NU RULLAR VI VIDARE!

2 veckor har gått sedan senaste blogg inlägg, så det känns som en uppdatering behövs. Det har hänt en hel del sen sist.

Det mest pinsamma är väl att en SM-final avgörs p.ga. en domartabbe. (FÖR VISST ÄR BALROGS 2-0 EN KLAR MISS, HERREGUD HUR KAN MAN SOM DOMARE MISSA ATT BOLLEN SOM ANN-SOFIE SUNDHOLM LÄGGER IN KOMMER FRÅN EN SPELARE SOM SPARKAT FRAM BOLLEN!!!) och då står domaren helt rätt placerad bakom målet och borde! sett situationen.

Men grattis Balrog och AIK till SM-guld.........

Det börjar röra på sig på silly säsong för oss i Salem också, känns spännande och roligt med de spelare som varit nere hittills och hoppas att de väljer att signa för oss, det återstår givetvis en hel del innan vi kan få allt klart. Men självklart vore det mumma om dessa spelare väljer oss. Vi fortsätter dock att jaga och hålla våra krockar ute.

Grattis till Hammarbyhöjden som tar steget upp till div 3, kan bli rätt roliga matcher. Ett skönt gäng vi mött ett antal gånger........

TREVLIG VALBORG PÅ ER ALLA......NU ORKAR JAG INTE MERA!

Ta det lungt ikväll......själv ska man arbeta!

//MN

SPÄNNANDE!

2 veckor sedan man skrev sist, känns tråkigt att jag inte hinner uppdatera så ofta. Vi trummar på med träning ikväll, hoppas på mycket folk så de nya som kommer ner känner sig välkommna.

Ska bli spännande och se va den nya killen från sörmlandsserien kan åstakomma, det är en kille som placerade sig på 4:e plats i div 3:s poängliga i Södermanland. Mer vill jag inte gå in på.......

Annars känns juniorsatsningen som vi gör i Salems IF riktigt rolig och jätte spännande, det är ett par riktigt vassa och hungriga killar som är på gång till oss i Salems IF. Detta kommer bara gynna oss som förening och inte minst vårt A-lag, jag är som sagt inte rädd för att ge unga spelare chansen att visa upp sig, så hos mig kommer de garanterat få chansen.

Arbetet med nästkommande säsong är i full gång, och vi är i arbete av att se över truppen samt vad som är på in gång. Det är ett par riktigt vassa spelare som är intresserade och som är kontaktade, hoppas bara på posetiva besked, så ska vi kunna vara med och utmana om de 2 första platserna för uppflyttning.

Tror att serien nästa säsong kommer bli jäkligt tuff och jämn, då det är några riktigt bra lag med. Och självklart ska vi i Salems IF vara med där uppe. Tror att lag som Bele/Barkarby, Salems IF, Vendelsö, Orminge, Värmdö kommer fajtas om uppflyttning och att lag som SB, Sollentuna, Vaxholm får det tufft......Men som sagt det ska spelas om det också och det har inte ens börjat, jag menar kvalet till 3:an är inte klar ännu heller. Så vi får se!!!

Nog om detta, nu tuggar vi på ochså ses vi snart igen.....Ha det gött alla!

//Martin