Bör jag såga eller?

Suttit och funderat över om vad jag ska skriva om, bör jag såga något eller? Det har liksom inte funnits något att skriva om, kanske ska skriva lite om Högalids IF som vi mötte förra helgen (Torsk 7-8), om hur de spelar innebandy om ni kallar det innebandy. Att springa omkring och slå med klubbor när domarna inte ser, sätta armbågar i ansiktet, bentacklingar, eftersläng. Vet inte om det kallas för innebandy? Oj då jag skulle ju inte såga nån, men nu blev det så ialla fall....ha ha

Är väldigt förvånad över deras tabell placering, de är inte bra och spelar ingen bra innebandy, man är inte bra om man lever på motståndarens misstag och om man står med en köttmur i eget målområde. Nu kallar ni mig nog bitter över att vi förlorade mot dom, men nej nej, jag är inte bitter bara grymt besviken på min egen insats och lagets i den matchen. De var inte värda att vinna så som dom lirade innebandy så enkelt är det!

Nu har vi en klar serieledning med 5 poäng före tvåan Högdalen som överraskande förlorade mot Hammarbyhöjden med 2-6, överraskande och överraskande Högdalen är inte bra och tabellen ljuger inte, VI ÄR DET BÄSTA LAGET och det tycker jag vi visade igår trots mardröms inledning med 4-1 i häcken mot bottenlaget Örby, men vi visade att vi är ett stabilt kollektiv och vill vinna matcherna till varje pris. Vi spelar ut fullständigt i de 2 avslutande perioderna och vinner matchen rättvist med 9-5 och har fortfarande avgörandet i egna händer då vi lett serien hela säsongen. Vi är inte i behov av att andra lag ska tappa poäng, vi kör vårt eget race.

Nu ser vi framemot veckan som kommer då det ska finslipas på ett antal saker, däribland vårt power-play som nog är seriens sämsta och där har vi i ledarstaben ett ansvar.

Nu match nästa helg och nu vänder serien då vi åker ut till Skogåshallen för att i returmötet ta oss an Källbrink, såg detta Källbrink mot Högalid och jag kan säga att vi BÖR respektera detta motstånd för det är ett helt annat lag än vad vi mötte i premiären så det lär bli tufft, men spelar vi som vi gjort så bör vi ta hem den fighten också!

IDOL FIASKO I FREDAGS: DANIEL UTRÖSTAD, HUR FAN TÄNKER SVENSKA FOLKET.....IDIOTER!

Hörs ju klart och tydligt att Andreas BORDE VARIT UTRÖSTAD

LÄGG NER SKITEN!!!!!!

Ps. Inte bara jag som gnäller på domarnivån tydligen, men det blir ett jäkla liv när jag gör det bara. UNDRA VARFÖR? och jag är inte ens kvar i elitserien Ds.

http://www.innebandynytt.se/newsmain.php?nyheter=2795


//Martin

Haft lite att göra.....

Inte haft tid att uppdatera bloggen på ett tag för att jag har haft en hel del att göra på jobbet och sedan har man inte varit så pigg att uppdatera just nu, då vår svit sprack ihelgen. Den stannade på 8:a raka matcher utan förlust efter en mycket blek sista period mot Högalid där vi tappade ledning 7-5 till förlust 7-8 på 12 minuter.....Så ni förstår!

Men det kommer komma upp lite info om ett antal saker, ligger på hög just nu!

//Martin

Klockren derby seger och 8:e raka utan förlust!

Igår tog vi vår 8:e raka match utan förlust då vi i derbyt mot Tumba vann med klara 8-4 och segern var aldrig hotad och Tumba är fortfarande lillebror ute i förorten!

RENT PINSAMT idol börjar bli nu, är grymt förbannad asså.......Christoffer åkte ut i fredags när det iställe borde varit Mattias som åkte, hur den karln sjunger asså helt sjukt dåligt. Vår lagledare sjunger bättre (Han är för övrigt mästare på Singstar). Svenska folket kan inte rösta....bedöm sången och inte uttseende!!!!

Ska försöka slå mitt rekord: Hade 13 raka matcher utan förlust då jag för några år sedan tränade Balrogs juniorer, och har nu 8:a raka med Salem en bra bit på vägen......Men man vet aldrig. Ju mer du vinner ju närmare en förlust kommer du!

Tumba var inte bra igår, det måste jag säga. Sedan bör de behålla humöret uppe istället för att springa runt och göra massa fula efterslängar...det kommer ni inte långt på. Hade det varit två domare med bägge ögonen på situationen så hade vi fått spela power-play hela matchen igår.

Nu har vi 5 poängs ledning till 2:an Högdalen som ihelgen fick 7-7 i toppmötet med Vendelsö (Tack för det resultatet!!), och nu ska vi inte tappa den ledningen!

Innebandyn i Västmanland är het just nu.......riktigt roligt!

Västerås-Hammarby 10-5 i bandyns elitserie på nya ABB-Arena, PINSAMT BAJEN!!! Får grymt svårt iår.....jag menar är en 43 årig tränare bäst på plan så kanske man borde se över truppen lite!

Slut för mig för denna gång.......men vi ses och hörs mer i veckan!

//Martin

7 raka utan förlust och hett derby på söndag!

