Snart smäller det!

Var ute i Nynsähamn igår tillsammans med Matti för att kolla lite på Nynäs inför vår match mot dom på lördag. De spelade DM:s åttondelsfinal mot SSL serieledarna Caperio/Täby. Och den matchen var över redan efter 6 minuter då Täby ledde med 3-0, sedan var de aldrig hotade. Täby gick på halvfart och släppte koncentrationen lite och Nynäs fick kontra in några lätta bollar. Men det var aldrig snacka om saken.

Fick en del nyttig info som vi kommer förmedla till spelarna på lördag, tänker inte gå in på det här om ni förstår! Nynäs ska tacka Asp/Larsson också som inte tar upp det röda kortet i slutet av matchen då nynäs lagkapten får hjärnsläpp och slår ner Danne Sundbom så att han spräcker läppen och börjar blöda, det borde gett ett rött kort där men även till psykfallet "Ace" i Täby ska ha rött kort för sin crosscheking i huvudet på nynäskaptenen. Måste säga att som ny domare så var det väldigt svagt av domare Asp/Larsson att inte dra de röda korten, kanske vågade de inte vad vet jag. Sedan att bara ge nynäskaptenen en 2 minuters utvisning och Täby spelare 5 minuter, det går ju även det att diskutera.

Arrangemanget i Gröndalshallen denna afton var av världsklass det vill jag säga, jag har varit runt på en mängd elitserie arenor och det vi fick beskåda i igår var bättre än de flesta elitserielag. All cred till sportchef Ronny i nynäs som fixade detta och gjorde detta möjligt, det var grymt.

Stort för spelarna i nynäs som fick uppleva detta. Kul för dom.

Jag känner mig sjukt laddad inför lördagen, nästan övertänd. Men det släpper nog under lördag förmiddag då jag eventuellt kommer att få döma match i hallen innan vår match. Inte den bästa uppladdningen direkt, men kanske bra att slappna av lite innan vi drar igång.

Jag tror starkt på mitt lag, jag vet att killarna är jäkligt laddade och vill bevisa för alla att vi är ett lag att räkna med i framtiden. Och självklart vill vi behålla vår tabell placering också. Sedan vill vi ju även knäppa alla som tippat emot oss på näsan också.

HOPPAS VI SES I SKOGSÄNG PÅ LÖRDAG, KL.13.00 ÄR DET AVSLAG.

Var på plats i tid, kan bli ont om platser annars.......*asg*

Forza Salems IF

//Coach MN 

Ännu en måndag!

Ja, så var det måndag igen. Helgen som var gick väldigt fort, för fort tycker jag. Det blev lite innebandy ändå.

Jag klarade av de matcher jag dömmde igår, dock är jag fortfarande lite besviken för sista matchen P94 matchen mellan Lidingö-Orminge. Jag var inte bra. Nu förstår jag också hur det känns att vara domare, FAN VA SKIT man får...ha ha. Orminge ledarna gnällde i 2 gånger 20 minuter, på varje domslut. Herregud, så gör ju inte jag, eller hur? eller?

Den ena orminge ledarn är för övrigt en väldigt bra innebandy spelare i namn Richard Cambell, han var rätt lugn! Kanske för att det var just jag som dömde, ingen aning?! Annars var det rätt bra match, grymt mycket talang i bägge lagen. Matchens lirare helt klart Lidingös nummer 33, har tyvärr inte namnet på honom. Men jag var riktigt imponerad av honom. Matchens jobbigast måste nog ha varit Orminges nummer 10, lägg fokus på det du ska göra och spela innebandy. Istället för att kommentera vad jag gör.

Balrogs damer-Dalen 3-4, grym match av det unga dalen med min goda vän Örjan Lindberg som coach. Helt rättvis seger måste jag säga, balrog var riktigt dåliga i första och tredje perioden. De vart nog lite överraskade av Dalen. Det var en en riktigt underhållande match, dock var inte publik siffran lika underhållande 150 typ, tror att vi i Salem kommer att dra fler folk på lördag då Nynäs kommer på besök.

