Igång igen efter sportlov!

Arbetsdag igen efter ledighet på 3 dagar för sportlov och ÄNTLIGEN FREDAG!

Hade ett jätte bra möte med den nya styrelsen i onsdags, jag tror verkligen på den här styrelsen! Ska bli härligt att jobba med en grupp som har långsiktiga mål och inte kortsiktiga......

Det lutar åt att jag fortsätter 1 säsong till i Salems IF, det känns som om att vi kan få ett kanonlag till nästa säsong. Mer vill jag inte avslöja.......

Vi åker ut till norrort på söndag för möte med Fraggels Jakan, tråkigt att fraggel inte kommer att vara på banan då han skada sig sist mot Tumba, hade varit kul och se när mackan KÖR över honom!.....*asg* Vi kommer till matchen med högt huvud, blåstället och gott självförtroende, favoritskapet ligger hos Jakan! Vi vill dock ta några kliv högre upp i tabellen där vi förtjänar att ligga och jag tror inte bortaspöket kommer skrämma oss något speciellt.

Kul att få komma tillbaka till min gamla hemmaarena igen, gjorde ju 1 säsong hos Järälla IBKs juniorer. Kul om det kommer vara några på plats för Järfälla......

3 matcher kvar, tror det kan bli en spännande avslutning. Då vi har 2:a och 3:a i serien kvar att möta, med andra ord så KAN vi avgöra hur serien slutar. Det jag kan avslöja är väl att jag ser hellre Sumpan som 2:a då jag tycker de är ett bättre lag och är det bästa laget vi mött i serien. Men kul ska det bli ialla fall......

äntligen fredag......kör hårt alla. Så ses vi!

//Coach MN

TYST MINUT!


Lite allvar så här på måndagen!

Beles spelare Viktor Wendells omkom tragiskt i helgen.

Kan bara skicka en tanke och tillstå den största av sympatier åt Belehåll ikväll!
Innebandy känns väldigt futtigt när sånt här dyker upp, ja det mesta känns rätt futtigt i dessa sammanhang.

Vi i Salems IF kommer att i hemma matchen mot Sundbyberg visa vårt deltagande med att hålla en tyst minut innan matchstart, samt att spela med svarta sorgeband!

RIP Viktor

//MN

Horibellt domslut, kunde kostat oss poängen!

6-6 hemma mot Sollentuna, rättvist eller inte. Ingen aning. Tror det var rättvist.....vi trycker in 6-6 med 2 sekunder kvar. Detta efter att herrarna i rött klev in och ville vara i ramljuset lite då man med endast 30 sekunder kvar av matchen godkänner ett mål för Sollentuna trots att det är hög klubba och hopp samtidigt och i samma veva ger man mig 2+10 minuter för att jag....ja vad gör jag. Ingen aning! Jag säger bara "Horibellt domslut". Ber alla omursäkt för detta trots allt.

Nu lyckas vi ändå få med oss 1 poäng då vi med 2 sekunder kvar lyckas trycka dit 6-6 och rättvisa skipades.....Asp/Larsson var rejält bleka idag måste jag säg (Jag vill igentligen inte kritisera mina kollegor!) men de gör inte en av sina bästa matcher, de var alltför ojämna.

Och med facit i hand så hade Larssons domslut kunnat kosta oss poängen och överlevnad i serien.......Bra coachat Björne på slutet!!

Jag är ändå nöjd trots allt, vi saknar ett antal spelare p.ga sjukdomar, skador, semester m.m och lyfter 3 juniorer, 2st 91:or och 1st 93:a som går in och gör 3+1 tillsammans.....riktigt roligt för de killarna. Kul att se att de går in utan respekt och trummar på.....Bra jobb boys.

Kul också att se vårt nyförvärv Thomas Fredriksson på plan, han går in och gör en felfri match, en av de bättre på plan....Han kommer bli bättre och bättre. Spelar med ett lugn och pondus som vi behöver just nu!

Snart dags att dra iväg till Storvretshallen för att kolla in Tumba-Jakan....

Har för övrigt inte hållt det jag har lovat, långkalsongerna är skrotade.......Sorry alla!

Vi hörs igen snart!

