillig 91.a chansen framför en 89:a som går in och spelar allan ballan och tror att man är någon stjärna för att man kanske lirar i div 1 eller div 2. Man ska jobba för laget och laget ska gå före jaget om man ska ta en plats i vårt Länslag.

Annars så tycker jag det var riktigt bra fart på helgens två träningar vi hade, många duktiga individer med mycket talang, och det kommer att bli grymt svårt att plocka ut en SM trupp av dessa killar. Tycker ingen gjorde bort sig under helgen heller, visst var det nervöst men det ska väl vara det. Men alla trummade på och vissa gjorde det riktigt bra, vi har nu utvärderat denna helg och plockat ut spelare som har gått vidare till Söndagens träning i Fagersta. Dessa killar kommer också inom kort att få besked hem via brev när vi samlas osv.

Till er som ej lyckats övertyga mig och Branko vill jag bra säga tack för visat intresse och lycka till i era respektive klubbar och er fortsatta karriär. Men gräv inte ner er trots att ni inte tagit plats i laget utan fortsätt kriga på och kämpa så kanske för vissa av er ses vi igen nästa år kanske!

Vi slog tillbaka Boden i lördags också med 5-2 och det var inget snack om saken. Vi vann rättvist och ganska enkelt, och det som känns ännu bättre att Pixbo inte lyckades vinna mot Falun och att vi tog över 4:e platsen vilket ger oss favör i slutspelet genom att vi får välja motståndare och att få en extra hemma match, men det gäller nu att hålla den här positionen och varför inte också snuva IKSU och FALUN3:e och 2:a platsen, för jag tror inte att det skiljer så många poäng upp till 3:e och 2.a platsen om jag inte har kollat helt galet i tabellen.

Nu får vi ett behövligt uppehåll med landskamper så att vi kan ladda våra batterier för möten med Karlstad och Kumla om 1 vecka, och vi önskar givetvis lycka till, till våra landslags sejer i både svenska och finska landslaget. Lunkan, Karro, Elli och Virre sör hårt nu!

FORZA TIGERS

//MN

Min första distriktslags trupp

Här är min och Brankos första trupp till lägret på fredag 2/2 och lördag 3/2, samling 18.00 i Bellevu konferansrum. Från den här stora truppen ska det bantas ner till 25 spelare, ska bli grymt kul att äntligen få komma igång! Ska också bli grymt roligt att få se dessa killar visa upp sig. Men det kommer bli grymt svårt att plocka ut den rätta truppen då det finns fruktansvärt mycket talang i vissa av dessa killar!

Kör hårt nu killar, så sör vi! Ses på fredag!

Ps. Glöm ej vatten flaska killar Ds.

//Coach Martin

Dessa spelare är kallade till samlingen den 2 februari kl. 18.00 på Bellevuestadion.

Alexander LageliusKFUM Malmabergs IK
Mikael ForsbergTillberga IK
Andreas AntfolkVästerås IBF
Tobias LandellTillberga IK
David RovarisUnga Örnar Västerås
Jonatan MardiKFUM Malmabergs IK
André AhlgrenKFUM Malmabergs IK
Mattias HjalmarssonKFUM Malmabergs IK
Robert FranssonNorrby IK
Anders LiljebergRåby BK
Per LandellKFUM Malmabergs IK
Sebastian CarlebergRåby BK
Alexander AbrahmssonRönnby SK
Jimmie PålssonKungsörs IBK
Mauro QuinonesRönnby SK
Jesper HögbackaUnga Örnar Västerås
Johan OllsonVästerås IBF
Johan ÅhlbergRåby BK
Oskar AnderssonRönnby SK
Jakob TenerzRönnby SK
Christopher BrandebornRönnby SK
Peter BlomqvistKFUM Malmabergs IK
Marcus HolmSurahammars IBF

Dessa spelare är kallade till samlingen den 3 februari kl. 18.00 på Bellevuestadion.

Robin LaaksoKungsörs IBK
Mattias GreijerVästerås IBF
Christopher EdströmRönnby SK
Jack KvistSurahammars IBK
Linus EkstrandNorrby IK
Martin NilssonVästerås IBF
Johan HedlundVästerås IBF
Adam FernkvistRönnby SK
Ola RämsVästerås IBF
Andreas RödlundVästerås IBF
Oliwer MalmkvistUnga Örnar Västerås
Jonas KarlssonKungsörs IBK
Emil JanssonRönnby SK
Niklas WinrothVästerås IBF
Sebastian SchönfeldtKungsörs IBK
Marcus ModinRönnby SK
Daniel SundholmUnga Örnar Västerås
Max CarlssonRönnby SK
Anton LundbergRönnby SK
Andreas KarlssonPer-Ols IBF
Alexander CarlströmVästerås IBF
Joakim CarlssonVästerås IBF
Joakim ThörnrothVästerås IBF
Marcus CollénSala Silverstadens IB
Emil FalkKungsörs IBK
Ludvig IreausKFUM Malmabergs IK
Jonas ÖhmanKFUM Malmabergs IK
Joel HirvonenSurahammars IBK
Rasmus EnströmKFUM Malmabergs IK
Daniel WedholmRönnby SK
Ronny HagenNorrby IK
Oscar JuhlinTillberga IK
Max HolmbergKFUM Malmabergs IK