Dags för 3:e raka!

Efter 2 raka segrar vill vi ha mer, vi är inne i ett härligt flyt och trend. Och åker ut till Jakobsbergs Sporthall imorgon kväll (Matchstart 20.00!!!!!???) med stort självförtroende. Matchstarten går givetvis att diskutera, detta är ett sätt för vår trevlige vän herr Fraggel i jakan att försöka psyka, dock inget vi lägger energi på utan koncentrerar på vårt sätt att spela innebandy på och det spelet som har hjälpt oss att ta 2 raka segrar.

Jakan är obesegrat och vill naturligtvis hålla förlust nollan intakt, vi vill åt den där 3:e raka segern och har en grym tändvätska i det, samt att vi åter igen!!! får större delen av tipsen emot oss, 12-1 b.la ännu en härlig tändvätska boys!!! (Tack för den Ekman sr). Träningarna i veckan har präglats av mycket skoj och skratt precis som vanligt, dock med undantag onsdags träningen då det var lite små irriterat precis som det ska vara träningen innan match. Vi kommer med samma start lag som i Sollentuna matchen, vi ändrar så lite som möjligt just nu. Vi har tränat lite power-play under veckan och även spelat PP utan box-play just för att få killarna att få rull på bollen, hoppas på fin utdelning där. Box-play är vi grymt starka i och hoppas naturligtvis att få sätta dit några (2 mål senast).

Som sagt vi kommer med gott självförtroende och en härlig energi som vi fått med de nya spelarna är underbart att se. Vi går som vanligt för 3 poäng och jakan bör respektera motståndet, VI ÄR PÅ GÅNG, vi är bra just nu!

HÅLL I HATTEN NU SÖR VI!

FORZA Le lillas.

//MN

ÄGANDET FORTSÄTTER!

Efter en god natt sömn ska jag försöka sumera gårdagens seger match hemma i Skogängshallen, när Sollentuna slogs tillbaka med förkrossande 8-3.

Vi har fått in en härlig energi i laget efter segern senast borta mot Vaxholm, och det har märkts att vi är på gång. Vi har fått en posetiv injektion med anledning av våra nya spelare och de har kommit in med en härlig vilja och energi. Vi jobbar nu mera som ett lag och vi börjar hitta våra roller.
Matchen igår var ett gott bevis på att vi är ett jäkla bra innebandylag och att vi kan spela riktigt bra, vi avgör matchen i andra perioden då vi går från 2-1 till 6-3 och där stänger vi matchen och kan kontrollera resten av den. Sollentuna var riktigt dåliga rent ut sagt och vi var aldrig oroliga över att inte få med oss 3 poäng.

Vill lyfta fram vårt kollektiv samt vårt box-play som är riktigt bra just nu, kanske ett av seriens bästa vi gör inte mycket misstag där, vi gör mål!!!! VI ÄGER MATCHEN FRÅN START TILL MÅL, Sollentuna ger oss inte mycket bekymmer och var mycket bleka.

2:a raka nu och vi har mer att ge, vi börjar komma in i våra roller och det ser bättre och bättre ut för varje träning så jag ser med förhoppning på framtiden. Vi får dock inte bli för övermodiga utan vi måste fortsätta jobba lika hårt som vi gör på träningar och match, för det är bara vi själva som kan ändra på tabellplaceringen. Det är bara VI som kan göra något åt det.

Som jag sagt tidigare: LIKET LEVER ÄNNU........se upp! "VI ÄR PÅ GÅNG, VI ÄR TÄNDA, VI ÄR LADDADE"

Forza Les lillas....

//MN

 


Mår som man förtjänar! Ny vecka nya möjligheter!

Hade grymt roligt igår, vi var spellediga den här helgen och då passade vi på att festa lite och ordna en liten inkilning för våra nya spelare, det blev jäkligt lyckat kan jag säga.

Det är kanske det vi behöver efter vår katastrof inledning på serien, att bara få släppa innebandyn och ha roligt.

Imorgon är det dags för en ny vecka och fokus på Sollentuna matchen kommande lördag, ny vecka med nya möjligheter. Vi stämplar in på kontoret imorgon och trummar på precis som vanligt.

