Både ris och ros......

Träningsveckan är över och ny match imorgon (lördag) hemma i borgen kl.12.45 mot Bele/Barkarby, ser verkligen framemot ännu en hemmamatch. Vi är ju som sagt grymt hemmastarka med 12 raka utan förlust, tänk om vi hade varit minst lika bra på bortaplan......

Vi snackade igenom förra helgens fiasko och nu har vi bestämt oss att det är back to basic som gäller, spela ett enkelt spel inte krångla till det och JOBBA HÅRT är det som gäller på bortaplan! Vi gick igenom hur vi ska agera (Och naturligtvis talar jag inte om det här heller!!!), och vad som måste bli bättre. Sedan trummade vi på med ett jäkligt bra träningspass, med bra fart och glöd. Vi är rejält taggade!

Bele har inte direkt visat vad de går för, 5-5 mot Tumba sist skrämmer inte många. Riktigt dåligt! På pappret ser det riktigt bra ut säger alla, vad jag förstår så är det på plan matchen avgörs? Nu säger jag inte att vi kommer att vinna enkelt, tror och hoppas att det blir tufft och tajt och små grinigt. Det är ju så vi vill ha det hemma i Skogsäng! Jag har sett Bele två gånger iår och jag skräms inte speciellt mycket, de ser tråkiga ut, spelar inte bra innebandy. Men vem vet kanske SKRÄLLER bele........

Är riktigt nöjd med att vi har 3 raka hemma matcher nu, 2 innan jul och 1 efter kan inte bli bättre. Vi sa direkt när vi snackade om det, "att det är 9 poäng att hämta då!" vi vet att vi är starka hemma därför säger vi så. Tar vi 6 poäng är vi riktigt nöjda, men självklart går vi alltid för full pott hemma. Vi har ju sagt att vi inte ska torska någon match hemma, så det gäller att leva upp till det!

Annars är det väl inte direkt någon match i denna omgång som sticker ut, jo kanske Tumba-Sköndal. Kan Tumba skrälla och kliva över strecket och peta ner VH eller tar Sköndal sista halmstråt. De bör göra det, Sköndal är ett kul gäng och ett kul lag att möta vill att de är kvar! Jag har ju tippat Tumba i botten från början ingen anleding att ändra det! Starkt ändå av Tumba att på bortaplan få 5-5 mot Bele, tror nog att bele glömde skorna kvar i omklädningsrummet och inställnignen inte var den bästa.......

Fått en del ris och en del ros med anledning av min förra blogg där jag ger domarna en del kritik, alltid kul att kunna beröra ett ämne så.......Jippi. Vi får se vad jag ska beröra under nästa vecka, vem som ligger risigt till! *asg*

Hoppas det går bra för alla i helgen och lycka till. Så ses vi inomkort!

//Coach MN 


Bättre känsla för spelet kräver jag!!!!

Sitter precis och läser Sportbladet och Tomas Ros analys av domarna i hockey elitserien, där han skriver att domarna blåser sönder serien! Nu går det ju inte att jämnföra Ishockey och Innebandy, det vet jag. För man får ju inte tackla m.m. i innebandy.

Men ändå, det jag kan jämnföra med är Elitinnebandy då jag var tränare i damernas elitserie 1 säsong. Och jag har sett ett antal matcher i SSL också, och de domare som dömer måste ju ändå döma efter samma regelbok? Eller gör vi inte det?

Jag har gått domarkurs och har precis börjat döma, så jag ska inte peka ut mina "kollegor". Men detta jag skriver är inte som domare utan som tränare och ledare för ett av lagen i div 3. Men vi måste ju alla sträva efter att någongång få döma elitinnebandy, det vore en dröm för mig ialla fall. Kan inte svara för mina "kollegor". Dit jag vill komma nu är att efter ett par matcher i herrarnas div 4, div 3 så är jag grymt förbannad och besviken över vad jag ser. I alla fall i div 3 som är en serie som stockholm satsar på enligt förbundet......

Nivån är MYCKET dålig, vissa domare är för dåliga. De hänger inte med i olika sekvenser. De har NOLL KÄNSLA för spelet. JAG KRÄVER BÄTTRE KÄNSLA FÖR SPELET!!!!! Jag KRÄVER bättre ATTITYD för den är riktigt dålig hos vissa. Jag skulle vilja att SAMTLIGA domare gör ett besök på en SSL match och studerar hur det ageras, för visst har de domare samma regelbok som ni har!!??

