Inte sugen längre!

Har inte skrivit på ett tag nu, kanske för att jag inte haft någon lust eller ork att göra det. Vi fick 10-10! mot Bro i söndags trots ledning med 10-7 med 10 minuter kvar, starkt av Bro dock att vända, all heder. De krigade som om deras liv stod på spel, kul match för publiken kanske. Men för oss tränare......NEJ!

Vi har dock fortfarande chansen på 2:a platsen i serien, fast kan väl erkänna att det hade suttit bra med 3 poäng mot bro. Men det är bara kriga på vi är ju trots allt fortfarande obesegrade år 2009 och så är vi obesegrade på bortaplan, helt otroligt. Vi har 4 poäng på 2 bortamatcher, det är bättre än vi presterade år 2008 då vi endast mäktade med att ta 3 poäng. Så man kan säga att vi går framåt!

Nu är man ju dock inte speciellt sugen längre, jag börjar tappa suget måste jag erkänna. Vet inte riktigt vad det är, men jag tycker inte att det är lika roligt längre. Vet inte om det bara är en period just nu eller om det kommer att sitta i en längre tid. Det är inte lika roligt att gå ner på träningen längre, kanske för att vi endast har typ 8-9 man på träningarna numera vad vet jag. Nu är det inte så många matcher kvar dock så jag får väl stå ut och kriga på, men ibland undrar man ju vad man håller på med.

Jag kommer att ta ett beslut efter säsongen vad som kommer att hända i fortsättningen, kanske lägger jag ner helt eller bara tar en time-out på obestämd tid. Känns som om jag skulle behöva ett miljöombyte.

MEN TILLS DESS SÅ ÄR DET FULL FOKUS PÅ SALEMS IF OCH ATT FÅ AVSLUTA BRA!

//Coach MN 

Derby seger som vanligt! Långkalsongsefektten fortsätter 2:a raka nu!

Derby matchen igår (Söndag) mot Tumba slutade som vanligt, vi vann 6-4. Det var tyvärr inte mera. Vi var INTE bra. Skönt att vi ändå kan vinna matchen trots att vi var kassa......

Tror också att tåget gick nu för Tumba GOIF, det ser tungt ut nu i och med att Sköndal och Handen plockade 3 respektive 1 poäng förra omgången. Tumbas tränare kom fram till mig efter match och sa "Vi kommer närmare nu Martin, såg du?" Närmare vadå undrar jag? Ja det stämmer närmare div 4 spel, närmare oss i tabellen NEJ. Jag fattade inte det riktigt!

Resultat mässigt kom de närmare ja, kanske för att vi var rejält kassa och inte spelade bra ja då kom ni närmare. Men det handlar om att vinna matcherna va? eller har jag missat något?

Stort grattis till nynäs coacherna Doppsko och Clabbe som bägge fyller år idag, tor det är 4 respektive 5 de fyller. Har ingen kolla tyvärr.....*asg'

Sköndal tog en riktigt viktig seger i helgen, 6-2 mot formsvaga S-tuna. Kul för er killar. Se till att klara det där nu, jag vill ha er kvar.....

Långkalsongsefektten är uppe i 2:a raka nu...så den lär fortsätta. Ny match (Borta, å nej!) mot ännu formsvaga Bro IK på söndag.

Såg Tullinge säkra seriesegern i div 2 östra svealand igår, då man rätt enkelt slog tillbaka ett mycket dåligt och oinspererat Huddinge med 4-0. det jag reagerade på var att Huddinge var riktigt dåliga, hur man nu kan vara det i en derby match och seriefinal. Ville man inte vinna eller? Grattis ialla fall till Tullinge!

Ny vecka och nya träningar.....vi stämplar in på kontoret igen ikväll. Blir lite genomgång av Tumba matchen och sen kör vi på som vanligt igen.

Ser mer och mer framemot matchen mot real Nynäs den 7/2 i Gröndalshallen, det är inte varje dag man får var med i TV med långkalsonger.......

Helt plötligt är vi med och fajtas där uppe igen, vi nosar på en 2:a plats!! Inte många som trodde på det!

//Långkalsongs Martin säger hej så hörs vi! 


Derby dags....och långkalsongerna är med!

Borde nog hoppa i säng snart, då jag ska vara ute i Skogäng och döma imorgon, men jag tänkte att jag ville ge min syn på vår derby match mot Tumba på söndag i Storvretens Sporthall.

Ska vi gå på staistik så ska vi förlora matchen på söndag, eftersom matchen spelas på bortaplan och vårt bortaspel är seriens sämsta. Nu tror inte jag att vi kommer att förlora matchen då vi är ett mycket bättre lag än Tumba och ligger bättre till i tabellen. Ska vi gå på dagsform så ska vi också förlora matchen, vi har knappt fått ihop lag under veckans träningar och det har sett jäkligt lojt och oinspererat ut.

Är det något lag jag verkligen INTE unnar en framgång eller en seger så är det Tumba, jag har sagt det förut och jag säger det igen, och jag står för det. Tumba hör inte hemma i div 3. Jag vet att det kan verka hårt, men så är det. resultaten talar sitt tydliga språk och tabellen ljuger inte. De är inte bättre. Visst har de plockat sina poäng, men nu senast så mötte man ett håglöst Bro som dessutom tappat halva sin trupp, fick de ens ihop två femmor!!??