Man mår som man förtjänar idag kan jag säga, undrar hur våra nya killar mår efter ett antal gammeldansk????

Vi ses igen under veckan!

Tja!

//MN


LIKET LEVER, VI ÄGDE IF-HALLEN

Grym match vi spelade igår och grym prestation vi gör. Vi "skräller" tydligen då vi vann mot Vaxholm, finns bara ett sätt att sumera gårdagens match på: VI ÄGDE IF-HALLEN.

Vi är "äckligt disiplinerade", och ger inte vackers mycket att gå på i matchen, vi gör en taktisk bra match och är bättre än Vaxholm sett till hela matchen. Vi ligger rätt i våra positioner, vi jobbar som vi ska och vaxholm fick inte mycket att hända.

Vi gör en bra laginsats och spelar med det vi har på bröstet, vi ger allt för klubbmärket, det måste vi i vårt läge! Det är vi mot resten av världen och varje match blir lite som en slutspelsmatch.

Vill också ge massor av kängor till våra "expert" tippare, som bara visar på dålig påläsning och att vi har det oroligt i laget, vet tydligen mer än mig då? Vi vänder trenden och våra "nyförvärv" från b.la Sköndal är högst delaktiga i att vi kan vända trenden, de är jäkligt duktiga innebandyspelare. LÄS ER LÄXA tomtar!

Ekman sr, tippade 12-2 till Vackers........MÅSTE HA FÅTT SVININFLUENSAN ELLER NÅT! Tack för tändvätskan säger jag bara till alla er......Mer sånt vill vi ha! Dock ska herr Ekman sr har creed för hans jobb med matchprogrammet, grymt bra!

Så nu har jag kritiserat er också idag, gud va skönt det känns.

Ps. Foppa, jag går gärna på Golden med dig och Leo. Bara ni har rosa pannband på er! Ds.

//Coach MN


PINSAMT!

Tänkte skriva lite om Vaxholms matchen, men jag hoppar nog det. Har lite annat att tänka på. Vill ge min syn och kommentarer på allt det som skrivits på vår hemsida och gästbok.

Tycker det är grymt pinsamt och beklagligt det som skrivits vill inte gå in på det mera, finns att läsa i vår gästbok........

Det som är mest pinsamt att det är tydligen? ledare i föreningen som skriver detta och jag hoppas det förstår att de bara förstör för föreningen, inte för mig! (Tackar bara för tändvätskan!!!) samt att man gömmer sig bakom ett påhittat namn och inte vågar stå för sina åsikter, har man klagåmål och kritik så tycker jag att man BÖR ta det öga mot öga med personen i fråga, självklart kan jag ta kritik men itne om det skrivs med påhittat namn i en allmän gästbok....känns bara fegt och svagt!

Personen eller personerna ifråga är jätte välkommna att ringa mig om ni vill ge mig kritik, jag finns att nå på 0736163330 eller 0761245449 alla dagar i veckan!

Jag hoppas att personen eller personerna ifråga INTE är ledare i föreningen för det gör saken bara ännu mer pinsam att man inte vågar stå för sina åsikter eller inte vågar konfrontera och ta en disskution med mig.

Jag ser ingen anledning till att kliva åt sidan förresten, varför då? herregud det har spelats 4 omgångar av serien och det är typ 150 poäng kvar att spela om! Och så länge jag känner förtroende från vår styrelse så är jag kvar, och skulle jag välja att kliva av (vilket inte är troligt!!) så är det inte för det som skrivs på diverse gästböcker utan för att jag själv anser att det krävs förändring och en ny röst i omklädningsrummet.

Nu ska ska jag ladda för matchen imorgon mot Vaxholm och för att gå för 3 poäng och för att göra ett bra jobb för Salems IF!

 

//MN


Härlig inledning!

Man mår lite som man förtjänar, eller hur är det? Men jag kan säga att jag mår som tabellen visar.....det ska jag inte sticka under stolen med. Vill ändå passa på att tacka alla de som lämnar trevliga kommentarer m.m. det behöver vi och tack för att det finns er som tror på oss.

Ni andra kan dra åt h-vete! Ni vet inte mycket isåfall.......så där jag nu ligger jag rätt i fas igen!