Måste säga att jag verkligen fått mersmak av att döma, det var grymt kul. Måste bara bli bättre på att hitta rörelse schemat lite bättre. Annars är det bra. Vet inte om några spelare var skrämda av mig mackan, tror inte det. Men kul att man fick bra respons och bra beröm. Det är ju bevis på något ialla fall.

Tränar på som vanligt igen, två träningar kvar till fajten mot real nynäs. Hoppas vi får bra respons av alla ikväll och att det blir bra träning med bra fart.

Hur kan man tappa en 2-5 leding till torsk 8-5, Pixbo vann sista perioden 5-0 mot Balrogs herrar igår.......

Mitt gammla rönnby ångar på i damernas elitserie, två nya segrar igår. Där segern mot regerande mästarna IKSU smäller högt, 8-2......Kross säger jag. Fan va kul för sejerna. GRATTIS....fortsätt så. Undrar vad curre hade att säga om det, trots att han inte längre coachar IKSU.

Ps. kul för nynäs ronny att han tippade in full pott igår på de två matcherna som spelade under söndagen, VH-Bro 6-6, Tumba-Sollent. 5-9, det behövde han ju. Fan nu är han förbi mig...Ds.

Över and out, så ses vi igen snart!

//Coach MN

Helg utan IB, vad göra???

Denna helg är vi spelledig och man har redan fått apstinens, vad ska man göra när vi inte har innebandy???

Kan meddela att utmaningen igår, då personallaget på Kvarnhagsskolan spelade mot skolans årskurs 9 i en innebandymatch slutade i en förkrossande 8-0 seger. Vilka underbara mål det bjöds på under fredags eftermiddagen, det var klapp- klapp, coast to coast, långa bollar på bengt (ala Vaxholm). Ungdomarna i åk 9 hade inte en chans att hänga med när vi rullade och trixade med bollen, åter igen var det våra "star players" i Tobbe och Carro som fixade segern. Carro lyckades även med att göra århundradets miss, med öppet mål drygt 1 meter ifrån skjuter hon 40 meter över!!!????

Lite innebandy blir det ju i helgen, jag ljuger för er...ha ha. Ska ju dömma mina första matcher, det blir kul. Men det är först imorgon, GLÖM INTE AT VRIDA TILLBAKA KLOCKAN IKVÄLL OCKSÅ, SOMMARTID ÖVER. NU GÅR VI MOT MÖRKARE TIDER, DET MÖRKER SOM KOMMER DRABBA REAL NYNÄS NÄSTA HELG I BORGEN!

Tänkte ta mig till nynäs på onsdag för att bevittna deras match mot Caperio i DM, kul om de lyckas hålla jämna steg med Caperio (Tror i och för sig inte det), caperio kommer att vinna matchen även med sina reservspelare. Man måste ändå vara realist, Caperio spelar i SSL och nynäs i div 3, det är en jäkla skillnad. Men mirakel har ju hänt förut eller hur!! Så real nynäs kanske borde hoppas på ett mirakel!!!!

Längtar redan till nästa vecka och nästa veckas träningar, vi ska förbereda oss riktigt bra inför real nynäs matchen. tyvärr kommer vi att sakna vår bäste målskytt så här långt, Niklas Hedstål. Han kommer att åka till england då han har blivit inbjuden av Blackburn Rovers ungdomsakademi (hedstål är även fotbolls tränare på elitnivå), kul för honom. Hoppas det går bra, men att Blackburn inte för försig att de vill värva Hedstål. Då kommer det att kosta, vi släpper inte en spelare gratis...ha ha ha

Ha en skön helg alla där ute, och lycka till på Onsdag real nynäs.

//Coach MN

Domare, är det sant????

Ja, vad ska man hitta på i helgen, vi är spellediga. Jo jag ska dömma mina första matcher som domare på söndag, ja ni läste rätt. Galningen Martin Nieminen har gått och blivit domare, han har klivit över till andra sidan. Ska bli grymt roligt och spännande att få stå på andra sidan. Så alla se upp där ute. Jag kommer till att börja med döma en P96 match och en P97 match på söndag, UTE PÅ LIDINGÖ!! Känn på den du. Men sedan hoppas jag självklart att man ska kunna få döma lite P/F 93, P/F 92 matcher och kanske några junior matcher, det vore jäkligt skoj.

