Cirkus Salem går vidare.......

Ja herregud vilken cirkus.

Det var ett försök till möte idag, men det bliv pannkaka av det hela då personen som förde sportkommitens talan inte kunde ge svar på spelarnas frågor och funderingar, och när man ville att ordförande skulle komma ner och svara på frågorna så valde han att lämna och åka därifrån. Varför kom inte han ner från första början?

Som sagt så är det en riktigt cirkus som pågår i Salem just nu, hur kan man ha "du har inte fått fram det bästa av spelarna på träning" som anledning till att inte ge en tränare nytt förtroende. Det var b.la det som lyftes fram och man ville få svar på, men inte fick!

Hur som helst Cirkus Salem rullar vidare........

Tja.

//MN

Skön lördag står för dörren......FA cup helg och melodifestival!

Skönt att vakna upp och se att solen skiner, kanske ska ta mig ut på en promenad innan FA cupen startar. Det blir en riktigt bra lördag med mycket fotboll och givetvis får man väl inte missa melodifestivalen heller.....

Tror att det kan bli en skräll seger i melodifestivalen ikväll, känns som outsidern Playtones tar hem det!

Kanske ska ge mig iväg och se lite innebandy också eller det spar vi till imorgon då Hammarbyhöjden spelar en viktig match. Även mitt gamla Salem har en viktig match imorgon, hoppas de kan göra en bra vecka trots allt negativa de har fått i facet inför den matchen. Att de löser det och tar tag i saken och vinner......lycka till boys!

Mot nya mål, ses i en innebandyhall nära dig!

//MN

Salems epoken är över!

Det slog ner som en liten bomb igår, Salems IF har gjort klart med ny tränare till nästa säsong. Måste säga att jag är grymt förvånad, besviken och förbannad! Tydligen så spelar resultat ingen roll för den här föreningen, så därför kliver jag med omedelbar verkan av som tränare för Salems IFs herrar.

Jag och Andreas (ass. tränare) fick reda på detta igår på ett möte, jag köper inte föreningens förklaring att de vill ha en ny röst på träningarna!!?? Jag tror inte att man har tänkt sig för riktigt ordentligt när man har tagit detta beslut, man har svikit spelarna. Har de fått säga sitt?? Har man lyssnat runt bland spelarna och frågat vad de vill?? NEJ det tror jag inte.

Fruktansvärt oproffsigt av Salem hur man sköter det hela, varsågoda spelarna här får ni en skön uppladdning inför Jakan matchen den 20:e.......

3 säsonger har jag gjort för Salem. Nu är det slut!

Stort lycka till säger jag till er spelare, kör hårt kommande vecka och ta den där jäkla 3:e platsen. Det har varit ett sant nöje!

Till Salems IF......... ja vad ska jag säga. SKÄMMES, ni sket just i det blå skåpet. Är 3 säsonger så här mycket värt??

Tack för mig!

//MN 

Seger 11-3 i sista hemma matchen!

11-3 mot ett riktigt dåligt spelande Vallentuna inför drygt 110 personer i lördags är vi mycket nöjda med. Vi har häng på 3:e platsen ordentligt och har allt i egna händer inför sista omgången den 20/3 mot Jakobsberg.

Vallentuna får snacka hur mycket dom vill om att de saknade spelare hit och dit, i den form vi är i så hade vi besegrat dom ändå. Vi är ett så mycket bättre lag än V-tuna.

Det är tajt i bottenstriden också, sedan Höjden tappat 5-2 till 5-5 mot Vaxholm igår. SATAN! Kom igen nu Bollstanäs och Kungsängen gör ert jobb......klar fördel Vaxholm helt klart i den bottenstriden just nu. De möter två lag som i stort sätt är klara för uppflyttning redan i de 2 sista omgångarna.

Stort tack till publiken och till P97 för arrangemanget kring A-lags matchen och er hjälp med seket.

Nu stämplar vi in på jobbet denna vecka och kör ett lättare pass ikväll för att på onsdag spela intern match mot juniorerna innan vi går på allvaret inför Jakan nästa vecka.

KÖR HÅRT IKVÄLL BOYS!

//MN

Sista hemma matchen för säsongen!

Igår genomförde vi sista träningspasset inför helgens match mot Vallentuna hemma i Skogsängshallen, sista hemma matchen för denna säsong.

Jag hoppas att vi kan dra mycket folk på lördag just för att det är sista hemma matchen för säsongen men även för att vi faktigst kan nå 3:e platsen i serien.

SE TILL ATT TA ER TILL SKOGSÄNGSHALLEN PÅ LÖRDAG KÄRA PUBLIK VI BEHÖVER ERT STÖD FÖR ATT SÄTTA PRESS PÅ LAGEN FRAMFÖR OCH NÅ 3:E PLATSEN, KL. 13.15 ÄR DET FACE-OFF. VI SES DÄR!

Passet igår var helt okey, juniorerna som var med gör det jäkligt bra och det ska bli speännande att se de mot Vallentuna. Det var små grinigt och stundtals brutalt, men det är lite så det ska vara dagar innan match. DET SKA VARA KRIG PÅ TRÄNINGARNA! Jag hoppas att vi kan göra det vi är bra på och spela en fartfylld och rolig innebandy och att vi kan få med oss de 3 poängen vi behöver. Vallentuna får dock inte underskattas!

Vi ses på lördag i Skogsängshallen.

//MN

GUESS WHAT, IM BACK!!!!!!

Javisst liket lever, IM BACK!!!! HA HA HA. Tänkte att det kan vara på sin ordning att så här lagom till att innebandysäsongen är slut så tänkte jag ge min syn på saker och ting.

Varför inte börja med vår egen säsong då, måste säga att jag är jäkligt nöjd med avslutningen ändå. Vi startar jäkligt pissdåligt vill jag säga, inte alls nöjd. Sedan gör vi ett par ändringar b.la ändring av spelsystem vilket blir lyftet.

Vi är med och slås om en 3:e plats i serien inför avslutningen, vi är givetvis jäkligt nöjda med hur det än slutar. Men självklart ska vi försöka att göra allt som finns för att ändå kunna nå den där 3:e platsen. Det är mer intressant i de nedre regionerna där det sedan länge är klart att Nynäshamn får lämna, men vem följer med??

Här är mitt tips för bottenstriden:

8. Vendelsö
9.Högalid
10. Höjden
11. Vaxholm
12.Nynäshamn

Topplagen:

1.Bollstanäs
2.Kungsängen
3.Salems IF
4.Täby
5.Bele
6.Jakan
7.Vallentuna

För övrigt så är det ruskigt pinsamt av Bollstanäs att lämna WO i förra matchen mot Högan, ett hån mot övriga seriekollegor tycker jag, pinsamt också att Nynäshamn kan sjunka så fruktansvärt genom seriesystemet. Kan vara slutet för Nynäshamn Innebandy, skäms Doppsko och herr Ronny Carlsson...........

Så då var vi igång igen!

//MN