Det finns många bra domare också, alla är inte skräp! Men av de matcher vi spelet så har vi haft 1 mycket bra domarpar och då har vi spelat 9 matcher......Jag vet att det finns många av ledarna i div 3 som kommer att lämna en del kommentarer om att jag ska sluta gnälla på domarna m.m. Men grabbar jag säger bara det ni tänker och det ni INTE VÅGAR SÄGA!!!!!!

Håller ni med????

Ps. Henke Larssons spel i SSL är inget annat än ett rejält PR-trick från Helsingborgs FC, och jag köper inte att det är bra för innebandysporten. Hoppas NI såg Ekwalls krönika i söndags på TV4 sporten då han tog upp ämnet, om INTE bör ni göra det! Ekwall må vara sveriges sämsta krönikör, men i detta ämne har han verkligen rätt! Ds. 

http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=685564&treeId=901012&renderingdepartment=2.757


//MN

Medger misstag!


1 Seger på 5 bortamatcher

Salem har inte levt upp till förväntningarna på bortaplan - allra minst deras egna. Efter dagens storförlust, 11-4 mot Sundbybergs IK, tar tränaren på sig skulden för de uteblivna resultaten.
- Nu är det back to basics som gäller, skriver Martin Nieminen.

Salem har lyckats skrapa ihop 13 poäng på de första nio omgångarna, men statestiken på bortaplan 1 seger på 5 borta matcher skrämmer inte många lag. För dåligt, tycker tränaren, som skyller på deras egna förmåga.

- Vi har introducerat våra nya tankar alldeles för fort och det har inte blivit något bra, spelarna verkar inte förstå vad som gäller, vi släpper in för enkla mål vi har släppt in mest mål i serien PINSAMT!. Säger lagets tränare

Tränaren Martin Nieminen, tar på sig fullt ansvar för de dåliga resultaten på bortaplan.

- Situationen ska naturligtvis skyllas på mig och inga andra jag har det övergripande ansvaret för hur vi genomför matcherna, och jag kommer att ta ett snack med spelarna under nästa vecka för att rensa luften och för att vi ska kunna komma till en lösning på situationen. Så här kan vi inte ha det!

GRYMT BESVIKEN EFTER DAGENS MATCH, VI ÄR INTE SÅ DÅLIGA SOM RESULTATET VISAR.

Grymt besviken på att domarnivån är så fruktansvärt ojämn och att vissa domare har 0 känsla för spelet, PINSAMT!

//Coach MN


Något är sjukt uppe i Umeå!!!

Läste att Dalens damer har drabbats av avhopp inom ledarstaben för att man har ett missnöje med min goda vän Örjan Lindberg.

Herregud, det måste vara något som är riktigt sjukt där uppe i norr. Örjan är en av sveriges bästa tränare och har gjort dalens damer till ett topplag, samt att han som förste tränare för laget lyckats besegra storesystern IKSU. Jag har jobbat med Örjan både i Balrog och i Rönnby och jag förstår mig inte på kritiken som dessa ledare har, Örjan är frispråkig och säger vad han tycker. Han vill det bästa för varje spelare, han kräver mycket av sina spelare. Men han ställer också höga krav på sig själv.

Jag tycker att dessa ledare borde vara tacksam för det arbete Örjan gjort med Dalen och bita i det sura äpplet. Jag köper inte förklaringen att man ska ha roligt, självklart ska det vara kul, men det kan man ha vid sidan om planen eller matchen. När det är match då är det full fokus på uppgiften som gäller. Och det har Örjan, tro mig jag om någon borde veta!! Örjan vill vinna varje match......Tydligen vill inte dessa andra ledare detta! De vill ju bara ha roligt!

Vill ni ha roligt, spela FIA MED KNUFF DÅ!!! SLUTA GNÄLL! Eller hoppa på något ungdomslag, eller något annat lag som har någon annan målsättning och kanske inte spelar i Elitserien.

KÖR HÅRT ÖRJAN, lycka till och hälsa familjen.

//Martin

Ny dag, men va fan är snön?

Så var denna vecka snart över och det är dags för ny match denna lördag. Borta mot mycket formstarka Sundbybergs IK, PÅ BORTA PLAN OCKSÅ!!!!

