Träningarna flyter på!

Ja så har 1 veckas försäsongsträning gått till ända, det har rullat på bra tycker jag dock med blandad närvaro är ändå riktigt nöjd med första innebandypasset vi hade i onsdags, riktigt bra fart, alla såg spelsugna ut. Annars så har det funkat riktgit bra med löp och styrkepassen.

Nu har vi på oss två innebandypass innan vi matcher för första gången iår då vi den 9:e august åker ut till Turebergshallen och spelar mot Töjnans IBK kl. 19.30, sedan kommer vi att ställas mot Nynäshamns IBK (Ristomta) den 18:e augusti ute i Gröndalshallen kl. 14.00. Känns som två riktigt bra motståndare och bra förberedelser inför säsongen och stundande DM, det är på gång fler matcher innan DM men väntar på besked bara.

DM kommer vi få bekänna färg direkt, en rätt tuff grupp för våran del som kommer att spelas ute på Vaxholm och IF-Hallen den 25-26 augusti mot Hässelby IBK kl. 19.00 den 25:e, samt den 26:e kl.12.00 mot Grimsta AIK och kl. 17.00 kommer vi verkligen få bekänna färg då vi ställs mot suveräna Odelberg/Gustavsberg ett riktigt bra lag med många unga och talangfulla killar i laget, bara att nämna några är Rasmus Sundstedt, Martin Norling, Sebastian Stenberg, Michel Crammer för att bara nämnan några i detta riktigt talangfulla lag, så det blir på med dansskorna för det kommer att gå fort.

Slut för mig tillsvidare.

//Martin

Kommentarer!

Jag får många kommentarer för det som skrivs i min blogg, men jag vill också påpeka att era kommentarer kommer inte att publiceras eftersom ni saknar namn, vore tacksam om ni ej använder ett påhittat namn, utan istället skriver vem kommentaren är ifrån, ALLTSÅ ERT NAMN!!!!!

Slut för mig tills vidare.

//Martin

Sjöstrand du håller koll på allt du!!!

Scannat igenom lite i cybervärlden och kollade in på Johan Sjöstrands blogg och där finns en hel del intressant läsning. B.la angående det som skrivs på  min blogg samt det som skrivs på Peos blogg angående mig och Rönnby.

Säger bara, Sjöstrand du håller kolla på allt du!!!! men det är inte på tal om någon blogg fight, jag har bara skrivit något om mina tankar och funderingar kring allt detta, och sedan att det ringer från Vlt och vill veta något är väl rätt normalt, då Vlt följt Rönnby under säsongen och är minst lika nyfikna om vad som händer och sker i Västerås stolthet. Sedan att folk blir uppretade att jag hänger ut Rönnby det kan inte jag stå för, utan jag står bara för det jag sagt, har inget att skämmas för tycker jag.

Sedan att Rönnby inte ville att jag skulle ta över som huvudtränare tycker jag är tråkigt och jätte synd, men det får stå för dom. Jag vet vad jag kan och har inte så mycket att bevisa tycker jag, jag vet att hade jag fått chansen så hade vi försvarat guldet och erövrat Europa den kan jag svära på, för som sagt jag vet vad jag kan! Men det känns ändå synd att nu har fått veta att man inte har haft något förtroende hos varken klubben eller spelarna, men jag önska ialla fall klubben och spelarna all lycka till i framtiden och hoppas att ni gör en jätte bra säsong och lycka till ute i Europa.

Slut för mig för den här gången, men vi ses och hörs snart igen!

Ps. Kan nog hålla med Sjöstrand att det hade nog kännts skönt med med mig nu!!?? Ds.


//Martin


Från elitserien till div 4

Ja vad ska man säga, fått en del respons från min interjuv med Vlt där jag tydligen hänger ut Rönnby. Tråkigt att det tolkas som om jag hänger ut klubben vilket verkligen inte är meningen, de ringde och frågade om de fick ställa några frågor angående tränar frågan som jag snällt svarade på, sedan ville de veta lite kring min framtid och varför jag valt att lämna Rönnby, jag förklarade situtationen och allt detta. Sedan att reportrar alltid lämnar en del information åt sidan är ju inte direkt överraskande, t.ex om att jag inte fått information om spelare m.m det sa jag Peo att jag hade fått av dig.

Salems IF blir min nästa klubb, klubben spelar i div 4 och har en del gamla Balrog spelare till mig i laget som gjorde att jag valde att träna laget, sedan spelade in att jag kan kompinera mitt arbete också. Att gå från elitserien till herrar div 4 är ju en jäkla resa, kommer att funka bra för mig ändå känner jag. Vi kommer få ett rätt slagkraftigt lag kryddat med elitserierutin och ungdomlig fart och fines, målet är helt klart att ta steget upp i nya supertrean som det numera heter i Sthlm och som det känns nu så ska, bör vi fixa det. Sedan ska det bli kul att stöta på stockholms domarkår igen och göra livet surt för dom. SÅ HÅLL I HATTEN GUBBAR, FÖR NI KOMMER FÅ ÅKA!

23:e juli drar vi igång säsongen med löpning ute i spåret och lite styrka, vi ska vara väl förbereda när säsongen drar igång. den 9:e augusti spelar vi vår första match så ni som har vägarna förbi Turebergshallen sväng gärna förbi!

//Martin

Jobbar och sliter......

Dagarna går inte fort nu asså, man jobbar och sliter, äter och sover. Sedan går man upp jobbar, sliter, äter och sover. Sedan hinner man med lite innebandy också, klart man hänger med om vad som händer och sker där ute i innebandyvärlden!

Gjort klart med ny klubb till nästa säsong, och klubben passar mig perfekt då jag kommer kunna kombinera arbetet och träningen, samt att det inte är på elitnivå. Det är ett herrlag i de lägre serierna i Sthlm och jag blir huvudtränare vilket också var mitt krav, jag hade två andra anbund från en div 1 klubb (herr) och en div 2 klubb (herr) men valde att tacka nej då de endast erbjöd mig assisterande tränar jobb samt att jag inte känner att jag vill kliva på ännu ett elitlag då jag precis ordnat med nytt jobb som jag vill satsa på. Det krävs ju trots allt en hel del tid att leda ett elitlag.....

Jag hade inte så mycket annant att välja på man är ju inte direkt efterfrågad som en viss annan person..he he he, men det kommer att passa mig bra tills vidare så får vi se vad som kommer att hända i framtiden, kanske dyker det upp något längre fram som man får ta ställning till då. Men just nu är jag nöjd med hur det är nu.

Nu är det bara skönt med uppehåll från alla innebandy, drar igång den 23 juli igen med stentuff försäsong och matcher, så man får se vart killarna står. Ska bli grymt roligt att få träna herrar, framför allt roligt att få träna killar igen. Truppen börjar väl så smått sätta sig också, vi väntar dock besked från ett par, men de kommer att ge posetiva besked inomkort hoppas vi!!!

Men vi ses och höres igen när säsongen så sakta drar igång igen.

HA EN SKÖN SOMMAR ALLA GLADA INNEBANDYNÖRDAR

Ps. Hoppas du får en skön sommar du med Örjan, hälsa familjen och lycka till med ditt nya uppdrag Ds.

//Martin