SM-GULD SM-GULD!!!!!!!

image8

DEN VAR JÄKLIGT TUNG KAN JAG SÄGA............

SVENSKA MÄSTARE 2007!!!!!!!

image7

BEHÖVER JAG SÄGA MERA ELLER??

INGET STOPPADE OSS NÄR VI BARA RULLADE FRAM........

Ps. Ikväll Kl. 18.00 är det firande i Stadshuset, vi ses där! Ds.

//Martin

Sista passet avverkat innan FINALEN!

Ikväll körde vi på med de sista passet innan lördagens FINAL, vi trummade på med ett lite annorlunda upplägg än tidigare, vi slängde in klubbor i mittcirkeln och delade lag på fritidsgårds vis, blandade hej vilt och delade upp 4 lag, sedan blev det 2 måls spel.

Vi gick igenom lite power-play och box-play, samt 6 mot 5 spel innan vi avslutade passet med ett par straffar.

Nu kan jag säga att det börjar kännas i magen, trodde inte det skulle göra det, men va fan det är ju mänskligt! KL. 10.40 går Leffes buss imorgon med destination först Skarpbrunnavägen och hämta upp Örjan och sedan GLOBE Hotel och incheckning!

Vi har inga skador att rapportera, utan alla är friska och krya, endast målvaktstränare TP som är krasslig med halsont, vi åker till Globen med ett gott självförtroende och en skön känsla vi är inne i en mycket posetiv trend, det har sett grymt taggat ut hela veckan och vi är rejält hungriga att stå först upp på podiet på lördag.

MEN VI HAR FORTFARANDE INTE VUNNIT ETT SKIT, VI MÅSTE VARA ÖDMJUKA MED UPPGIFTEN!!

Men inget ska stoppa oss när vi bara rullar fram............

SES PÅ LÖRDAG I GLOBEN, BRING OUT THE TIGERS!

//Martin

KUNGEN!

Vill bara skriva till alla er som är djup chockade över att jag hyllar Johan Sjöstrand som Kung, samma man jag för ett tag sedan ville slå på käften! Varför är han KUNG, jo för att han går hårt åt ett viss tomte vid namn Hellgård. Där är du på en nivå jag gillar Johan, riktigt bra. Fortsätt så!!

Kan mannen (Hellgård) inte bara erkänna att Täby var bättre än Pixbo och är i SM-final, grattis! Nej då måste man gå ut och håna laget och kritisera Täby, dålig förlorare eller??

Jag citerar: "De slår inte ens ett div 3 lag", men tydligen så slog man ut Pixbo (Ja Pixbo är sämre än Div 3)

Täby är helt enkelt bäst när det gäller, vart känner jag igen det ifrån???

SES PÅ LÖRDAG ALLA GALNA INNEBANDYNÖRDAR, HOPPAS FÅ SE DIG I GLOBEN SJÖSTRAND!!??

Ps. Hoppas Täby tar hem hela skiten Hellgård!!!! Ds.

INGET SKA STOPPA OSS NÄR VI BARA RULLAR FRAM........

//Martin

Onsdags träningen

Gårdagens träning började med fotografering för laget, oj vilket ståhej det blev. Men det gick bra..fotografen kom ju, eller hur Scherry?

Träningspasset igår, såg ut som vanligt nån övning sedan 2-måls spel. Samtliga spelare var närvarande igår, och riktigt roligt att Erikssons knä håller, hon kör på för fullt! 2-måls spelet var det riktigt bra fart i, smällde på och det var lite irriterat och lite smågringt, men det ska väl vara så när det börjar bli dags för SM-FINAL. Både Hanna och Linnea såg riktigt bra ut igår, lovar gott inför lördagen. Tycker också att andra femman ser bättre och bättre ut, de börjar hitta varandra nu de hade en bra träning igår, fortsätt så även ikväll.

Sista träningen ikväll innan FINALEN, det är nära nu!!!!!

Kommer mera senare!!

Inget ska stoppa oss när vi bara rullar fram.........

//Martin

Börjar bli dags snart!!!