Träningsveckan avslutades med ett riktigt bra pass igår (Onsdag), det var bra fart och vi kunde gå runt på 16 gubbar. På lördag gästar vi Sumpan som är grymt formstarka just nu, vårt bortaspel skrämmer nog inte sumpan så hoppas de underskattar oss.....he he. Nej skämt o sido. Vi kommer kriga i helgen, vi vill verkligen ha 3 poäng. Nu när vi kan ta häng på de stora pojkarna där uppe så varför inte! Vi kommer komma till start med 15 ute spelare och 2 målvakter om inget händer innan helgen, första gången iår i såfall vi kommer att ha 3 fulla femmor på en borta match!

Hoppades på att snön skulle stanna då den slog ner igår, men icke imorse var den väck!

Det kan bli en rätt bra nykomlingsmatch på lördag, både vi och Sumpan vann div 4 serierna överlägset. Jag hoppas självklart att vi kommer att vara starkast. Men vårt bortaspel är jag orolig för, hoppas det kan lossna i helgen. kryssläge kanske???

Balrog-Huddinge 7-7 i damernas elitserie igår, Balrog tappade 6-3. De kanske inte är bättre. De kanske tror att de är bättre än vad de igentligen är???? Starkt av Huddinge, riktigt roligt att de sätter Balrog på plats. Det behövs i damernas elitserie. Jag har sett balrog 2-3 gånger iår och jag skulle vilja säga att med detta spel så blir det inget SM-guld firande i Botkyrka i april.

Tuff omgång i herrarnas div 3 denna helg......Tuff seriefinal, tufft nykomlingsmöte b.la. Kan S-tuna hota Nynäs? Fortsätter Sumpan i sin fina form och slår bortasvaga Salem? Eller skräller Salem?

JA THATS THE FUCKING QUESTION?

Vi ses i hallarna!

//Coach MN

Ps. Bjuder på bira om sumpan gör 2-siffrigt på oss Ds.

Grymt hemmafacit!

Vi inkasserade ännu en seger hemma i borgen i lördags, efter 6-3 mot ett mycket blekt och tråkigt Jakan. Det är nu ett grymt hemmafacit vi har 12 raka matcher utan förlust hemma i Skogsängshallen, Det är grymt!

Vi var aldrig hotade i lördags, men vi får inte slarva så mycket som vi gör, vi skapar en mängd chanser och borde vunnit matchen med 2 siffrigt. Det var ett grymt tempo från vår sida, och jag tror/VET att det knäckte jakans åldermän. De skapade inte speciellt farliga chanser och de var rätt tråkiga.

Tänk om vi kunde spela som vi gör hemma, fast borta! Fattar inte vad som händer när vi spelar borta, jag har ingen bra förklaring. Vi får helt enkelt jobba på det!

Det blev ingen bira med herr Fraggel i lördags, fast han kanske skulle ha fått en för att de försökte ialla fall mer än så var det ju inte! Åter igen stor publik i hallen, grymt stöd vi får.

Tuff match nästa helg borta mot Sumpan, detta sumpan som startat serien riktigt bra. Dags att ta de på allvar!

Var och kollade Balrog-Rönnby i damernas elitserie igår, Balrog vann med 2-1. INTE RÄTTVIST! (Kanske för att jag såg matchen med rönnby ögon.....he he) Balrog gör 2 mål efter rönnby misstag. 2-2 hade varit rättvist, rönnby var minst lika bra som balrog, fast det märktes att rönnby hade en grym resa i benen och en match. Det var inte alls det där klassiska driv i steget hos rönnby tjejerna.

Ny träningsvecka och jag inleder den hemma, jag känner mig inte 100% så då är det bättre att jag är hemma. Hoppas kunna vara med på onsdag.

Nu är vi med och fajtas igen.....hoppas det fortsätter efter helgen också!

//Coach MN

Undra vad jag ska göra?

Var ett tag sedan jag skrev en blogg, tänkte väl att det skulle vara på tiden att jag fixar till en nu. Ny match på lördag mot Jakan hemma i borgen. Vi torskade stort senast och vi kommer verkligen inte att göra det igen, inte hemma!!!!

Ska bli kul att möta Jakan, aldrig mött detta lag, ska bli kul att få möta denna Fraggel också en spännande prick...tror jag! Jag lovar att bjuda på bira om vi inte vinner.......sist jag slog vad gick det ju bra!