Fick förfrågan om att döma ett div 3 lag redan, i onsdags ville vår kära motståndare tränare Doppsko att jag skulle döma hans Nynäshamns IBK i en träningsmatch, tackar för förtroendet. Men behöver få ett par ungdoms matcher i benen först. Sedan behöver jag hitta en kollega också. Någon som är intresserad hör av er!!??

Så ni som behöver domare till träningsmatcher, hör gärna av er. Jag behöver alla matcher jag kan få!!!

Snart smäller det i borgen, Real nynäs kommer på besök. Är grymt laddad och taggad, ska bli kul och spännande att se vart vi står mot riktigt kompetent motstånd. Om vi kan stå upp bra. Träningarna nästa vecka kommer säkert vara riktigt laddade och riktigt tuffa, denna match vill man bara inte missa. Jag kommer att få coacha matchen själv då Björne är iväg på kryssning med arbetet, dags för läktarcoachen Matti att ta steget ner i båset och hjälpa till då!

Annars så är det dags för innebandy match idag igen, kl.15.30 nere i Albyhallen spelar personallaget på Kvarnhagsskolan match mot skolans årskurs 9. De har utmanat oss, tror de gått på en miss som gjort det. VET DE ENS VAD EN INNEBANDYKLUBBA ÄR????, jag kommer som vanligt att stå imål och coacha personallaget.

Så har ni vägarna förbi Albyhallen, titta in och se när vi åter igen tar en förkrossande seger.

Kl. 15.30 är det avslag!

Ps.
Jag kommer alltså inte dömma den matchen! Ds.

Ses.

//Domare, coach, målvakt Martin

Är jag go i huvet eller?

Ja, en ny dag och nya bekymmer. DIF torskade stort mot bajen igår 0-3, men jag skulle vilja säga att resultatet inte speglar matchbilden. Innan bajen gör 1-0 så dominerar dif stort i mitt tycke. Men va fan....Undrar om Siggi får gå idag eller om det blir efter säsongen.

Annars så har det inte hänt något nytt, jo jag börjar klättra i div 3 tipset. (
www.lagsidan.se/ristomta) Ligger nu 3:a och målsättningen inför tipset var att så länge jag ligger före Ronny och Doppsko (Nynäs) så är jag nöjd....och det verkar ju gå enligt planerna. Ska bara ta mig förbi Kari också så är jag riktigt nöjd. En liten skräll är det ju att Kari ligger så högt i tipset!

Vi trummar på imorgon igen, vi var lediga igår. Det blir nog en rätt avslappnad träning med mycket leenden och en del skratt, vi är på gång nu. Vi har börjat hitta formen så smått, och matchen som var i helgen stärker bara vårt självförtroende ännu mera. Att vi kan vinna trots att vi spelar piss dåligt och vi i underläge vänder matchen. Det är en styrka. Så träningarna fram till Nynäs matchen kommer bara vara rejält koncentrerade och väl genomförda, alla vår fokus ligger på den matchen. Vi vill verkligen prestera bra och visa att vi är värda en plats i 3:an och och att vi ska vara med och fajtas där uppe.

Hoppas att nynäs också skräller på onsdag och slår ut caperio i DM, vore riktigt roligt. De lär ju kunna spela väldigt avslappnat för de är ju knappast favoriter i den matchen, eftersom de LÄR vara stora favoriter i lördags matchen mot oss.
De lär föra spelet och vi kommer att få försvara oss så det gäller att sätta försvarsspelet och inte dra på oss onödiga utvisningar. Känns ändå skönt att vi spelar hemma i första matchen mot real nynäs, vi är trygga på hemmaplan och vi vet att vi är starka i borgen. Det som talar för oss är just att nynäs spelar match på onsdagen innan vår match och att vi har hemmaplan. De som talar emot är att nynäs är rejält formstarka, de är serieledare, de släpper inte in så mycket mål, DE ÄR FAVORITER!