Så tog vi vår 7:e raka match utan förlust förra helgen när vi hemma slog tillbaka svår spelade Hammarbyhöjden med 4-3. Vi dominerade matchen stort i första perioden och borde haft ledningen med större siffror än 2-1, andra perioden är vår svaga punkt iår verkar det som då vi förlorat alla våra 2:a perioder iår tror jag, vi klappar ihop helt men kan ändå reda ut det och vinner rättvist med 4-3 och har nu 7 raka matcher utan förlust.

På söndag spelar vi DERBY som vi verkligen inte vill förlora då vi ska gästa Tumba GOIF och trånga Storvretshallen, vi ska ha klart för oss att det garanterat kommer att vara ett revanch suget Tumba vi möter efter deras nederlag mot Källbrink samt att de är sträkta av segern mot Högalid förra helgen, så det gäller att ta kampen, hoppa i dojerna och kliva in i situationerna. Vi hoppas även på bra tryck i den rätt trånga Sporthallen för att kunna få den rätta derby känslan....Så se till att ta er till Storvretens Sporthall på Söndag 11/11 kl.16.00 för ett hett DERBY i herrarnas div 4 södra.

Måste vara tufft att vara TURK denna vecka....hallå om ni inte visste det, men 8-0 mot Liverpool (Besiktas) och igår 3-2 mot Helsingborg (Galatasary)......Turkisk fotboll kanske inte är så jäkla bra ändå??

Annars så ångar "The Gunners" på i Pr Leuge, borde vunnit mot Man U förra helgen, men som sagt man kan ju inte vinna jämnt!

Såg att Idol-Daniel (asså jury Daniel) är ihop med nån tjej som varit med i Idol tidigare och som nu är programledare i TV400......eh okey?

Peter Jidhe växer in mer och mer i Idol kostymen, jag börjar gilla honom igen, helt okey. Men va fan skippa sjungandet Peter!!

Idol tips: Christoffer vinner hela skiten tror jag!

Mycket Idol just nu, jag vet ber omursäkt för det...måste ha drabbats av någon form av Idol mani....det är ju helt enkelt för bra...eh eller?

Såg den nya serien på Kanal 5 igår kväll, GRYMT BRA och SPÄNNANDE!

Över 1000 pers i Västeråshallen igår, GRYMT JU. Visar bara att innebandyn är stor i Västmanland och Västerås. Nu kan väl bara Innebandy- VM gå till Västerås eller? Synd att inte VIB kunde ge mästarna en match också! Men lycka till ialla fall killar!

Kul också att Schlagern gör ett stopp i Västerås och nya ABB Arena, kommer bli en grym vecka i Västerås!

Men nu är det slut för denna gång....kanske ses eller hörs vi under helgen. Vem vet!

Tja.

//Martin


7:e raka imorgon, Gunners sågar av Man U!!!

Imorgon tar vi vår 7:e raka match utan förlust då vi hemma kl. 12.15 i Skogsängshallen segrar mot Hammarbyhöjden, detta Hammarbyhöjden som jag inför seriestarten tippade som en av våra utmanare till seriesegern, men som har startat serien överraskande dåligt, trodde de skulle ligga högre upp (7:a just nu). De har dock 2 raka segrar med sig inför matchen imorgon så det gäller att vara på tårna och respektera motståndaren, var ödmjuk med uppgiften. Men jag tror i slutändan så kommer vi ändå stå som segrare.

"The young guns" Arsenal har startat ligan på ett mycket bra sätt, man bara älskar när de lirar. Och imorgon smäller det på mäktiga Emirates Stadium.  Manchester Utd ska få känna på Fabregas känsliga fötter, Adebayors hårda panna och Wengers fingertopkänsla.

Man tar ett större kliv närmare titeln imorgon då man slår tillbaka Man U med 2-1 i en av fotbolls europas bästa match iår, Fabregas slår in 1-0 från 30 meter (frispark), och sedan avslutar William Gallas festen med sitt 2-1 strax innan halvtid och Emirates Stadium kokar.

Ps. Inte känd för att vara någon vidare tippare, men detta kan inte gå fel...eller hur? Ds.

//Martin

PINSAMT, SKANDAL!!!!!!!!!!

PINSAMT, SKANDAL!!!!!!

Ska vi för alltid klassas som korpsport, ja detta är ju bara ett bevis på att förbundet vill ha det så. De gräver sin egen grav, nu igen!

Stänga av en spelare (Micke Karlsson, Balrog) 3 månader för att man inte har någon koll på vad som händer, hos FÖRBUNDET!!

Hallå, Båstad Open när spelades den, typ i juni?, juli? augusti? Och nu i oktober kommer det ett beslut om att stänga av en spelare i 3 månader...........hallå ser ni inte hur det låter, vart har papprerna tagit vägen där imellan???

Visst regler är till för att följas men va då........
Lägg ner clowneriet, ta av er röda näsan och torka av er den vita färgen i ansiktet.

PAJAS FÖRBUND!!!!!!

Ska en landslagsspelare vara tvungen att lägga ner sin aktiva kärriär redan innan den har börjat???

Ps. Hade tänkt skriva något annant, men har varit så förbanad sedan jag läste om detta, så här blev det då,

GLÖMT ATT TILLLÄGGA ATT BESLUTET ÄR ETT FIASKO FÖR SVENSK INNEBANDY Ds.

//Martin