Nu börjar det bli dags snart så jag tar jag mig tiden och skriver några rader.
För de första, för er som inte redan visste, så ska vi spela SM-FINAL i globen på lördag! helt otroligt, nog för att jag har spelat en SM-FINAL tidigare, dock på distriktslagsnivå, så känns det så otroligt häftigt att vara där i år. Min första säsongen som elittränare och vi går till globen. 

Det känns väldigt bra och jag är väldigt stolt över laget,  just nu är vi inne i finalveckan och det spelas hårdrock på högsta volym i borgen! det är bra stämning i laget och alla vet att det är på lördag de gäller. 
Det kommer bli få timmars sömn på lördag kväll/natt men de bjuder jag på, jag hoppas på en toppen helg! jag är inte alls nervös inför lördag men det kommer väl när väl matchen startar som vanligt, jag är mer glad och känner en positiv känsla i kroppen!  vi tror på oss själva, jag tror på oss och jag vet att det är fler som gör!  vi ska bara gå in och spela vårat spel, ha roligt och njuta av stunden.
Det är ju trots allt inte varje dag som man får spela en SM-FINAL inför flera tusen åskådare!  vi får se hur det går på lördag, än har vi inte vunnit ett skit!

Ikväll är det dags för träning igen, näst sista innan FINALEN och avresan till Stockholm på fredag morgon, kl.10.30 går bussen från Borgen med destination GLOBEN.

INGET SKA STOPPA OSS NÄR VI BARA RULLAR FRAM...........

//Martin



NU ÄR FINAL VECKAN IGÅNG!

Vi trummade på som vanligt igår på träningen, 7km löpning innan träningen och sedan ett lättare 2 måls spel, så såg gårdagens träning ut denna första dag av final veckan. Vi hade även ett plus/minus möte innan träningen, där vi gick igenom semifinal 2, vad gjorde vi bra? vad gjorde vi dåligt?.

Tycker det såg helt okey ut på träningen igår, man märkte att det är något stort på gång nu. Många som var grymt taggade, det smällde på. Vi bjöd även ner en hel herrfemma från Aros Ik som vi har gjort under hela säsongen och de trummade på och smällde på, vi tackar Aros för den hjälp vi har fått inför slutspelet.

Vad gäller spelafrånvaro, så var det bara Linnea,Ida samt de långtidsskadade Sara Envall och Rebecca Hedlund som saknades, annars så vara alla friska och krya och körde på ordenligt.

Nu får vi en vilo dag (Tisdag) för att ladda upp ännu mera för att sedan på onsdag och torsdag pensla på bitarna igen.

Kommer mera efter onsdag och torsdags träningen, håll tillgodo så länge..............

MOT GLOBEN!

Ps. Sjöstrand du är KUNG!, hoppas vi ses på Globen eller efterfesten?? Ds.

//Martin

FINAL VECKA!

Då blev det IKSU iår igen, trevligt. Fast det var inte helt rättvist att det blev IKSU igår, jag var i Falun och följde matchen på plats och Falun var helt klart värda att gå till FINAL, man är mycket bättre än IKSU både i första och tredje perioden, men man sätter inte chanserna man får och då kan man heller inte vinna.

Nu är det ny vecka, FINAL vecka, men vi kör på som vanligt som vi har gjort under hela säsongen. Vi ändrar inget bara för att det är FINAL. Curt Söderström (IKSU:s tränare) gick ut och sa att han är stor beundran av oss, vi spelar en rolig och positiv innebandy, det tackar vi för Curre. Men försök ändå inte att släppa att det är ni som har favoritskapet, ni är regerande mästare, ni har varit där i final 3 gånger, ni är vana vi det här.

Kommer vara grymt häftigt att få gå in på Globen på lördag eftermiddag i en SM-Final i innebandy och att få vara delaktig, jag har tidigare varit med om ett antal SM-Finaler men då som funktionär och lagvärd åt något av finallagen, nu är jag där själv som aktiv, riktigt häftigt, stort!

Jag har även chansen att bli historisk om vi vinner på lördag, då jag redan iår har vunnit ett SM-guld med Västmanlands distriktslag och har nu chansen att vinna mitt andra SM-guld under 1 och samma säsong, vet inte om det har hänt någon gång att en ledare gjort det,något att kolla på kanske??