Undrar säkert om jag är go i huvet, ja det gör jag med!!

Domarkurs ikväll också, sista innan uppdömningen den 26/10. Ska bli kul att se vilken/vilka matcher jag får i uppdömningen och vem jag kommer att få döma med, eller om jag dömer själv.

Tipset för nästa omgång i div 3 kommer inomkort......

ett resultat är klart ialla fall, Salem-Nynäs 6-6.

vad sägs om det?

//Coach Martin

To be or not to be a pajas, thats the qustion!!!

Det är kul att vara coach för Salems herrlag just nu, vi tog vår 3:e raka seger igår då vi i Torvalla slog tillbaka Handen-VH med 7-6 och tydligen så var Handen det bättre laget än oss enligt folk som såg matchen. Men vänta lite nu, såg ni verkligen matchen eller? Vi kanske inte har mycket boll i matchen, men om vi räknar chanserna alla de KLARA chanser som gavs i matchen så fick jag det till Salem 6-10 chanser, Handen-VH typ 2-3 klara. Gör vi mål på alla våra chanser så vinner vi matchen med kanske 10-12mål.....

Så roligt att man kan reta upp folk så mycket, och att alla orkar bry sig hur man spelar och så vidare. Därför är det roligt att vara Salems coach just nu, vi sticker i ögonen på folk. Att vi som nykomlingar är med och fajtas där uppe och att vi är bättre än många lag i denna serie (Jag vet, nu säger alla, nu drar han det där igen, Salem är bättre än de flesta), ja men så är det ju just nu. Tabellen ljuger inte, vi ligger där vi ligger för att vi har spelat till oss poängen och för att vi tar 3poäng i matcherna. Det är ju ändå det handlar om eller?

Sen att folk skriver att jag är en pajas, det må så vara. Nån måste ju vara det också. Men vore roligare om du/ni kommer och säger det till mig mellan fyra ögon istället för att gömma dig bakom tangenterna och datan! Jag är som jag är, och säger vad jag tycker OCH JAG STÅR FÖR DET!!! och jag försvara mitt lag i alla lägen. Det ska man väl göra!

Synd att inte Handen lyckas vinna matchen när de nu var så mycket bättre än oss, jag menar vi spelade ju piss dåligt. Varför vann inte Handen då? Och kom inte med att domarna inte tog en solklar 5:a eller något sånt crap, jag köper inte det. Dom var lika dåliga åt båda hållen. Kom med något annant så som spelmässigt eller något. Jag tror att det kan bli svårt där, de hade en grym målvakt som räddade dom flera gånger annars hade vi kunnat göra fler mål.

Annars så är det bara bra just nu, vi är spelledig i helgen och tränar inte ikväll. Utan vi tränar på onsdag istället och så lägger vi fokus på matchen mot Real Nynäs. Tydligen är vi favoriter, roligt. Nynäs ÄR och kommer ALLTID vara favoriter vilka matcher de än spelar, även om de själva inte vill säga det men så är det bara. De ska ju vinna serien, och så har de ju vunnit 5 matcher och är obesegrade. Vi må vara hemmastarka och känner en trygghet i hemmaspelet, men vi som nykomlingar är aldrig favoriter. Jag tror och hoppas att vi ska kunna ge real Nynäs en match och att vi ska kunna stå upp bra och att vi självklart skräller också.....

Måste säga att jag ser fram emot matchen mot Nynäs om två veckor. Och hoppas att publiken är på plats för att ge oss deras stöd och att vi åter får se vår kära "Bolibompa klack" på plats i ena hörnet. Vi behöver er, vi saknar er!

Vad jag tror om matchen, visst kan vi vinna. Det kommer att bli tajt, jag tror vi kan skrälla, Tror att power-play kommer fälla avgörandet och varför inte "Starre" som sista målskytt i PP och 6-6 och 1 poäng mot Real nynäs.


Så välkommna till borgen Nynäs....vi ses den 1/11.

Ps. Ska bli kul och se hur herrarna doppsko och ronny tippar den omgången, eftersom vi tydligen är favoriter och har hemmaplan så antar jag att vi får tipset med oss?? Ds.