Nej, vi kommer förbli storebror och långkalsongsefektten lär fortsätta. Nu ska man självklart inte underskatta ett lag som Tumba och jag tror inte att vi kommer att göra det på söndag heller. De ligger sist i tabellen och har inget att förlora (De kommer att förlora på söndag) och vill självklart slå oss, vi kommer vara favoriter och det kanske inte passar oss vem vet. Men de kommer att bli staffade då DET ÄR DOM som måste går framåt och måste vinna matchen och då lär de blotta sig bakåt och då kommer det garantera att smälla.

Vi kommer även att spela lite annorlunda på söndag, så har vi inte spelat på hela säsongen men nu känner vi att det är dags att göra något annat. Vad det blir avslöjar jag naturligtvis inte här........

Vill också passa på att ge en känga, eller veckans kalkon går till: De juniorer som skulle vara med och träna med oss under förra vecka som man hade lovat. Skämes tamefan.....hör av er ialla fall! Oseriöst!

Veckans kanon går till: Vår ungdomsverksamhet...grymt bra just nu. Att vi kunde lufta 2 st 94:or i matchen mot Vaxholm. Framtiden är säkrad för Salems IF. 

FORZA SALEMS IF!

God natt för mig och så ses och hörs vi imorgon igen!

//Coach MN

Långklasongsefektten!

19.59 stod det på matchklockan när Hedstål rullade in 8-7 till oss igår mot Vaxholm, och jag vill bara säga! FAN VA GRYMT SKÖNT DET VAR!!!!!

Grattis också till vår läktarcoach Matti som fyllde 50+ igår.......tack för igår!

Vill även passa på att rikta ett stort tack till vårt P95 lag som hade hand om vårt arrangemang igår på matchen, det var världsklass, tack för att ni skämde bort oss ännu mera.....

Riktigt roligt att vi även kunde lufta två av våra P94 killar i matchen också, det går in och gör ett riktigt bra jobb och gör verkligen inte bort sig. Stort Oskar och Lindgren........

Vet inte om det var någon långkalsongsefektt som inledes igår, men de lär sitta på när vi åker till Tumba och derby match nästa söndag, ja det lär sitta på resten av säsongen!

Var ändå lite överraskad igår, med tanke på att vi inte har haft bästa förutsättningar inför matchen med inställda träningar, sjukdomar osv. Så borde vi kanske förlorat matchen, men det är väl en styrka vi har i laget att kriga tills det smakar blod i käften. Vill också passa på att hylla coachningen igår, vi gör ett par riktigt bra byten under matchen igår som ändrar matchbilden fullständigt i sista perioden. Brukar inte hylla mig själv och övriga coacherna, men idag gör jag det!

Nu ser vi framemot nästkommande vecka och söndagens derbymatch mot lillebror Tumba.

Kul också att Bele fick vinna igen igår, det var ju ett tag sedan. Imponerande att vinna så stort som dom gör och på bortaplan, jakan fick ett imponerande 5-5 mot formstarka sumpan (Kan kanske var lite underskattning från sumpan där), nynäs ångar på och slog tillbaka Sköndal rätt enkelt med 11-3 och sköndal har det fortsatt svårt i botten av tabellen.

Tack till er 110 också som såg vår match igår.......

Forza Salems IF

//Coach MN

VÄLKOMMEN 2009!!!

Ja så var det 2009, hej igen. Hoppas alla haft en bra jul och ett gott nytt år???

Snart drar det igång igen, serielunken. Serien har ju som sagt vänt nu och vi ska ställas mot Vaxholms IBF hemma i Skogsäng den 10:e, detta Vaxholm som cockade alla genom att spöa oss med 19-6. Och de är inne i en bra period just nu, och det kan man inte säga om oss. Vi åkte på två riktigt tråkiga skador innan jul uppehållet då "Mackan" (Marcus Magnusson) åkte på en rejält ful takling och skadade axeln, men enligt rapporter så var det inte så farligt, så "Mackan" lär vara med på banan till nästa helg. Värre vär det för vår lagkapten "Starre" Jonas Steffen som fick ambulans transport från matchen då han åkte på en takling efter signal på mittplan, (ingen åtgärd från domaren!!??). Nyckelbenet av! Vila i 4-5 veckor. Han lär vara på bättringsvägen, men JAG tror inte att han spelar mot Vaxholm......självklart hoppas jag på det! Vi får se vad som händer.

Vi drar igång på måndag med lättare träning, sen kommer vi förhoppningsvis att lira en träningsmatch på tisdag och så tränar vi på onsdagen, sen är det dags för revanch matchen och returen mot Vaxholm.

Jag hoppas att vi har hämtat oss från smällen av Sköndals matchen och att vi kan gå in och prestera bättre än vad vi gjorde, vi är ju som sagt erkänt bättre på hemmabanan. Just det, måste införskaffa nya långkalsonger också till matchen, då jag torskade ett vad. Där jag gick ut och sa att jag kommer att coacha resten av säsongen i långkalsonger om vi torskade mot Sköndal, klart jag ska hålla vad jag lovat.....fast barfota lär jag inte vara. Tofflor blir det!

Ville ialla fall önska alla god fortsättning på det nya året och önska lycka till under 2009!

MVH
Långkalsongs Martin, Salems IF