Faller med flaggan i topp igen!

Lördagens hemma premiär var ännu en nagelbitare där vi åter igen faller med 6-7. Vi gör ÅTER igen en riktigt bra match och står upp bra mot ÄNNU en seriefavorit och borde ÄVEN denna match fått med oss 1 poäng, resultatet är grymt orättvist.

Åter igen bjuder vi motståndaren på misstag och det får vi inte göra om vi ska vinna matcherna, vi visar god moral i slutet av matchen och ger aldrig upp. Vi vänder underläge 3-6 till 6-6 och borde behållt huvet kallt och fått med oss 1 poäng vilket inte hade varit orättvist. Bele ska vara glada för de här 3 poängen men samtidigt är det lätt att vinna när motståndaren bjuder på enkla misstag.

Vi visar dock ÅTER igen att vi är ett jäkligt bra lag med ett härligt go och god moral, nu har det bara gått 2 omgångar av serien och vi kan inte lägga oss ner och dö, utan bara stämpla in på kontoret på måndag och ta nya tag. Näst helg är det match mot Real Höjden.

Pinsamt resultat igår i elitserien, Balrog-AIK 4-15!!!!!! Hallå det är världens bästa innebandyliga och ett sånt resultat får inte finnas.....vad händer!!!!???

Såg real Bajen spela mot Farsa Sharks i Eriksdalshallen i söndags, Bajen vinner med 4-1. Rätt dålig match, bajen gör alla 4 målen i PP, dåligt av Farsta!! Nu ska man veta att Bajen saknade 15 spelare som satt på läktaren och skämde ut sig precis som herr Sjögren gjorde, det är pinsamt att de kan få sitta och gapa och skrika så där på domarna......SKÄRP TILL ER!!!! En sak är klar, spelar bajen som dom gjorde så vinner man ingen serie, hoppas att de 15 spelare som satt på läktaren är bättre än de på plan var!!!!!

Kollade in Farsta i söndags också, vi möter dom i DM den 30/9.....de imponerade inte direkt. Det finns en del att ta ifrån där....som deras box-play, pinsamt dåligt! Dock har inte vårat PP rosat marknaden direkt, men sumering av matchen är att Farsta inte är omöjliga att slå! Vore skoj om vi kunde göra det, för sedan får vi möta Bajen i åttondelsfinal, det vore JÄKLIGT SKOJ!!!!!!

För övrigt, Storvreta Ungdom-Real Nynäs 10-6.......oj då!

Hej hopp vi ses och hörs!

//MN



//MN

Hemma premiär på lördag, Sköndals IK fjant förening!

Så var det dags för hemma premiär i Skogängshallen och med tanke på förra helgens resultat så ser vi med spänning framemot lördagens drabbning.

Vi var riktigt bra mot Orminge, spelade bra innebandy och borde också fått med oss 1 poäng. Det ska vi ta med oss nu när vi möter ännu en av favoriterna Bele Barkarby. Tycker att vi i matchen mot Orminge visar att vi är ett jäkligt bra lag och att vi aldrig kommer att ge upp, och nu på hemmaplan ska vi visa att vi också är svårslaget. Det är här vi ska vara trygga och det är här vi ska ta våra poäng. Vi vill också visa vår publik att vi är bra och att vi krigar för det vi har på bröstet.

Träningarna i veckan har enligt rapporter (Har ej kunnat närvara själv då jag har arbetat) sett bra ut, det har varit en del skratt, en del tuffa ord och en del iritation precis som det ska vara innan match. Vi kommer komma till spel med i stort sett samma lag som i premiären, undantag Christer Häljeskog som är bortrest samt att Daniel Girys och Theodor Dahlgren-Sioutas som ännu inte är spelklara då det råder pappersstrul med Sköndals IK, samt att Robert Klameth inte har kunnat träna under veckan p.ga. arbete.

Sköndals IK pajas förening.....hör aldrig av sig när man lämnar meddelande. Vem är det som är ordförande?????? SKÄRP TILL ER!