//Pajasen coach Martin

Pajasen och laget med i toppen!

Tänkte att jag skulle ge mig på en blogg om dagen resultat mot Handen-VH, där vi vinner matchen med 7-6. Men borde avgjort matchen tidigare och då menar jag att om man räknar alla våra chanser så fick jag det till 6-7 klara målchanser (Jag var ju trots allt där och coachade laget och såg matchen!)

Jag tänkte vänta tills imorgon innan jag ger mig på en mer utförlig blogg om helgens bravader. Så håll till godo!

Fan, jag tror jag flyger mot skyn, Salem är med i toppen ju.....nyp mig! Enligt Kari i Bele stod vi också för en skräll idag eftersom vi vann. Vet inte vad han grundade det på, vore skoj att höra!

Enligt vissa så var Handen-VH bättre än oss, ja kanske det. Men måste säga att det är grymt starkt att kunna vinna när man spelar grymt dåligt. Och sedan undrar jag vart i tabellen Handen-VH har placerat sig??? Jag menar tabellen ljuger väl inte eller resultatet, ELLER VAD SÄGER NI?????

Ps. Herrarna som dömde matchen måste vara grymt besvikna på sig själva idag, de hade inte många rätt. Ds.

//Coach Martin

Mycket grymma matcher i helgen!

Måste säga att jag är grymt imponerad av Balrogs herrars inledning av SSL, och att man kan slå tillbaka regeradnde svenska mästarna Warberg med 6-3, MYCKET STRAKT! enda minus där kanske är publik siffran drygt 400.......

Annars är det rätt grymma matcher i helgen i stockholmsområdet. Vad sägs som derby Tullinge-Huddinge i div 2, Handen-Tyresö/Trollbäcken i div 1, Handen-VH-Salems IF div 3, tror på idel borta segrar idessa matcher!!

Har sett Huddinge och är riktigt imponerad av vad herrarna Lindqvist/Sipilä (Ursäkta stavningen) har på gång, tre riktigt bra femmor med en superkedja där Hellström och så mina två gamla adepter bröderna Khan huserar, men jag tror det kommer bli tajt då tullinge också har rätt bra första femma. Men Huddinge vinner efter sudden 6-5, varför inte Mattias Khan??

Vi själva ska ut till klassisk mark (Haninge IBK vann ett antal SM-guld och spelade sina matcher i Torvalla) och möta Handen-VH, och hoppas vi kan bli inspirerade av nostalgin som finns i hallen, vårt borta spel är jag lite orolig för då vi har haft svårt på bortaplan. Sedan kommer vi att spela på parkett också, och det är vi inte alls vana vid. Ska bli kul och se hur våra spelare klara det. Vi vinner ändå med 2-6, det som talar för. Vår nuvarande form och vår vilja!

Var på domarkurs igår och det är jäkligt kul att se så många unga som anmält sig till kursen, men man kände sig jäkligt gammal där kan jag säga, så det är jag som kommer få stå för rutinen där. Blir ändå lite orolig när de säger att vi är här för att vi vill tjäna lite extra pengar, jo klart man vill. Men det är inte därför jag är där, jag är där för att jag älskar sporten och för att jag vill ändra synen på innebandydomarna, jag vill göra en förändring. Men det ska bli grymt kul att få komma ut till innebandyhallarna och känna på hetluften och få skit från spelare och ledare. Vem vet kanske jag också ändrar syn på herrarna med pipa.

Så ut till hallarna och se innebandy, i helgen är det grymma matcher.

Ses och hörs......

//Coach och snart domare Martin


Solen skiner i stockholms skitigaste förort!

Ja så skiner solen på stockholms skitigaste förort trots allt......Inte den bästa träningen igår, mycket slarv och småirriterat var det.

Vi snackade ändå igenom helgens match mot Bro, och vi kom framtill att vi var grymt effektiva i box-play, 2mål och att vi fortsätter att göra mål i power-play. Sedan gör vi en helt okey match defensivt.

