Grattis Örjan och lycka till!

Vill först börja med att säga stort grattis till min vapendragare Örjan Lindberg som har gjort klart med Dalens damer inför nästkommande säsong och samtidigt önska honom och familjen lycka till där uppe i norr.......

Sedan vill jag be omursäkt för att jag inte uppdaterat min blogg på ett tag (Så nu har jag gjort det Mitman!!!).

Händer inte mycket just nu i min innebandyvärld, inget jag vill tala om i alla fall. Det kommer att komma ut så småningom tro mig, pajkastningen har börjat där uppe i norr. Örjan och Curt diskuterar i media hur vida bra coach/tränare man är och jag måste väl ändå hålla med i det vad Örjan säger, Gruppe (ass. tränare IKSU) är den som står för det innebandy mässiga i IKSU det såg man klart och tydligt i båda möterna i serien och sedan i SM-finalen, Curt är bra pedagog.......

Hoppas alla haft en bra midsommar och får en fortsatt trevlig och skön sommar så ses vi igen när det börjar dra ihop sig.......

FORZA MARTIN.........

Ps. Nu har jag uppdaterat bloggen Mitman, är du nöjd nu?? Tro mig, du kommer att få se mer av mig nästkommande säsong och det komemr att skrivas mer om dig och ditt Huddinge!! Ds.

//Martin

Drar mig tillbaka!

Hej alla bloggare.....

Ber omursäkt för att jag inte har uppdaterat min blogg på sista tiden, men jag har liksom haft lite att stå i och inte haft någon större energi i att skriva någonting.

Nu har jag meddelat och beslutat att jag inte kommer att fortsätta som assisterande tränare för Rönnby IBK då min motivation inte längre finns samt att jag har fått ett arbete i Sthlm, så därför kommer jag att dra mig tllbaka från elitinnebandyn efter bara 1 säsong. Jag vill inte pendla mellan bostad i Västerås, arbete i Sthlm och innebandy i Västerås, så därför beslutade jag att säga upp mitt kontrakt och flytta tillbaka till Sthlm.

Eftersom jag inte har någon bil så skulle jag ha behövt åka tåg mellan bostad i Västerås och arbete i Sthlm och då kännde jag att det skulle bli ett problem och att jag inte skulle kunna ge innebandyn den tid det behövs och då skulle den bli lidande och i detta fall fick innebandyn stå åt sidan tyvärr, jag har meddelat Rönnby mitt beslut men de verkar inte förstå min situation och inte respektera mitt beslut så jag vet inte hur det kommer att sluta, vi får se.

Sedan tycker jag att det är jätte tråkigt att en tidigare styrelse medlem och medlem i ledarstaben hänger ut mig på en allmän blogg:
http://materialare.blogg.se/1180977158_nej.html#comment, men som sagt det är hans blogg och han får skriva vad han vill. Men tycker ialla fall att det var lite onödigt och jätte tråkigt då jag verkligen gillar personen ifråga synd att vänskapen ska bli lidande p.ga detta.

Jag vill i alla fall tacka Rönnby IBK för den tiden jag fick uppleva med föreningen och människorna, det var en jätte häftig säsong jag hade och att få ha kryddat den med 2 SM-Guld var fantastiskt. Vill även passa på att tacka Västmanlands Innebandyförbund som gav mig äran att få leda Distriktslaget HJ17 och att få göra något som ingen annan tidigare har gjort i Västmanland på juniorsidan ialla fall att vinna SM-Guld, vill även tacka alla spelare/ledare som jag har fått äran att jobba med i både Rönnby och Distriktslaget. Sist men inte minst ett jätte stort tack också till Branko Boberg, Stefan Olsson och Per Eriksson som jag jobbade med i Distriktslaget hoppas vi kan fortsätta att hålla kontakten och snacka om lite härliga minnen.

Sedan vill jag också önska Örjan Lindberg med familj lycka till i Umeå (Som det ser ut nu) och hoppas att ni ska trivas uppe i norr, tack också Örjan för tiden jag fick uppleva med dig i Rönnby och lycka till med din fortsatta elitkarriär, min den är över.

Hoppas alla får en trevlig och skön midsommar.

//Martin

Ps. Tro inte att ni kommer att slippa mig ändå, jag kommer att fortsätta följa elitinnebandyn fast med andra ögon nu Ds.