//MN

Nya tider!

Vi (Salems IF) går mot nya tider efter årsmötet igår, ska bli kul vad de nya kan åstakomma. Känner mig grymt stressad just nu, vet inte hur jag ska hinna med allt.

Fortfarande inte hänt något kring videon vi blev lovade med nynäsmatchen........

Händer inte så mycket i innebandyvärlden för tillfälligt som är värt att notera eller skriva om, T/T går upp i SSL och kommer ner lika fort iofs......Behövs ett antal fler spelare till för att klara av SSL.

Handen-VH tar en skön skalp ihelgen då man slår tillbaka KLARA seriesegraren Nynäs, vi reder ut stormen hemma mot S-tuna och kommer ur den lilla formsvackan vi har, medans S-tuna fortsätter sin!

Snart dags för lunch, undrar vad kocken Mange bjuder oss på idag. Engelbrektskolans lunch är grymt bra......Mange är grym!

Annars är det jobb ikväll som gäller, ska jobba kväll på ungdomsgården vi stänger 23.30 sedan är det hem och i säng för att sedan imorgon bitti bege sig ut till Tullingehallen för att dömma kl.09.15, så det lär inte bli mycket sömn inatt.

Ha det gott så länge så hörs vi......

ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!!

//Coach MN


Ingen bloggare tydligen!!??

Precis läst på en annan blogg där bloggaren ifråga kritiserar min blogg, och det får han väl göra helt okey. Han skriver att jag bloggar för sällan för att kalla mig bloggare, (Hallå man har ju ett annat liv, jobb m.m, eller vad säger du blondin Basic!!??). Så därför tänkte jag nu ge mig fan på att skriva minst en blogg varje dag i mån av tid dock!

jag skulle vilja rikta kritik till Nynäshamns IBK som lovat att skicka en skiva med matchen mot Nynäs, det lovades det!!??...... det har inte kommit någon!*asg*

Min motivation har varit ett samtals ämne, inte bara i det egan laget utan också bland seriekollegorna. Vet inte hur det ska tolkas, men jag kan ju som jag skrev i min förra blogg inte bli mer motiverad av de 4 matcherna som är kvar, grymt tufft spelschema, en rejäl tändvätska! Motivationen är ju klart att jag vill avsluta säsongen på ett posetivit sätt, att göra ett bättre resultat än mina föregångare lyckats med. Vilket jag är helt Övertygad om att vi kommer att lyckats med!

Närmast Sollentuna på lördag, hemma match och jag skulle nu vilja vädja till vår kära PUBLIK att ta er ner till Skogängshallen på lördag kl.13.00 (Börjar matchen) och stötta laget nu när vi verkligen behöver det!!


HOPPAS VI SES PÅ LÖRDAG!

Ps. Hoppas B är nöjd nu när jag släppt ännu en blogg och inte väntat 2 veckor Ds.

//MN


Grymt motiverad!

Det återstår 4:a matcher av denna säsong och vi ligger 6:a i serien, och vi har väl chans på att nå en 3:e-4.e plats som bäst, vilket vore grymt bra från våran sida. Min motivation är att få avsluta snyggt och komma så högt upp i tabellen som möjligt vilket jag vet är möjligt.

Tack sumpan för segern mot Vaxholm, det var bra för oss. Nu ska vi bara göra jobbet på lördag mot S-tuna, tyvärr kommer jag att missa inledningen av den matchen då jag kommer att vara ute i Tullingehallen och döma två matcher, så jag kommer glida in lite sent. Hoppas boysen gör jobbet i inledningen då!

Vi trummade på i måndags efter att spelarna haft sitt lilla möte där luften rensades och alla bestämmde sig för att knyta näven i fickan och köra på, träningen imåndags såg jäkligt bra ut, bra fart, mycket skratt. Nyförvärven ser bättre och bättre ut, ska bli kul och se dom "in action".

Sollentuna blir en tuff nöt att knäcka, vi har i själva verket 4 tuffa matcher kvar. Sollentuna på lördag, Jakan borta, Sumpan hemma och avslutar mot pånytt födda Bele borta i tråkiga Viksjö Sporthall. Inga solklara matcher och poäng där inte, det krävas hårt arbete och hjärta.

