NU SÖR VI!!!!!!!!

Ja så var det dax igen, nu sör vi igång igen efter en behövligt uppehåll. Har dock semester till 14:e augusti, men innebandy drar igång.

Är med ikväll och övervakar träningen, sen imorgon så åker jag till Tallin och är tillbaka på torsdag......

Hoppas på bra uppslutning ikväll, vet dock att det fortfarande är en del som är på semester, ska bli kul att äntligen få köra igång igen.....man har liksom gått och väntat på det nu ett tag. Det kryper i hela kroppen, dock fínns det en del orosmoln kvar att lösa, vilket jag hoppas att vi löser innan vi drar igång säsongen på riktigt.

Vi kommer att annordna en cup i Skogäng den 22-23 augusti, ska bli kul! Vi väntar dock på besked från ett antal lag (semestertider).

5-kampen på grönan igår gick ju åt helevet, jag kom sist (Mycket förvånande) då jag var en av favoriterna. Grymt favorit fall, jag kom igång för sent helt enkelt. Men jag är inte bitter!!!!!!

Måste säga att grönans nya attraktion Insane, är helt GALEN! För er som inte åkt den GÖR DET!!!!! Den utsätter din kropp för det mesta.

Annars så är grönan rätt överskattad, hur kan man stänga ett nöjesfält kl.22.00 under sommaren och turisttider???? Håll öppet till 24.00 och tjäna mer pengar.......

MEN JAG ÄR INTE BITTER, jag är glad.........

NU SÖR VI IGEN!!!!!!!!!! håll i hatten för im back!!!!

SES.

//MN

SEMESTER TIDER, HOPPAS NI FÖRSTÅTT DET!!???

Hej alla......inte uppdaterat på ett tag, men jag har haft lite att göra förstår ni. Det är mycket nu vet ni......

Jag kommer att återkomma den 27/7 igen efter semestern och uppdatera er om vad som händer och sker!

PS. FÖR ER SOM INTE HAR NÅGOT ATT GÖRA I SOMMAR SÅ TYCKER JAG ATT NI SKALL BEGE ER TILL HUMLEGÅRDEN I STOCKHOLM OCH TA MED ER INNEBANDYKLUBBORNA OCH LIRA LITE I DEN NYA UTOMHUSRINKEN SOM STOCKHOLMS STAD STÄLLT UPP DÄR I SAMMARBETE MED JONATHAN KRONSTRAND! Ds.


HÖRS OCH SES I EN HALL NÄRA DIG!!!!

//Martin