Jag är rätt nöjd med träningarna i veckan, det har varit blandad respons. Vi hade manfall i måndags men löste det bra och det blev till slut bra fart. I går var det bra tempo och det ska bli kul att få lira match igen.....Skönt att vi är uderdogs i helgen och jakan står för favoritskapet då de är placerad före oss i tabellen.

Har inte sett Jakan någonting iår och det är jag inte nöjd med, jag har sett de flesta lagen i serien och brukar ha koll på sånt, nu har jag inte det. Och det gör mig sur.....Fördel eller inte!!?? Jakan ska inte underskattas!
Vet att vi kommer vara grymt revanch sugna på att få med oss ett posetivt resultat från borgen (Där för övrigt vårt facit är 12 matcher utan förlust).

Har inte så mycket att säga om Jakan, och det känns rätt tråkigt. De flesta hade nog väntat sig ett lättare psykkrig eller? Tyvärr blir det inget sånt...hoppas det kan komma något efter matchen!!

Hoppas bara att fraggel lirar, vem han nu är!!??

FORZA SALEMS IF......MOT 3 NYA POÄNG!

//COACH MN

Dagens ljuspunkt är väl Arsenal!

Går det att kommentera denna match, vi gör en riktigt bra första period och är det bättre laget än Sollentuna. Sedan rasar vi ihop som ett korthus, jag kan inte förklara vad som sker tyvärr. Vi kan inte behålla vår fina form och vår svit på 4 raka matcher utan förlust är över.
Jag har aldrig varit med om något liknande tidigare, vi går runt på 10 spelare och det är många som får slita hårt. Vi gnäller på varandra och jobbar inte för laget....nej detta duger inte.

PINSAMT ÄR ORDET!

Sollentunas ledare skrattade lite efter matchen och fråga om "Nu skrivs det väl i bloggen", ja det är klart jag ska göra det, är väl ingen ide att ha någon blogg om man inte skriver något!

Tråkigt att vi bara rullar ut Sollentuna i första perioden, och att vi lägger oss ner och dör när vi släpper in 1-4,2-4...tråkigt att vi inte kan ge sollentuna någon match, för det är jag säker på att vi hade kunnat göra om vi hade haft allt manskap att tillgå (Oj nu blev det visst en bortförklaring ala Nynäs...haha)

Vi var riktigt dåliga i andra och sista perioden, vi torskar 4-0 och 7-1!!!! ÅTER IGEN PINSAMT ÄR ORDET!

DAGENS LJUSPUNKT ÄR JU ÄNDÅ ATT UNGA GUNNERS SPELAR UT TRÅKIGA MAN U, kanske Man U ska försöka att söka upp fler spelare i anfall än bara Ronaldo och feta Rooney så kanske man lyckas bättre! Bra match var det, riktigt högt tempo, men tempot slogs av lite då ronaldo ramlar lätt och filmar (Enligt S-tuna så finns det visst en viss likhet med vår egen Alhagy, som filmade och ramlade lite för lätt idag.....eh hur tänker de nu??)

Tråkigt att S-tuna publiken hånar mina spelare........(Oj ännu en replik ala nynäs....*asg*)

Grattis till 3 poäng S-tuna och lycka till i fortsättningen.....

Ps. Måste ändå få kommentera domarnivån i dagens match, vi var riktigt dåliga. Men domarna var ruskigt ojämna och bör kolla upp sitt rörelse schema, för om man missar ÖVERFALLET på vår Johan Löf så vette fan asså, kanske är tillåtet att trycka in spelare i målvaktsområdet och in i målburen, kanske vi ska träna in på måndag?? För jag menar ju att herr Jonsson och Westerberg lär ju blåsa oss fler gånger!! Ds.

Va fan bara ta nya tag och titta framåt, ny match på lördag igen. Hemma i borgen....behöver jag säga mera!!?? Just det, nu lär diskutionerna gå igång igen, "fan Salem kanske inte är bättre" " Pinsamt att torska med 13-5" "Salem åker ur".....Ja vi är ju vana nu.....så kom igen bara!

//Coach Martin 

Hatar Martin!!!???

Precis läst ronnys blogg (Nynäs sportchef), där han hade fått frågan från en person om varför han hatar Martin??

(asså det är jag för er som ej fattat det), http://thebasicblogg.blogg.se/

Jag tackar honom för de fina orden, det gör jag verkligen.

MÅ DE HATA MIG, BLOTT DE FRUKTA MIG!!!!!

Hata är ett starkt ord, vad innebär det.....undrar om den personen som frågade ronny det fattar något?