Vill även meddela att jag haft samtal med en medlem ur styrelsen och han bad mig att ta bort ett inlägg jag skrev isamband med storförlusten mot Vaxholm, då jag hoppade på och kritiserade styrelsen. Nu har jag tagit bort detta inlägg och bett omursäkt för det, så nu går vi vidare.

Fotografering imorgon, ska bli kul. Ett lite avbräck från träningen, fast vi tränar efter...... Har också anmält mig till domarkurs nu som skall påbörjas denna vecka, tänkte att jag skulle sätta lite ordning på domarstandarden. Så se upp där ute snart kommer jag och plocka er! Mot elitserien 2010......

Ser verkligen framemot söndagens drabbning mot Handen-VH, vi är inne i en posetiv trend med 2 raka segrar dock på hemmaplan. Vi måste försöka vinna även på bortaplan också, och jag tror och hoppas att vi kan göra detta på söndag. 

Säg Handen-VH-Salems IF 2-6, låter det bra???

Over and out....Coach Martin

Ps. Undrar hur det är att vara Bro spelare denna vecka?? Ds.

Vad gör Lagerbäck?

Precis sett Sverige-Portugal och blir fan riktigt förbanad, vad i helvete håller Lars Lagerbäck på med????

Varför gör han inga byten?, ser han inte att Elmander inte håller för 90 minuter BYT UT KARLN!!!! Sebastian Larsson var grymt trött, hände ju inget när han skulle springa.....HALLÅ!!!!!!

Sen är det bara konstatera att Zlatan är FÖR bra för det svenska landslaget. Däremot borde nån ge Ronaldo en rejäl jäkla käftsmäll.....Hur många gånger ligger han i gräset och gnäller som en bebis som har skitit i blöjan!!!!

Och honom ser alla unga spelare upp till, VÄX UPP FÖR F....N

SEDAN VILL JAG BE ALLA OMURSÄKT FÖR MITT OVÅRDADE SPRÅK, MEN JAG ÄR SÅ JÄKLA UPPRÖRD.

Och förlåt alla som tog illa vid sig idag när jag sparkade på stolen så den slog omkull soppkorgen. Ska lova att stå med armarna i kors och inte agera som en viss förbundskapten gjorde idag........NOT!!!!!!!


Slut för coach Martin.

SES

Bro orkade 1 och 1 halv period,sedan klassskilland!

Vet inte riktigt om jag vågar skiva någon blogg denna eftermiddag, men jag gör ett försök till att inte låta alltför stygg och hemsk.

Vi vinner matchen mot serieledarna hemma i ett kockande Skogsängshall 110 personer, 9-5. Det är en riktigt bra innebandy match, en publik match. 2-2 inför 2:a perioden.

2:a perioden hamnar vi tidigt i underläge med 2-4 (14.35), men sedan kan jag inte förklara vad som sker. Men vi börjar spela med hjärta, mod och med huvudet. Vaskar om lite i femmorna och så tar vi tag i matchen och nu är det klassskillnad mellan lagen, vi trycker in 3-4 15.59, och sedan är det Salem show, 17.10 kommer 4-4 och där kommer vår vändning, 5 sekunder senare kommer 5-4 och hallen exploderar. Och nu äger Salem matchen, förvånad att Bro inte är bättre!

Jag hoppas att vi nu har visat att vi är en grymt bra lag och som krigar för allt vad kung och fosterland heter, möta oss när vi ligger
i underläge och när vi verkligen vill vinna matchen då är vi grymma.

2 mål i box-play hinner vi med också innan vi avslutar föreställningen 9-5, jag sa ju att vi är grymma i power-play, 76,5%.

Nu blir det en grymt skön vecka som kommer. Vi visar idag att vi är ett lag för div 3 och hoppas att andra lag nu respekterar oss, för det förtjänar vi verkligen.

Vill även passa på att ge en känga till förbundet också, herr Enwall och Lind hoppas jag att vi slipper fler gånger, de var grymt sega och dåliga idag, hur kan man missa en solklar straff när man står 1 meter ifrån då Bro spelare tar bollen med handen i målvaktsområdet och sedan blåsa Bro frislag, för att vi har högklubba????