Kommer att rapporterar under hela final veckan om vad som händer och sker, ända fram till SM-finalen, får se om det blir någon mera blogg sedan på SM-final dagen, om jag får tag på en dator så kommer det självklart upp en.

Inget ska stoppa oss när vi bara rullar fram...............


Skulle också vilja passa på att få tacka alla de 675 åskådare som var i K-borg i torsdags och hjälpte oss fram till FINAL, stort tack!!

Tack också till puffrorna i laget, ni är helt underbara asså, grymt kul det ska bli på lördag!!!!

Tack till Örjan som tog mig till Rönnby för att han trodde på mig och för att han gav mig förtroende!

Tack till övriga i ledarstaben, ni är guldvärda.

Tack också till alla i Rönnbys styrelse som har gjort ett häst jobb under hela säsongen.

Tack till min familj för att ni finns där för mig och för att ni stöttar mig.

Vi ses i GLOBEN!

//Martin

GLOBEN HERE WE COME!!!!

Ja, vad finns det att säga. Jag har inga ord, jag har fortfarande inte fattat det ännu. VI SKA SPELA FINAL,RÖNNBY ÄR I FINAL!!!

Ni är helt enkelt underbara tjejer, att kunna trycka ut det sista i ett sånt avgörande läge. NI ÄR BÄST, tack för att jag får vara delaktig i laget, nu suger vi på den här karamellen i helgen så penslar vi på bitarna i nästa vecka med start måndag och 7km löpning innan vi går in i hall.

Semifinal spöket slog till igen, Kotten! Trots att du inte ville erkänna det så kommer vi för alltid förbli ett semispöke för er, MAN SKA ALDRIG RÄKNA BORT OSS!!!! Det ska erkännas att Balrog var mycket bättre än oss i 2:a,3:e och i sudden, det kan jag hålla med om. Men de har inte de rätta matchvinnarna och den rätta kylan i dom avgörande lägerna, det har vi! VI ÄR ETT BÄTTRE KOLLEKTIV, DET ÄR DÄRFÖR VI VINNER. VI TROR PÅ DET VI GÖR!

Nu ska vi bara njuta av det här och trumma på, nu ska inget stoppa oss när vi bara rullar fram.........

FORZA TIGERS, MED DOFT AV PLAST!

//MARTIN


Välkommen till helvetet!!!!

19.00 då smäller det högt i Borgens inandömen, det är då det kanske avgörs. Får Balrog gå på semester eller får de överleva en liten stund till?? Får Rönnby ta sig till SM-final för andra året irad? eller får man skjuta på finalfesten till söndag?

VÄLKOMMNA TILL HELVETET, det kommer att koka i Borgen ikväll, fullt hus gör er röst hörd och hjälp Tigers till SM-FINAL. Hoppas på en tuff och bra innebandymatch för det kommer att koka i Borgen ikväll det kan jag lova, fullt hus!!!!

MISSA NU INTE DRAMATIKEN, KL.19.00 ÄR DET NEDSLÄPP I SISTA MATCHEN I BORGEN FÖR DENNA SÄSONG!

BRING OUT THE TIGERS.

//Martin

5-6, behöver jag säga mera!

5-6 i första semin mot Balrog i Botkyrkahallen, så jävla skönt.......Behöver jag säga mera.

1-0 i matcher till oss på torsdag fortsätter dramatiken, kl.19.00 i Kristiansborgshallen.

Hoppas vi ses där!!

//Martin

GLAD PÅSK!

Vill bara önska alla glada blogg läsare en riktigt GLAD PÅSK och hoppas att få se mycket folk i Botkyrkhallen imorgon........

SÄGER DET IGEN, KL.17.03 GÅR TÅGET!! MISSA FÖR GUDSKULL INTE DET......

Tigers mot Globen.

//Martin

Påhopp, det vet jag inte om det var?

Hej alla glada bloggare!