Vi kommer då att placera 2 st killar från vårt duktiga P-94 lag på kvisten, och förhoppningsvis ska dessa 2 herrar också kunna få speltid.

SÅ SE TILL ATT TA ER TILL SKOGÄNG PÅ LÖRDAG FÖR ATT STÖTTA OSS!!!!!!

VI BEHÖVER ERT STÖD HELA SÄSONGEN!

Ses kl. 16.00

Forza Salem

//MN

Premiären avklarad!

Så var premiären avklarad och jag är nöjd med hur boysen och laget genomför matchen, vi pressar en av favoriterna men faller med flaggan i topp och 7-6. Vi visar att vi ska tillhöra övrehalvan av tabellen och vi borde fått med oss 1 poäng om inte mera.

Vi är minst lika bra som Orminge om inte bättre igår, vi leder inför 3:e perioden med 1-2 och spelar riktigt bra. Sedan som så många gånger förr börjar vi slarva och BJUDER in Orminge i matchen och de kan gå upp till 6-3, vi trummar på och ger oss fan på att vi ska få med oss poäng vi visar bra moral och bra tålamod och går upp till 6-6 skapar också en del för att kunna avgöra matchen och vinna vilket vi borde gjort.

Nu slarvar vi igen och orminge kan göra 7-6, summeringen av denna match är att vi inte får bjuda motståndaren på så mycket. Gör vi inte det så vinner vi matchen! Skönt ändå att vi står upp bra och visar god moral trots få träningar ihop och att vi gör det mot en av favoriterna är helt okey.....Ser nu verkligen framemot hemma premiären på lördag då ännu en av favoriterna kommer på besök Bele Barkarby.

Kvällens andra premiär var så där då jag spelade 2 st korpmatcher med Ghetto Teatcher IBK, jag fick vakta målet denna kväll, första matchen släpper jag in 4 påsar och vi förlorar, andra håller jag nollan och vi vinner med 7-0....godkänt får man väl säga!

Hej hopp i lingoskogen....vi ses snart igen!

//MN


PREMIÄR NEVRER!!!???

Ja så var det äntligen dags, imrogn smäller det! Premiär mot Orminge Wallenstam IBK ute i Ormingehallen, ska bli riktigt roligt......Bara gått och väntat på den här matchen, kul att få möta en av favoriterna också så här i början.

Är det någon serie man ska följa så är det supertrean helt klart, bättre drag! Fler profiler, tuffare matcher...........HÄNG MED FÖR NU SÖR VI!!!!!

Premiär nerver, ja kanske lite. Är lite pirrig och lite nervös det måste jag säga, har nog aldrig varit så nervös inför en premiär som nu. Och då har jag spelat en SM-final i Globen inför fulla läktare!!!!

Ska bli kul att få följa våra nya killar i laget, 4 nya spelare kommer att stå på banan imorgon mot Orminge. Tumba boysen har sett riktigt heta ut på försäsongen! Kul att vi får det flesta lagens tips också........NOT! Vi får tufft iår tydligen!!??

Ja bara visa motsatsen då! Vore mumma med 3 poäng imorgon! Skönt att kunna gå in och spela avslappnat då Orminge är skyhöga favoriter och vi är underdogs..........Matchen jag ser mest framemot är ändå hemma matchen mot SB Innebandy.......säger inget mera! Det kommer mera om den matchen när det närmar sig!

NU SÖR VI FÖR 3 FRISKA IMORGON!

FORZA SALEM, FORZA GUNNERS!!

Känns skönt att vara tillbaka igen!

//MN


Im BACK!!!!!!!!!!

Så var idioten tillbaka igen, lagom till serierna drar igång så vaknar han till liv igen! ÄNTLIGEN! säger folk ute i stugorna.......eller?

Efter att haft ledigt från innebandyn ett tag nu med semester och träningar så drar säsongen igång igen.

Jag kommer inomkort att uppdatera er om vad som händer och sker i Salems herrlag och vad de andra lagen har att vänta.

Kul att vi får tipsen med oss även iår!!!!????

Ha de skönt så länge så ses vi snart igen, det lovar jag!

//MN