Vi hade ett bra snack igår med killarna där vi gick igenom allt som varit och tagit beslutet att lägga allt bakom oss och bara koncentrera på nästa match och ta en match itaget, och att det bara är vi själva som kan vända på trenden, vi kan inte lägga oss ner och dö! Vi vet vad vi kan prestera och har gjort 3 bra prestationer i matcherna innan, det måste vi ta med oss!

Sedan visste vi att det skulle bli tungt iår, alltid tungt andra året i en ny serie. Men vi trummar på och vi gör klart med nya spelare inom kort också, de är äntligen spelklara. Kan vara en posetiv injektion!

Det var inga sura miner igår på träningen, det vara bara glada miner efter mötet vi hade och det var stundtals bra tempo i övningar och 2 mål och nu ser vi verkligen framemot matchen mot Vackers på lördag, vi har ju en grym revanch på dom, för alla minns väl vad som skedde ifjol på bortaplan, det ska inte hända igen!

Nu är det dags för lunch så nu hinner jag inget mera, men vi ses och hörs snart igen!

//MN


Vändningen kommer!

4:a raka torsk är givetvis inget som man kan snacka bort, det är jag medveten om. Och jag är den som är ytterst ansvarig för resultaten och för hur laget spelar. Men jag är inte villig att stämpla ut ännu inte så länge jag har klubbens och styrelsens förtroende. Istället så känner jag en enorm revanch lust och har ett jäklig go för att vändas denna negativa trend vi hamnat i.

Vi fortsätter att jobba på och matchen mot Kungsängen imorgon är inget undantag, vi går för 3 poäng. Och kommer verkligen stärkta med självförtroende efter onsdagens match mot Farsta som vi genomför väldigt bra, det vi tar med oss är att vi spelar ut Farsta och rullar ut dom i 2:a och 3:e perioden.

Vändningen kommer att komma, det är jag säker på. Vi kommer komma till start med samma lag som startade mot Farsta i onsdags, vi ändrar inte mycket där känns det som. Vi kommer även att få ett par nya hungriga spelare som blir spelklara till Vaxholms matchen helgen efter, vilket jag tror kommer att ge laget mer vilja att fortsätta kriga.

Kungsängen vet vi inte mycket, bara det att dom är nykomlingar i serien dock ska de inte underskattas. Vi vet vad som måste göras och ska jobba hårt för att lyckas, vi kommer att sälja oss dyrt för att få det. 

Se till att ta er ner till Skogängshallen på lördag kl. 15.00 för att stötta oss!

VI SES!

//Coach MN


DM match igår

DM match igår hemma i Skogäng mot Farsta IBK och jag är så trött på hedersamma förluster nu, och udda målsförluster. Och resultatet igår är fruktansvärt bittert.

Dock är jag jäkligt stolt över vår insats och vårt spel, samt över killarna. Vi genomför matchen precis så vi vill göra. Vi pressar Farsta och kör över dom i 2:a och 3:e perioden och borde förvaltat våra chanser vi har bättre, samt att åter igen minimera våra misstag, för det är bara konstatera att om vi gör detta då vinner vi denna match. Vi gör för enkla misstag och det går inte att göra detta mot såna här lag och detta motstånd för de hugger direkt.

Vill också säga att jag är grymt imponerad över 94:a killarna som är med oss igår, de går in och gör en jätte match. herrarna Jonny/Jonny har gjort ett jätte jobb, bara säga grattis och tack. De kliver in och visar ingen respekt för motståndet utan bara kör, hur kul som helst.

Jag är jätte bitter att vi inte får vinna matchen då jag tycker vi är bättre än Farsta i de avslutade perioderna, men grattis Farsta som kom undan med blotta förskräkelsen och som jag hoppas får en rejäl utskällning på nästa träning, de var riktigt dåliga!

Salem ska vara stolat över lagets insats, vi står upp bra mot ett div 2 lag och visar åter igen att tabellen ljuger, vi är ett lag för övre halvan!

Nu ser vi framemot helgens drabbning då Kungsängen kommer på beskök!

Ses då alla! kl.15.00 är det avslag!

//MN