Hoppas det inte var Tobbe bara....ha ha *asg* Jag hatar inte någon i nynäs...jag gillar alla. de är sköna gubbar! Som jag sagt tidigare någon måste ju röra om i grytan och om det sticker i ögonen på folk so what, läs inte min blogg då....

Det gullas för mycket tycker jag, det är därför jag håller på. Det gullas för mycket mellan lagen i div 3, va fan det är ingen välgörenhet vi håller på med...eller?

KLARAR NI INTE AV ATT DET ÄR LITE TRASCH TALK SÅ börja spela fia me knuff eller shack........
eller var bara tyst!!!!

Är rätt orolig för matchen ihelgen, vi har åkt på ett rejält manfall, vi kommer bara till spel med 10 utespelare. Borde väntat med att slänga iväg tipset till ronny.........Jag hoppas bara att får fina form ska spela avgörandet och att vi får en bra start i matchen. Då kan vi nog skrälla igen......(Eller hur Kari!!??)

Sluta upp med gullandet och kom in i matchen......det gullas för övrigt ute i innebandy sverige också! SÄG VAD NI TYCKER ISTÄLLET FÖR ATT SLICKA ARSLE........End of storry!

Ps. Ni som nu vill skriva massa dåliga kommentarer till detta inlägg, glöm inte en sak bara. SKRIV VILKA NI ÄR, göm er inte bakom något påhittat namn. Jag spar bara de till min personliga samling. Ds.

Gunners är inte heta nu asså....så nu fick jag in det också. trots att det smärtar i gunners hjärtat!

FORZA SALEMS IF, VIVA VIOLA!!!!!

//Coach MN

Vad är det som händer?

Träningen igår kommer verkligen inte gå till historien som vår bästa, vi var endast 12 ute spelare. Och kommer till helgen att ha ett grymt manfall, vi kommer endast att kunna ställa upp med 11 utespelare.

Så det lär bli tufft och jobbigt mot formstarka Sollentuna på lördag, men kan vi bara behålla vårt tålamod och spela vårt spel så kommer det att gå bra. Vi kommer att få kriga i 60 minuter, vi får inte bjuda s-tuna på några misstag. Vi måste spela tajt i egen zon och vårda bollen när vi väl får tag på den. Vi kommer att spela på parkett, och sist vi gjorde det så gick det väl så där, trots att vi segrade.

Vi hoppas kunna behålla vår fina tabell placering men med en seger till helgen skulle vara grymt härligt och då är vi med och fajtas. Vi är underdogs i matchen då S-tuna ligger snäppet före oss i tabellen så de ses som favoriter, vi har ingen större koll på S-tuna så det blir en spännande match, som vi vill gå segrade ur.

Och ni som känner oss vid det här laget vet att vi aldrig kommer att vika ner oss.......

FORZA SALEM!!!

//Coach MN

Var vi värda mera?

Vi tränade på igår och snackade igenom Nynäsmatchen, och det var fler än jag som var lite besvikna att vi hade kyla nog att sätta en segerboll i lördags. Det finns mer att ta av var vi alla överrens om. Var vi värda mera var fråga som gick runt i omklädningsrummet, och det var delade svar där. typ 50-50, ja vi var värda 3 poäng.

Mitt förra inlägg skapade en del debatt i nynäslägret, va bra säger jag. Det är ju det som är meningen! Kul att folk läser min blogg och tar åt sig....härligt!

Folk/spelare/ledare, skriver att jag är en pajas,clown,idiot m.m. TILL ER, FORTSÄTT MED DET. BÄTTRE TÄNDVÄTSKA KAN JAG INTE FÅ........jag vet att jag inte alltid tänker mig för innan jag skriver. MEN JAG STÅR JU FÖR FAN FÖR DET IALLA FALL.

Vi saknade en del spelare igår tyvärr, p.ga. sjukdomar och arbete. Vi fyllde dock på med några av våra duktiga 94:or det tog för sig riktigt bra, kul att se. Onsdag kör vi på igen och spelare kommer tillbaka och vi kan lägga fokusen på Sollentuna.

Jag vore dock tacksam om ni säger alla de här sakerna till mig mellan 4 ögon, lite barnsligt att gömma sig bakom tangenterna va...eller hur???

