Fiasko i Falun och motivationsbrist!

Så har det gått några dagar sedan man kom hem från Falun och Viking Line Cup och det blev fiasko i mina ögon för vårt lag när vi åkte i kvartsfinalen mot HAIK med endast 7 sekunder kvar till förlängning, men va fan det är ju bara på skoj...he he he. Jo då så att!!

Men det var några riktigt roliga dagar i Falun, vi hade ialla fall kul, festerna var bra och blöta som det ska vara.
Nu är man hemma i Västerås igen och känner just nu ingen större glädje till näst kommande säsong, jag har tappat motivationen helt jag spyr på innebandyn just nu, allt är skit!

//Martin

VIKING LINE CUP, FALUN!!

Imorgon bitti bär det av till Falun och årets Viking Line Cup, tradition numera att dra till Falun och coacha grabbarna i Balrog, ska bli riktigt roligt. Så jag lär inte uppdatera bloggen på ett tag, uppdateras med mera härliga detaljer efter Falun, håll till godo!!

Vi spelar i en inte alltför tuff grupp tycker jag, AIK, Ristomta och Viking Roma. Ska vi nog överleva tycker jag, matchen mot AIK lär bli nyckelmatch, alltid tufft att möta dom och blir bra matcher gärna lite små grinigt får det också bli det gillar vi! Ristomta vet jag inte så mycket om, spelar väl div 2- div 3?? inte koll på hur det gått för dom iår, men vi ska ta dom. Sedan har vi Viking Roma vilket jag inte har någon aning om kan jag säga, ryktas att de är från Italien, kan bli roligt för jag vet inte ett skit om italiensk innebandy.

Hoppas på mycket folk också, man lär alltid träffa på ett antal gamla kollegor och konkurenter.

Vi ses i FALUN!!

Ps. Kl. 13.45 imorgon spelar vi vår första mot AIK, så se till att vara på plats i Falu Kuriren Arena då för att se årets match i Viking Line Cup, därefter spelar vi 18/5 kl. 10.30 i Ishallen mot Viking Roma, 19/5 kl. 13.00 i FK Arena mot Ristomta Ds. 

//Martin 


Man går liksom omkring i en bubbla!

Just nu händer det inte så mycket i GULD staden Västerås vad gäller innebandy och man går liksom om kring i en bubbla och väntar bara på att den ska spricka så att man får komma in i serielunken igen och komma igång.

Vi hade provträning för ett par nya spelare i lördags, tycker att de som var där gjorde det riktigt bra. Det var bra fart och alla tog för sig, så vi får se vilka som bestämmer sig för att köra med oss. Jag vet inte så mycket ska jag ärligt talat säga, vilka spelare som inte kommer att få vara kvar har jag ingen aning om då ingen har diskuterat saken med mig, vilka spelare som vi ska värva vet jag heller inget om då ingen diskuterat saken med mig, så jag får se hur det blir  när vi kör igång.

Örjan på väg till Falun, för jag tror det blir Falun kan ju bli spännande. Kul för honom och för Falun. Vart du än hamnar Örjan så önskar jag dig all lycka till och hoppas vi ses i hallarna.

På torsdag bär det av till Falun för turnering och Viking Line Cup, ska bli jätte kul att få komma iväg och träffa alla de gamla grabbar jag hade i Balrog och lira lite innebandy, men också för att få festa och ha roligt och koppla bort elitinnebandyn ett tag. Och att få coacha ett herrlag igen, visst saknar man det.

Dam-VM har börjat och Sverige har startat med två ganska enkla segrar och GULD är det ända som räknas, jag tror att de tar hem det, men det kommer att bli tufft hoppas jag vill inte att de ska gå igenom VM på halvfart utan de ska och måste få jobba för Guldet.

VI SES I FALUN ALLA INNEBANDYNÖRDAR!!!

Forza Tigers.

//Martin

Förlåt för att jag tvivlade, borde vetat bättre!!!

Sverige spöket slog till igen, Finland förmådde inte att rubba Sverige och en ny Finlands dödare föddes i Åkerman samt målvakten Backlund, vilken match han gör asså och Sverige som hade målvakts kris, jo då så att............

Skönt att Sverige pressade Ryssarna igår, man försökte verkligen. Men ialla fall imorgon börjar VM på riktigt och kvartsfinal mot Slovakien. Tänker inte ge mig in och tippa något reslutat.

det är rätt segt på innebandy fronten nu också, händer inte så mycket hos oss i Rönnby kan jag säga inte vad jag vet ialla fall. Vi får se hur det kommer att se ut på lördag då vi har provträning för ett par tjejer som kommer.

Kan ju säga att man klättrar på väggarna på kvällarna när det inte är någon innebandy, man vill ju liksom inte att det ska ta slut men säsongen är väl officiellt slut först efter Viking Line Cup i Falun nästa helg, har varit tradition att avsluta säsongen tillsammans med ett par av mina gamla Balrog juniorer i Falun, lira innebandy och festa och ha roligt. Men det skulle ändå vara skönt att allt inför nästa säsong är klart innan Falun så man kan åka dit och ta det lungt och spela och kolla på bra innebandy.


