Vi är i usel form just nu.....hoppas på islossning mot Bro!

Vår form är inte så mycket att säga om, vi är usla just nu! Två raka torsk går inte att diskutera bort självklart. Tycker dock att vi borde presterat ett bättre resultat mot Vendelsö än vad vi gjorde, vi äger hela första perioden och vinner också skottstatestiken med 27-24. Men så är det i innebandy, bara jobba vidare och fortsätta trumma på. Vi skapar chanser och det är posetivt, vi är på inget sätt utspelade i de två matcher vi torskat.

Nu imorgon hoppas vi på islossning borta mot tråkiga Bro i trånga Bro sporthall (Samhället som gud glömde!!!), det är bara vi själva som kan påverka vår tabellplacering samt resultaten. Vi måste tro på oss själva och på det vi gör.

Det är mycket skit som ligger i luften inför näst kommande säsong, om vad som händer med laget, vad som händer med tränarna m.m. Jag kan bara säga att det är mycket olyckligt att det har läckt ut, och att det har läckt ut i ett så pass känsligt läge som nu. Där får de ansvarig stå till svars. Men jag tycker att man borde väntat ialla fall tills vi spelat vår sista match, det har helt klart blivit ett störningsmoment! Vi är ju trots allt bara människor, inte maskiner!

Vi ses imorgon alla glada, så går vi för 3 poäng!

//
MN 

Vendelsö var bra!

Precis hemkommen från Torvalla där vi gästade Vendelsö och tyvärr torskade vi 9-6, trots en drömöppning med 0-2 ledning inför andra perioden. Vi gör kanske vår bästa första period för säsongen, spelar riktigt bra. Men innebandy spelas i 3 perioder, vi är inte riktigt med i 2-3 perioden då Vendelsö får lov att komma in i matchen. Skulle vilja säga att vi ger bort matchen idag, vendelsö har kanske seriens bästa power-play och då får man inte sitta utvisad så som vi gör.

Vendelsö är kanske det bästa laget i serien, de har en klar spelidè och är ett spelade lag. Men som sagt vi ger Vendelsö matchen, vi borde gjort fler än 2 mål i första. Vi skapar chanser men nyper inte dit dom, vi slarvar och överarbetar!

Men men, det är bara jobba vidare och inte gräva ner sig, vi har 3 matcher kvar och det är bara titta framåt och lägga fokus på Bro matchen nästa helg!

Hoppas vi ses i en innebandyhall nära dig!

//MN

IM BACK IN TRACK! OS GULD och BRONS!!!!!!

Så var man äntligen tillbaka efter mycket om och men! Jag har fått höra mycket "att varför skriver du inget på bloggen m.m., varför får vi inget bloggkrig" o.s.v. Jag har jobbat mycket och många sena kvällar så jag har inte orkat helt enkelt.

Men efter ikväll tyckte jag att det var dags att jag skulle ge mig in i matchen igen, HALLÅ! OS-GULD OCH BRONS I SKIDOR och vilken jäla klassiker det blev......helt galet, helt sjukt!!!!!! jag måste ändå ge beröm till Anders Södergren, vilket jäkla jobb han gör för laget!!!!!! Han faller i inledningen av loppet kommer tillbaka och på slutet hjälper han sina lagkamrater till varsin medalj i ett OS!!!!!!!

Sen att han spurtar ner bäste norrman är bara bonus, ja just det var var den suveräne Petter Nortug (eller hur fan man stavar!!??), vänta tror han blev bäste norrman FÖRST PÅ 11:E PLATS? Han har en stor käft, norge har en stor käft, så jäla trött på Norges snack om att man är världens bästa skidnation, vilket jäkla skitsnack! Sverige malde ner Nortug (Jag vet att det är svårt att stava hans efternamn, men han är ju för f....n norrman!) Ärligt talat så hade jag varit nöjd bara sverige var före Norge i resultatlistan idag! Men hallå vi vann GULD OCH BRONS!!!!!!!!!!!!!!!!! Hur gick det för Norge? Hade de ens en åkare med i loppet?

Så nu har man hånat SKIDNATIONEN!!?? Norge!, dags för lite Innebandy kanske, jag menar det är ju därför vi är här!

Vi lirar mot svåra Vendelsö imorgon, dock är jag mycket förvånand över att de är med i toppen! Vi saknar ett par gubbar men får samtidigt tillbaka viktiga spelare i form av Mattias Khan (semester) och Daniel Girys (VM-kval), så jag är hoppfull! Vi kommer att sälja oss fruktansvärt dyrt i matchen i morgon. Vi vill nå den där 5-6:e platsen i serien!
Måste säga att jag är mycket förvånad över en del resultat, t.ex hur VI kunde förlora mot Sollentuna som går och förlorar mot seriens sämsta lag SB, förlorar man mot SB har man inget i den här serien att göra!!! DET STÅR JAG FÖR!!!!!! Sen att Sollentuna spelar seriens sämsta innebandy, samt att man har serien tråkigaste och pinsamaste spelare, eller vad säger du nr. 23 tror jag du hade? Du snackade ialla fall skånska och du låg ner på marken mer än vad du stod upp!!!!!!! PINSAMT!!!!!!!

Att helt plötsligt har H-hjden vaknat, dom är som en katt! Har dom 9 liv eller? Naturligtvis att orminge och Bele ligger så högt upp som dom gör, det gör mig mycket fundersam. Vi har slagit dom bägge, okey vi fick oavgjort mot Bele men den matchen borde vi vunnit då vi blev bestulna på 3 poäng av domarna! Mer säger jag inget!! Orminge var mycket bleka mot oss i Skogsäng och  jag har sett dom ett par matcher efter det, dom imponerar inte! Vi (Salems IF) borde defenetivt ligga högre upp i tabellen än vi gör, vi är helt klart inte nöjda med vår placering. Vi har visat att vi är ett lag för den övre halvan, vi har slagit bägge topplagen, mer säger jag inte! Samt hur Vaxholm kan ligga före oss i tabellen då de spelar en frukansvärt tråkig/dålig innebandy..........

MEN SOM ALLTID GÅR VI FÖR 3 POÄNG OCH HOPPAS PÅ ETT PSETIVT RESULTAT SOM GÖR ATT VI KLIVER I TABELLEN!!!!!!!!!!!!!!

FORZA SALEM!

Ps. IM BACK, BE WARE! Ds.

//MN