11-3 i genrepet

Ja vi vann igår 11-3 mot Kringelstaden i genrepet inför DM. Det var väl ingen höjdar match det märktes att vi var lite ringrostiga. Men stundtals såg det helt okey ut, vi har dock lite problem i defensiven vilket jag hoppas vi kan reda ut ikväll då vi träningsspelar hemma mot Hammarbyhöjden.

Det lär inte bli lika enkelt som igår, det vet vi utan vi lär få jobba hårt och tufft för att kunna reda ut matchen. Självklart hoppas jag på ett lika bra resultat som i gårdagens match, tror dock inte att det lär bli 14 mål men att vi vinner så vi kan gå in med bra självfortroende i DM.

Nu har IBK Gnaget dragit sig ur DM så det blir bara vi och Bro IK och Vällingby i den gruppen, så det gäller att vinna bägge matcherna för att ha god chans att ta sig vidare.

Nästa helg bär det av till Uppsala och Uppsala Cupen, ska bli riktigt kul att få spela cup igen, det var ett tag sedan typ maj!!! (Seger i Lövet Cup). Vi kommer att gå in och försöka kamma hem hela cupen det är målsättningen för jag tror vi kan klara av det. Vi är ett bättre lag än förra säsongen, breddare trupp också. Visst kommer det att bli tufft det är många bra lag med iår men det är inte omöjligt!

Vi ses snart igen!

//Coach Martin

DM dags!

Ihelgen kör DM (Distriktsmästerskapet) igång och vi kommer att få bege oss ut till Kungsängen, vi har hamnat i en helt okey grupp med ett gäng seriekollegor. IBK Gnaget, Bro IK och Vällingby. Känns som vi ska kunna ta oss vidare, men man vet aldrig!

Inte så kul att få stöta på lag som vi om drygt nån vecka ska spela mot igen i hemma premiären i serien. Men det är bara acceptera och köra på. Känns skönt att äntligen få komma igång med matchandet också, det blev ingen match igår då vi skulle ha mött Södertälje/Balrog Botkyrka IK div 3 lag, men de valde att hoppa av i sista sekunden då de inte fick ihop några spelare, så vi väljer att lira imorgon och på torsdag istället. Imorgon möter vi Kringelstaden (div 3) från södertälje och på torsdag Hammarbyhöjden (div 4) som förberedelse inför DM.

Ska jag vara ärlig så har jag ingen aning vart vi står just nu, så det ska bli spännande och se hur det ser ut imorgon. Resultat mässigt är det inte en viktig match utan mera spelmässigt, vi vill få bra svar från de nya spelarna och från vårt nya spelsystem.

Såg att Balrogs herrar värvar ny målvakt, denna gång från nerlagda Basel Magic. Intressant att man värvar en målvakt från ett lag som släppte in mest mål i hela innebandy europa. Men tydligen så ser man något i denna målvakt och jag önskar honom och laget lycka till. Fast jag är lite skeptisk.

Grattis också till Balrogs damer som gör årets värvning i Linnea Bergman, där har ni hetaste värvningen iår. Minns bara semifinalen mot Balrog. Hon är grym på straffar!

Hej så länge för mig.....kör hårt så ses vi!

//Coach Martin

Så var jag tillbaka!!!!!

Ja så var man tillbaka igen efter sommaren och semestern och äntligen har innebandy säsongen 2008/09 dragit igång.

Vi (Salem) har kört igång (4:e augusti) och det har sett riktigt bra ut måste jag säga, jag är grymt överraskad att så många har sett fräscha ut. Vi klarade ju målet förra säsongen och tog klivit upp i div 3, och det känns grymt skönt att kunna gå in i säsongen utan favoritskapet och spela avslappnat. Vi har ingen press på oss att vi ska vara med och fajtas där uppe, vi har sagt att vi tar 1 match i taget så får vi se hur långt det räcker. Vi sumerar efter halvtid där kring jul och ser hur vi ligger till.

Vi har väl inte varit de starkaste på rekryteringsfronten, vi har försökt att behålla större delen av truppen. Vi har sagt att vi SKA ha en trupp på 20+3 iår och idagsläget ser det bra ut, jag är nöjd. Vi har gjort klart med 2 spelare, sedan kommer några tillbaka iår och vill satsa helhjärtat. Men vi är inte riktigt nöjda ännu, vi har slängt ut lite kontakter och väntar besked från ett par spelare, så vi får vänta och se.

Vill väl inte ge mig på något förhandstips om hur serien kommer att sluta, men det skulle förvåna mig mycket om vi inte hänger kvar. Kanske kommer med något tips närmare seriestarten och när jag har lite mera kolla på lagen i serien, så håll ögonen öppna.

Ska försöka hålla mig uppdaterad vad som händer i elitinnebandyn också och försöka få ihop något kring Superligan och damelitserien.

Kul att äntligen vara tillbaka, NU KÖR VI TYCKER JAG!

//Coach Martin