Dags för uppdatering!

Har varit tyst från mig ett tag nu, inte p.ga att vi förlorade förra helgen. VERKLIGEN INTE!!!! Utan för att det helt ekelt inte funnits tid till att skriva något, då jag jobbar så oerhört mycket just nu. Idag har jag lyckats smita undan ett tag och kan sätta mig ner och skriva lite.

Angående vår match mot Vendelsö sist, så är jag grymt besviken på sättet vi förlorar matchen. Vi gör vår sämsta match iår och Vendelsö vinner rättvist, de var hetare och ville mera. Vi är riktigt dåliga, vi var inte värda någon poäng i matchen.

2-8 från man inte förlora med på hemmaplan, inte acceptabellt. Jag vet att boysen snackade igenom matchen under veckan och la den åt sidan och koncentrerade sig på Bro nu imorgon (Lördag), jag missade veckans träningar p.ga ARBETE!!!! och inget annat. Enligt rapporter har det gnuggads och slipats.........

Hoppas vi kan komma revanch sugna till morgondagens match och prestera bättre som både lag och individer, matcherna mot Bro brukar vara tuffa och lite småfula och hoppas att matchen imorgon också blir så och självklart att vi går segrande ur den striden. Vi tar nya tag och jobbar vidare, för det är bara vi själva som kan göra något åt saken!

Vad gäller rapporteringen från Vendelsö matchen så är det så att matchprotokollet glömdes kvar i omklädningsrummet efter matchen, eftersom ajg var grymt besviken så åkte jag så fort som möjligt hem från hallen och gick ifrån det. Kul att så många lägger SÅ mycket energi på just detta!!!!!!!

Antar att vi inte får med oss tipset i helgen heller, SOM VANLIGT med andra ord. Jag menar efter vår match mot Vendelsö så kan man väl inte tippa mer än torsk för Salem!!!!???? Eller hur Ekman Sr?

HÅLL I HATTEN SÅ SES VI PÅ LÖRDAG!

//MN


Tråkiga Jakan kom undan billigt!

Obesegrade i 3 matcher nu, känns helt okey! Enligt vissa siare så skulle det skilja 3 divisioner mellan jakan och oss, vet inte hur och vad det grundar sig på!!??

Tycker jakan kommer billigt undan i gårdagens match, man bör ha fått en 2+10 minuters utvisning då lagkapten efter ett mål som vi gör kastar klubban mot sargen och domaren står bara någon meter ifrån, men väljer att ta en disskution med sin kollega och FRIAR. Fegt beslut tycker jag.

Jag citerar från regelhandboken:

Förseelser som leder till 2 minuter lagstraff + 10 minuter personligt straff:

"Kasta klubban eller annan utrustning om det inte är mot boll eller motståndare" SLUT CITERAT.

Rest my case!

sedan får jakan gnälla hur mycket dom vill om att vi snackar med domarna efter matchen och de lät en av våra spelare spela med röda shorts istället för vita, men herregud vi snackade väl om det med domarna om jag inte minns det? och det var grönt och ni gav klartecken till det???

Men 6-6 får vi väl ändå vara nöjda med trots allt, extra skönt är det eftersom vi gör 6-6 med typ 7 sekunder kvar och i 6 mot 5 efter att vi tagit ut målvakten. Och vi är obesegrade i 3 matcher nu......

som sagt TRÅKIGA Jakan kom billigt undan!

Ses snart igen!

//MN