Ps. Tack herr jimmy B för att du tippat oss som segrare, fortsätt med det!, var du med idag förresten?? Ds.

FORZA SALEM, MOT NYA POÄNG!

//Coach Martin

Mitt tips inför nästa omgång!

Här är mina tips inför nästa omgång i herrarnas div 3, ser framemot mötet Vaxholm-Nynäs, ska bli kul att se om "långa bollar på bengt" taktiken för Vaxholm kommer att fungera på real Nynäs. Sedan vår match mot serieledarna Bro IK förstås, ska bli kul och se hur vi kan stå upp mot tufft och bra motstånd. Sedan tror jag mycket på unga sumpan, tror det skräller mot Bele....Vad tror ni???

Nästa omgång:

Salem-Bro: 5-4 Vi börjar komma in på rätt spår, och stundtals såg det rätt bra ut mot Tumba, ingen vidare värdemätare. Nu får vi bekänna färg när vi möter serieledarna vi hade de i DM och fick 1-1 med endast 8 spelare. De är favoriter, jag tror och hoppas på skräll här! Vi är på gång nu, vi är bra i power-play också, tror det kommer att avgöra!


Vaxholm-Nynäs 2-10: Vaxholm är erkänt hemmastarka, men de lär inte räcka till mot real nynäs. Vaxholms "långa bollar på bengt" går inte hem denna match.


Tumba-Handen 2-7: Handen har börjat röra på sig trots sin tunna trupp, och de tar denna match. Tumba måste hitta på något innan det är försent, de behöver en Jesper Göransson!


Bele-Sumpan 5-6: SKRÄLL varning här, sumpan har börjat vinna och spela ihop sig. Tror på sumpan vinst, hoppas det!


Sköndal-Jakan 6-9: Sköndal är inne i en grym svacka nu, två raka tvåsiffriga torskar, försvarsspelet stämmer ej, bryter man förbanelssen, tror inte det!

Ps. Vi har 11 matcher utan förlust hemma i Skogsäng, vi är hemma starka. Ds.

Väl mött i hallarna.

//Coach Martin


Serieledarna kommer på besök!

Mycket grym träning iår, vi hade bra fart i buggarna och alla var grymt spelsugna. Det är roligt att vinna, speciellt ett derby.

Aldrig varit med om ett så högt tempo på träningen som det var igår, vi är på gång nu. Det känns så, vi börjar få sätta femmorna och vi börjar hitta varandra. Grymt kul att få se en sån som Niclas Hedstål trumma på och kriga för varje boll på träningarna, grym vinnarskalle! Mycket bra tillgång till laget, gör nästa aldrig en dålig match.

Bro kommer på besök till borgen på lördag, serieledarna. Grym tändvätska vi fått. Kan inte bli bättre, vi hade de i DMs gruppspel och fick 1-1 mot dom och då hade vi inte ens fullt lag, vi hade 8-9 man och då beståd 1 femma av bara backar. Vi kommer verkligen få bekänna färg, hoppas vi kan stå upp bra. De är favoriter då de är serieledare och är obesegrade, men jag tror vi skräller och vinner med udda målet, 6-5 till oss, vårt grymma power-play blir avgörande!

Tack Fraggel för ursäkten, jag köper den! Lycka till i helgen!

Ska bli kul att få se träningen imorgon (Onsdag), hoppas vi behållet tempot. Många som var hungriga igår hoppas de är lika hungriga imorgon. Vi är bättre än vad vi presterat så här långt, jag vet det!

Hoppas publiken fortsätter komma ner till borgen, 140 förra helgen mot Tumba. Grymt kul, vi kommer att komma upp i 200 innan säsongen är slut tror jag!

Varmt välkommna på lördag, 14.00 är det avslag!

//Coach Martin

Storebror förblir storebror,seger i El Clasico

Ja min svit mot Tumba fortsätter, har aldrig förlorat mot dom. Och vi förblir storebror! Vi vinner lördagens derby med 9-3 och var aldrig riktigt hotade. Tumba kommer få grymt svårt att plocka poäng.....