Ville bara börja med att säga att det jag skriv i min senaste blogg inte var riktat enbart till Sjöstrand och om det tolkas som ett påhopp så ber jag naturligtvis omursäkt för det, utan det var kanske mer en känga till er som tippade att Rönnby skulle åka i kvartsfinalen mot Pixbo, man ska aldrig räkna bort oss.

Sedan vad gäller det som Sjöstrand skrev i sin senaste blogg om att jag inte får hävda mig i båset tycker jag bara är löjligt, (Hur många matcher har du sett Rönnby spela iår?) vi har ett bra sammarbete som funkar jäkligt bra och det tror jag Örjan skulle säga också om du frågar honom. Vad gäller våra roller i båset tänker jag inte kommentera för det är bara löjligt, men vet du vad Sjöstrand om du tycker som du gör är du välkommen ner på lördag i Botkyrkahallen och komma och studera mig hur jag sköter mig i båset om jag får hävda mig eller inte, antar du det??

Vad gäller mitt SM-GULD med Västmanlands distriktslag så är det inte så konstigt att jag skriver det i min blogg, eftersom jag är oerhört GLAD och STOLT över att ha fått vinna mitt första SM-GULD som tränare. Och att få göra det med ett litet distrikt gör det ännu bättre och skönare, sedan att alla disktrikten kommer med sina bästa spelare också gör det speciellt och att det inte gick så bra för mitt gamla distrikt Stockholm är också riktigt skönt och en liten knäpp på näsa till dom. Vet inte men det verkar vara tabu i innebandy sverige att få skriva och säga vad man har för känslor när man vunnit ett SM-GULD eller?

Men nu ligger min fokus på lördagens drabbning i Botkyrkahallen mot Balrog, ska bli grymt roligt och det är TV-match dessutom....................

HOPPAS VI SES PÅ LÖRDAG I BOTKYRKAHALLEN KL.17.00 GÅR TÅGET MISSA INTE DET!!

FORZA Tigers

//Martin

Vad fel det kan bli!

tycker det är rätt roligt att det var flera av de sk. "experterna" som tippade att vår kvartsfinalserie mot Pixbo skulle gå till 3 matcher, och helt plösligt så blev allt fel, eller hur herr Sjöstrand!

Tippade inte Sjöstrand enligt följande:

Övriga kvartsfinaler spelas ikväll. Så här går det:

Pixbo - Rönnby 6-4, 1-1 i matcher
Skellefteå - Balrog 1-8, Balrog till semi med 2-0 i matcher
Endre - Falun 7-4, 1-1 i matcher och Kimmy D tuggar fraddga

Inte läst på ordenligt sjöstand, vi var/är ett mycket bättre lag än Pixbo. Och jag var aldrig orolig att vi inte skulle klara det, vi har bättre målvakt, bättre backar ja vi är bättre på det mesta enligt mig. Det har vi bevisat i de två kvartsfinalerna, enligt herr sjöstrand så skulle också Endre spela SM-final. Oj va fel det kan bli!

Nu ser vi framemot SEMIFINALEN mot Balrog på lördag i Botkyrkahallen (TV-match) kl.17.00

Hoppas vi ses där!

Ha det gött alla glada.

Ps. VÄSTMANLAND HJ17 ÄR BÄST I SVERIGE, SM-GULD SM-GULD Ds.

//Martin

Klev upp som MÄSTARE i morse!

Kan ju säga att man somnade grymt skönt igår kväll och man klev upp som SVENSK MÄSTARE imorse, helt jäkla sjukt asså, men det känns grymt roligt och skönt.

Jag minns tillbaka då det var klart att jag skulle leda Västmanlands Distriktslag HJ17 tillsammans med Branko Boberg, och vi satte oss ner och började planera in upplägget och hur det skulle se ut. Vi hade inte mycket tid på oss när vi blev tillsatta i november månad och var långt ifrån de övriga distrikten men vi sa till varandra att vi skulle göra vårt bästa och så får vi se hur långt det räcker, vi hade lagt målsättningen att vi skulle ta oss vidare från gruppen så skulle vi vara grymt nöjda med tanke på de förutsättningar vi hade. Vi plockade ut 59 spelare som skulle få chansen att visa upp sig för oss i olika uttagningar för att ta en plats i den slutliga 20-manna truppen, det var en lång väg att vandra med en del problem på vägen, men med facit i hand så blev det ju lyckat.