Sör hårt så ses vi i helgen!

//MN

DM finalerna, spelledigt!

Var och kikade på DM finalerna igår i Eriksdalshallen, Balrogs damer vann mot seriekollegan Täby efter sudden, rejält tråkig final, Täby värda att vinna för att de spelade bättre än Balrog, oj sorry Balrog/Södertälje Botkyrka IK heter dom ju numera, eller är det Södertälje/Balrog Botkyrka IK.....det är mycket med det där.

Herrfinalen spelades mellan Duvbo (div2) och Caperio/Täby (Elit) och jag var jäkligt imponerad av Duvbo i 2 perioder, de hängde bra med, sedan orkade man inte helt enkelt och man förlorade finalen med 8-3, all heder åt Duvbo dock. De har ett par intressanta spelare Duvbo, b.la målvakten Martin Hjelmberg (matchens lirare), Saju Harrysson (Som jag tränat under hans tid i Balrog).

Vi har spelledigt ihelgen, känns skönt med tanke på vår form just nu. Vi kommer heller inte träna något denna vecka, utan vi kör igång på måndag igen för att lägga fokus på de avslutande 4 matcherna i serien nu närmast Sollentuna hemma. Detta sollentuna som körde över oss med 13-4 eller vad det blev, då vi för övrigt spelade dröm innebandy under de första 8 minuterna och hade ledning med 0-4 för att sedan rasa ihop som ett korthus. Nu är jag rätt säker på att vi kommer att vara ett bättre lag då vi får spela hemma och vi gör inte samma misstag 2 gånger. Helgens skräll lär nog Handen-VH stå för då de kommer att slå Nynäs, med tanke på att Nynäs är klara seriesegrare och inte har något att spela för, så är jag rätt säker på att ett par spelare kommer att få vila och det är klar fördel VH. Vill påstå att det är ren bullshit att man kommer att gå till 100% i nynäslägret, det är rätt mänskligt att kroppen och huvet agerar annorlunda då man inte har något att spela för. Men vad vet jag. Bara mina tankar......

Måste säga att det alltid känns konstigt numera när man är i en hall där Balrog spelar, jag vet bara inte varför. Men det känns som ett stort svart moln drar in över hallen. Varför är det så?

Over and out from me......

Ses i en hall nära dig!

//MN

Metropolen Sorunda, grattis Nynäs! Fraggel, agent?

Är hemkommen efter lördagens match mot Nynäs där vi förlorade med 8-2, resultatet speglar INTE matchbilden. Jag blev kvar igår efter matchen för att bege mig till METROPOLEN SORUNDA och hem till materialar Viktor för lite god mat och dryck.....Tack för igår Viktor!

Måste också rikta ett grattis till Nynäshamns IBK för segern igår men också till avancemanget till div 2, stort lycka till nästa säsong. Vi lyckades skaka nynäs igår, vi hade de i brygga. Vi ledde mycket välförtjänt med 0-1 efter första perioden efter ett "äckligt diciplinerat" försvarsarbete. Och trots dålig start i andra perioden så tycker jag ändå att vi är bra med och är minst lika bra som nynäs, det är otroligt starkt av oss att med endast 10 utespelare kunna hålla jämna steg med nynäs betydligt bredare trupp, och det tar också ut sin rätt i sista perioden då nynäs gasar på lite och drar ifrån och vinner period 3 med 5-0 och matchen med 8-2. Åter igen så är segern inget att säga något om, nynäs vinner välförtjänt. Men att säga att nynäs spelar ut oss, det vette f....n visst är vi utspelade stundtals i 3:e perioden, det kan jag hålla med om. Men vi är bra med en bit in i tredje innan 4-2 och 5-2 kommer, då går luften ut. Två av målen som nynäs gör är mycket tveksamma dessutom, högaklubbor!!?? Men åter igen GRATTIS NYNÄS!

Sedan skulle jag vilja reda ut en annan sak, det har spekulerats ett tag nu att jag gjort klar med en ny klubb till nästa säsong enligt en viss Fraggel i jakobsberg. Tydligen vet han mer än jag isåfall, och jag visste inte att jag hade en agent som kallas för Fraggel!! TA REDA PÅ FAKTA FRAGGEL, innan du uttalar dig om saker som du inte har någon aning om.

