Supertrean kommande säsong!

Supertrean blir ett profil lag rikare i och med att SB Innebandy åkte ur 2:an lika fort som dom gick upp (Vad var det jag sa!!), även Orminge och Värmdö åkte ur och de kommer nog att ses som favoriter kommande säsong.

Jag önskade verkligen att SB åkte ur, för jag vill verkligen möta dom. Tror det kan bli härliga och tuffa matcher vi kommer att få bjudas på, samt att de lär tuggas en hel del på banan också. Jag menar de har ju en hel del rutinerade grabbar i laget och de vet hur snacket går på banan. Jag hoppas att det kommer att tuggas, det gillar jag!

SB Innebandy
Värmdö IF
Orminge IBK (oj förlåt, Orminge Wallenstam IBK, eller hur var det nu??)
Salems IF
Sollentuna IBK
Vaxholms IBK
Hammarbyhöjdens IBK
Vendelsö IK
Bro IK
Kungsängens IBK
Bele/Barkarby IF

Helt okey serie måste jag säga, ser rolig ut. Det lär dock bli en hel del resor ut mot den norra delen av sthlm, derby matcher är väl matcherna mot SB och Hammarbyhöjden....

Vår 7:e plats ska vi förbättra, det är jag helt övertygad om att vi kommer att lyckas med. Våra bitar börjar så sakta att falla på plats och det var ett par spelare som gav posetiva besked under onsdagens träningsmatch mot juniorlaget. Imorgon är det dags för nya matcher då vi spelar en träningsturnering i Täby, sedan avslutar vi säsongen med en tripp till Falun och Viking Line Cup.

Jag har ju sagt att vi ska vara med där uppe och fajtas, så varför inte sticka ut hakan och säga att vi hamnar topp 4.....

Hej svejs i lingonskogen, nu är det dags för lunch!

//Martin

Dags för match snart och Viking Line Cup

Precis sett spelschemat för Viking Line Cup, och kan väl bara säga att det inte är någon höjdare direkt. 10.30 på torsdag betyder att vi får åka jäkligt tidigt för att hinna.......men va fan. Det är ju bara trumma på.

Den 16:e spelar vi en träningsturnering i Täby inför falun, ska bli grymt roligt då man får använda sig av spelare som provtränar för klubben. Kan bli spännande. Sen är det ett bra avstamp inför Falun också. Vi kommer att bjuda in ett par spelare till den här turneringen, just så att vi kan få en uppfattning om dessa spelare i matchsituation.

Vi hade besök av två nya spelare i onsdags på träningen, 1 målvakt och en forward. De såg helt okey ut, de är två bra spelare som garanterat skulle kunna tillföra vårt lag. Även de är inbjudna till att spela den 16:e, just målvaktssidan är vårt stora prio 1 i dagsläget, då vi bara har 1 målvakt (Jimmy Pettersson) och han behöver någon att fajtas med. Så de målvakter som har varit nere hoppas jag mycket på, då får vi 3 riktigt bra målvakter.

Operation "hem med Khan" är på gång att genomföras också, vi har fört diskutioner med honom och det har kännts posetivit. Jag tror att kan vi få hem Matte igen så är vi på rätt spår och kan blicka framåt och uppåt i tabellen och då kan vi nå en bättre plats än vår 7:e som vi hamnade på. Dock står vi inte och faller med en spelare, men det skulle helt klart stärka truppen och inte minst vårt power-play spel.

Jag hoppas klubben löser sportchefs rollen också, det behöver vi. vore skönt om det gick att lösa. Kanske ska ta och ringa Örjan, han är ju ledig och har sagt att han är öppen för förslag. Läser du det här Örjan hör av dig!!!!!

//Martin