Jag hoppas att SB snart är nere i trean igen, ska bli kul att få reta gallfeber på dom nästa säsong. De är för dåliga för div 2 helt enkelt, pinsamt med ett gäng "gubbar" som tror att bara för att de vunnit SM-guld, EC-guld och VM-guld för ett antal år sedan, att de kan gå genom seriesystemet. Lägg klubborna på hyllan istället, eller ja vette fan.......PINSAMT!

Tror att 3:an kan snart vara avgjord och att de 5 lag i toppen är de lag som kommer att vara där i slutet av Mars, min förhoppning är givitvis att vi (Salems IF) ska kunna ta något kliv till upp i tebellen, dock tror jag att jag tippade oss som 5:a va? men man kan väl få ändra sig!

Sollentuna i helgen ska bli kul, tror det kan bli en tajt och tuff match. Det är ju två formstarka lag som möts.

Nej det för räcka för idag.....ses nån gång!

Ps. Vad händer med Vaxholm? Pinsamt, de är inte bättre än vad tabellen visar. Hur går det för Bro? saknar herr Brun. Ds.

//Coach MN

Åter igen måndag.....besviken över 1 poäng!

Det har nu gått och blivit måndag igen, helgen var riktigt bra. Vi fick besök hemma i borgen av serieledarna nynäshamns IBK (Vi är fortfarande obesegrade hemma) och vi fick 5-5 efter att ha vänt underläge 3-5. Och jag måste säga att jag är grymt besviken att vi inte vinner matchen, jag är glad att vi inte förlorar matchen.

Sedan måste jag säga att jag är grymt besviken på nynäshamn, jag köper inte allt snack om att man har haft en match på Onsdagen med allt jippo m.m och att spelarna var tagna av stundens allvar. Herregud se till att förbereda spelarna på det, så kommer det inte som någon chock. KOM INTE MED NÅGRA DÅLIGA BORTFÖRKLARINGAR!

Sen att de endast gick för 50-60% av deras kapacitet är ONLY BULLSHIT! Nynäs kommer säkert att vinna serien senare i Mars det är jag säker på, men försök att vara lite mera ödmjuka (Vart har jag hört det där förut!!!???) en match pågår i 60 minuter (Enligt vissa så skulle vi inte klara att hänga med nynäs i 60 minuter),  de 2 första perioderna är nynäs helt klart det sticker jag inte under stolen med, i 3:e är det total SALEM DOMINANS. Vi är dock med de 2 övriga perioderna, vi klarar att hänga med bra.

Cocherna i nynäs är bra grabbar, jag gillar er. Men kom inte med dåliga bortförklaringar. det ser inte så bra ut. Jag kan säga att vi saknar en hel femma mot er och ändå spelare jämnt. Hade alla spelare varit tillgängliga hade vi besegrat er, men det säger jag inte. (Jo nu sa jag kanske det). Lag som kommer till Skogsäng ska vara glada att man får med sig 1 poäng, det är grymt svårt att möta oss hemma. Se det så istället.

Vi genomför matchen precis så som vi vill ha den, vi gör en taktisk bra match. Och följer vår gamplan till punkt och pricka. Vi får matchen precis dit vi vill ha den. Det var en taktisk triumf för oss i Salems IF.

Jag vill ändå passa på att gratta nynäs till 1 pinne och fortsatt serieledning och önska er lycka till under resterande del av säsongen. Men kom inte och ställ in skorna nästa gång, och tror att ni är några läckra laxar eller världsmästare då straffar vi er!!!!

FINNS INGET ATT SKYLLA PÅ I MINA ÖGON, NI KANSKE INTE ÄR BÄTTRE ÄN SÅ HÄR?

Det skrivs förresten rätt lite nu i nynäslägret, undrar varför!!!???

Ps. Vi vann 1 poäng men borde haft 3. Jag är grymt stolt över mitt mannskap med denna helg. Men ny match på lördag igen och gör vi ingen bra match där så spelar detta resultat inte någon roll! Ds.

//Coach MN

GRYM LAGMORAL!!!!

Vet inte om jag vågar skriva om dagens match mot nynäs.....vill inte sänka doppis och grabbarna och "tips experterna". Väntar till imorgon istället när jag har fått tänka igenom allt och analyserat matchen ordentligt. Samt att jag nu fått i mig någon bira också.....ha ha ha

Ps. Clabbe, den är jätte god, synd du missar något! Ds.

Så vi ses imorgon istället!!!

Ha en skön kväll alla läsare, så hörs vi!

//MN