Jag har inte gjort klart med någonting, jag tillhör Salems IF och ska jobba för Salem till säsongens slut och tänker inte avgå. Salem är klubben jag jobbar för just nu och fokusen ligger där till 100%.

För övrigt så var dagens London derby mellan Hotspurs och Gunners inte speciellt bra.....

Tack för mig fördenna gång!

//Coach Martin

Motivationen heter NYNÄSHAMNS IBK!

Skall inomkort ta och uppdatera bloggen, jag har inte kunnat göra detta p.ga diverse datastrul. Detta är nu ordnat och tänkte ta och uppdatera er lite nu.

Var grymt besviken efter förra helgens match mot Handen-VH det ska jag inte sticka under stolen med, ska vi vara med och fajtas där uppe så får vi inte förlora mot dessa lag som ligger efter oss. Handen vinner rättvist, handen hade bäst form, handen var bättre, lite bättre än oss, handen var lite hungrigare, handen spelade för sin överlevnad. Då är det svårt att möta såna lag som jobbar till 110% i varje situation, men 0 poäng var en grym besvikelse helt klart, dessutom på hemmaplan. Men grattis Handen-VH......just det ville bara påpeka att tabellen ljuger dock inte!..*asg*

Vi gjorde ingen bra insats, men vill ändå lyfta fram att vi trots allt kan vända 1-3 underläge till 3-3. Synd bara att 3-4 kassen blir matchavgörande direkt efteråt. Fått en del kritik till att jag tog ut målvakten tidigt, tror det var 4 minuter kvar, vill bara säga att den kritiken är INTE befogad, VÅGAR MAN INTE SÅ VINNER MAN INTE!!!! Nu vann vi inte, men jag är rätt övertygad om att vid vinst så hade det varit ett helt annant tugg.

Lite tillbaka blick när detta har hänt tidigare i min karriär, låt mig se! SM-final på Globen inför 10200, underläge 0-3 efter 2 perioden mot IKSU, det är kvar 5 minuter av matchen och (Ska sägas att jag var assisterande till Örjan Lindberg), vi vänder och får med oss 3-3 förläggning och sedan vinner vi SM-guld på straffar!!!!! Åter igen, VÅGAR MAN INTE, VINNER MAN INTE

Nu ser vi dock framemot helgens drabbning, kan det bli bättre än att möta seriesegrarna!!! (trots att de själva inte hävdar att det är klart) NYNÄSHAMSN IBK inför förhoppningsvis ett fullsatt Gröndalshallen och TV Nynäs på plats. Är det någon match vi verkligen sett framemot sedan 5-5 matchen så är det den här. Motivationen kan inte bli bättre, vi är i usel form, vi kommer med en förlust i bagaget, vi är INTE favoriter......RIKTIGT NICE VILL JAG SÄGA!!!!

Jag vet att även Nynäs kommer vara rejät taggade då vi "snodde" 2 poäng från dom sist, ska dock inte bjuda doppsko och manskapet på någon större motivationshöjare, de är redan motiverade till 1000.

Vår chans på andra platsen tappade vi förra helgen, tråkigt! Men vi vill helt klart avsluta bra och att nå en så bra placering som möjligt. jag tippade oss topp 4 tror jag innan säsongen, så varför inte sluta 4:a då!
Vi tar nya tag och jobbar vidare och hoppas att kunna göra en bra insats mot Nynäs, ska bli kul att spela inför ett fullt Gröndalshall....och inför TV.

Det ända som smärtar är att jag måste göra allt detta iförda mina blåa långkalsonger, sedan vill jag bara säga att jag hade på mig långkalsongerna mot Handen, men valde att sätta på mig träningsoveralls byxorna för att ärligt talat JAG FRÖS!!!!

Hoppas alla är nöjda med uppdateringen och att vi ses i Gröndalshallen kl.15.00 på lördag!

Ps. Får jag samma tillfälle att ta ut målvakten på lördag, så är det ingen hemlighet om vad som kommer att ske eller? Ds.

Vi ses.....

//Coach MN




//MN