Vi hade en idé vi trodde på och plockade ut spelare efter det spel vi ville spela och vi prickade in 20 rätt, full pott. Medans de övriga distrikten byggde sina lag på att få med många profiler och "stjärnor" så valde vi att lägga mycket fokus i att hitta rätt rollspelare och att föra in att tillsammans ska vi göra det, att lagsammanshållningen ska vara nummer 1.

Jag kommer ihåg när jag var i Sthlm på ett besök och match i Botkyrkahallen, då jag fick frågan om "vad har ni för lag asså, ni har ju fan inga spelare", "Ni har ju inga spelare som man hört något om", "Ni åker ut i gruppen" "Stockholm har fan mycket bättre lag, dom har ju Norling,Sundstedt,Wiess och Jämtdal"

Ett bra lag på pappret det håller jag med om, många profiler och talanger, men det är ju på plan det ska göras och det är på banan du ska visa att du är värdig mästare och det har vi gjort det kan ingen ta ifrån oss. Vi skapade ett lag byggt på god sammanhållning och STOR talang. I vårt lag är alla lika värda.

Och jag kan säga att det var grymt skönt att få vinna SM-GULD, känns skönt att ha fått göra det med ett litet disktrikt i innebandysverige, att med små medel kunna gå hela vägen. Och jag vill också när jag ändå håller på rikta ett tack till mitt gamla distrikt stockholm som inte lät mig få chansen som jag borde fått enligt mig. Tack känns jäkligt skönt att vara SVENSK MÄSTARE kan jag säga.........En riktigt grym revanch för mig personligen!

TACK TILL ALLA ER KILLAR I LAGET, NI ÄR GRYMMA!
TACK OCKSÅ TILL BRANKO,PER OCH STEFAN, NI ÄR OCKSÅ GRYMMA!

TIJLLIVILLIVIPPEN......        VÄSTMANLAND!!!!!!!

//En stolt och grymt glad Martin

image6

Linus tar emot SM-pokalen från U19-förbundskaptenen!

Linus tar emot SM-pokalen från U19-förbundskaptenen!

tjillevillevippen ... V Ä S T M A N L A N D  !, SM-GULD SM-GULD SM-GULD




SM-GULD SM-GULD

SM-GULD SM-GULD

Jocke,Ralle och Wina i Allstar team, grymt med hela f?rsta kedjan!

Jocke,Ralle och Wina i Allstar team, grymt med hela f?rsta kedjan!

VILKEN REVANCH!!!!!

Vill bara säga FAAANNNN VA SKÖÖÖÖÖT!!!!!!!!! OCH TILL ALLA ER SOM TVIVLAT PÅ MIG, IN YOUR FEJS!!!!

SM-GULD SM-GULD SM-GULD SM-GULD.................

Vill också tacka alla spelare för den helt gryma helgen, ialla fall de dagar som jag fick vara med er, ni är helt jävla underbara, FAN VA BRA VI ÄR GUBBAR, VI ÄR FAN BÄST I SVERIGE, DET KAN INGEN TA IFRÅN OSS!!!!!

Vill också tacka Branko Boberg, Per eriksson och Stefan Olsson för att jag fick jobba med er och för att jag fick vinna det här GULDET MED ER OCH LAGET, TACK FÖR ALLT!

Känns skönt att jag fick komma till ett distrikt som har trott på min och Brankos idé och att vi fick den här möjligheten att göra något som inget herrjuniorlag i Västmanland gjort tidigare, att VINNA SM-GULD!

VILL ÄVEN PASSA PÅ ATT TACKA HELA DEN HÄRLIG PUBLIKEN VI HADE MED OSS I SUNDSVALL, UTAN ER HADE VI INTE KLARAT DET, NI HAR OCKSÅ EN DEL I DET HÄR GULDET. TACK FÖR HJÄLPEN!!!

BÄST I SVERIGE, JA VI ÄR BÄST I SVERIGE...........FÖR VI HAR SM-GULD SM-GULD.......


//MARTIN