VI SES I FALUN ALLA SOM SKA DIT!!!!

//Martin

Het drabbning i Moskva ikväll

Ikväll drabbar Sverige och Finland samman i Moskva och tro mig när jag säger att ikväll stannar Sverige och Finland, 19.15 är det nedsläpp. Då startar kriget, missa det inte.

Själv tror jag att Finland blir för svåra ikväll, då jag är orolig för Sveriges målvakter. Kan väl inte säga att "Hento" stärkte sina chanser mot Danmark, de 2 mål han släpper in hade nog min mormor tagit. Dags att Backlund bevisar att han är nästa målvakt sverige ska skicka till NHL.

Mitt tips ikväll Sverige-Finland 3-5.

Annars händer inte så mycket på innebandyfronten just nu kan jag säga, jag vet inte mycket om vad som kommer att hända i Rönnby nästa säsong, vem som kommer att leda laget tillsammans med mig nästa säsong vet jag heller inte och det är bara det jag väntar på så att man kan få börja planera försäsongsträningen tillsammans med den nya coachen och skicka iväg träningsprogrammet till tjejerna.

Lördag den 12:e har vi provträning för ett par nya spelare som vi har bjudit in, hoppas att det kommer många, vet inte riktigt hur många som kommer blir spännande.

Håll ut så ses vi!!

//Martin

En mästares vecka efter SM-Guld nr 2

Vill bara be omursäkt till alla er som väntat och väntat på en ny blogg från mig, men det har varit lite att göra så jag har inte hunnit eller inte orkat. Men här kommer det ialla fall en nu.

Ja, vad ska man säga VI ÄR SVENSKA MÄSTARE!! Sagan blev sann och det känns helt enkelt så jäkla skönt, går inte att beskriva hur känslan är utan NI måste få uppleva det för att förstå, 10.000 på läktaren, 0-3 i baken inför sista perioden, vänder till 3-3, mållös sudden och sedan avgörande på straffar och Sanna Tuominen sätter spiken i kistan och skjuter GULDET hem till Kristiansborgshallen och Rönnby IBK och vi är SVENSKA MÄSTARE 2007. Veckan efter finalen har varit grymt skön, man har haft ett leende på läpparna nästa hela tiden, har varit hemma (Hos föräldrarna) och tagit det lungt och kopplat av efter all final stress men det har inte hindrat mig från att besöka 5-6 Arena (läs Botkyrkahallen) för att se S:t Eriks Cupens finalspel, hade lovat Örjans bägge grabbar det eftersom de var och såg min final, tyvärr förlorade de sina finaler, jätte synd tycker jag.

Men det häftigaste måste väl ändå vara att jag nu har vunnit 2 st SM-Guld under en och samma säsong, först med Västmanlands Distriktslag HJ17 i Sundsvall och nu med Rönnby IBK. Kan säga att det här har varit min framgångsrikaste säsong under min karriär som tränare samt att det har varit det roligaste också eftersom jag är helt ny vad gäller både Västmanlands distriktslag och Rönnby IBk och Elitserien.

Det mest anmärkningsvärda denna vecka måste ändå vara att Balrogs damer "sparkar" en av sina tränare och ersätter denna med enligt mig ett rätt så konstigt val av tränare, anser nog kanske att det var fel tränare som fick gå (Nu lär det väl bli en del arga kommentarer??) Anser väl att Peter Lundin inte är rätt man att leda Balrogs damer mot framgång, men det är ju bara lilla jag och vad kan jag. Det är ändå sättet Balrog gör sig av med Åsa Karlsson som jag inte förstår, man ger henne ett kontraktsförslag att fundera över och när hon är villig att skriva på förslaget så har man redan gjort klart med Lundin, men vi som har varit med i Balrog alla år är väl inte direkt överraskade för det är ju Balrog i ett nötskal, de är så de fungerar.

Så vad händer i Rönnby IBK då, jo Örjan komemr tyvärr inte fortsätta som huvudtränare, vilket jag tycker är grymt tråkigt och sorligt men han känner väl att han har uppnått det han kom till Rönnby för att göra, att göra klubben till Mästare. Sedan kan jag förstå honom att han är rätt seg och trött på pendlandet som han gjort under 3 säsonger nu, vill ta tillfället i akt att tacka Örjan Lindberg för säsongen som varit samt att han tog mig till klubben och att jag fick vara med och vinna mitt och klubbens första SM-Guld, tack för att du trodde på mig och lycka till nu med din fortsatta karriär och i det du nu kommer att syssla med. Vet att klubben håller på att göra klart med en tränare till som kommer att leda laget tillsammans med mig under nästa säsong och jag tror att det kan bli bra, men valet kanske kommer komma som en överraskning för många.

Känns skönt att vi kommer att vara jagade nästa säsong, vi är ju trots allt regerande mästare. Och jag säger så här, blir heldre jagad än är den som jagar. Häftigt att kunna gå in i nästa säsong och vara regerande mästare, och kanske vara lite av favoriter eller??

INGET SKA STOPPA OSS NÄR VI BARA RULLAR FRAM.......

FORZA TIGERS

//Martin