Extra roligt att Esa (Göran Strömberg) kommer med i målprotokollet direkt också, kul för honom. Och det börjar fungera riktigt bra i femmorna nu, vi börjar hitta varandra och vi börjar hitta rollerna. Kul med 140 pers på läktaren också, det tackar vi för och hoppas att det fortsätter.

Roligt att folk retar upp sig på oss också, det är härligt! Salem berör många numera......och jag har aldrig gått ut och sagt att vi ska vara ett topplag (Fraggel, jakan och jimmy. B Bro IK), vår uttalade målsättning är att hålla oss kvar och då ska vi ha två lag bakom oss. Det är vad vi har sagt och inget annat. Sedan att andra tränare tippar oss högt i serien det får stå för dom, och självklart tackar vi för det!

Fraggel tycker vi är stockholms smutsigaste förorter (Tumba,Salem), låter som ett påhopp??? Förklaring kanske? Själv tycker jag bara det är pinsamt av en vuxen människa att uttala sig så som han gör! PINSAMT VAR ORDET!

Jimmy. B i Bro IK, tippade oss som segrare i derbyt. Vilket han för övrigt gjorde bra! Grattis, och så här kommenterade han:

"Salem behärskar denna match från start till mål. Vinner med 6-3. Det enda som kan stoppa Salem i år är tydligen deras styrelse samt deras spelarfruar. Visste coach Martin inte om att han inte hade folk på träningarna innan han gick ut med att dom var bättre än Vackers. 19-6 i arslet. Då får man bära på hundhuvudet och sluta ursäkta sig. Dags att kontakta Kahn kanske. Dom 50 poängen kanske var viktigare än ni tidigare trott. Hade Eshan från Täby fortfarande bloggat hade han sagt...Sitt ner"

Tror att det kommer att bli en rätt grinig match nästa lördag då Bro kommer på besök, eller vad tror du Jimmy??? Ska bli kul att se vad ditt tips blir och hur du kommenterar det! Mitt tips till dig, var ödmjuk, gå inte för hårt ut. Du kommer att ha ett helt lag efter dig, tro mig. Ge oss inte den moroten om du vill överleva på lördag! Vad gäller fraggel i jakan, soppa under sin egen dörr innan du kritiserar andra, PAJAS!

Tack för mig.

Ps. Undrar vilka hatlag jag har iår, kan det vara Bro eller Jakan??? Thats the fuking qustion, vi får se. Ds.

//Coach Martin

Dags för derby!

Ny match nya förutsättningar. Derby mot Tumba hemma i borgen, kan det bli bättre. Och efter vår genomklappning mot Vaxholm förra helgen är denna match precis vad vi behöver, större motiviation kan vi inte få.

Vi har trummat på bra denna vecka, två bra träningar sitter i benen, och all fokus ligger nu på att gå in och göra jobbet på lördag. VI ÄR GRYMT LADDADE OCH TAGGADE. Vi har haft bra fart på buggarna i veckan, vi har haft bra fokus på två-målet och många har visat god form och det ser riktigt bra ut. Vi kommer till lördagens match med 3 kedjor och 2 backpar, och det ska bli jätte spännande att äntligen få se Esa (Göran Strömberg) in action, tyvärr kommer Salems publiken inte få se Marcus Magnusson nya backen från Tullinge, då han blir spelklar först på söndag lagom till 16-delsfinalen i DM mot Veddesta.

Tumba har liksom oss inlett säsongen med 2 förluster men ses dock som favoriter då de ligger före oss i tabellen, vi vet vad som väntar på lördag och har snackat ihop oss. Samtidigt vet Tumba vad som väntar, då de kommer att få sota för förlusten mot Vaxholm.

VI ÄR BÄTTRE ÄN FÖRRA HELGENS RESULTAT, VI KAN BÄTTRE ÄN SÅ. Det ska vi visa på lördag!

Hoppas vi ses, kl.12.00 är det avslag!

Se till att vara på plats i god tid, så att ni får plats. DAGS FÖR EL CLASICO!

Håll i hatten, nu sör vi!

Ps. Vill passa på att gratta min mor som fyller år också, stort grattis! Ds.

//Coach Martin