GOTT NYTT ÅR!!!!!!

VILLE BARA PASSA PÅ ATT ÖNSKA ER ALLA LÄSARE ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!!!! SÅ SES VI IGEN 2008.

SJÄLV ÅKER MAN IVÄG PÅ KRYSSNING IMORGON, KOMMER KANSKE NÅGOT OM DETTA SENARE.....VEM VET!

//Martin

Glenn Stjernkvist kliv ut nattmössan!!!!

Jag blir rätt irriterad när jag läser innebandymagazinet.se och Glenn Stjernkvist och vad han har att säga om Rickard Berg affären, men hallå kliv ur nattmössan för fasen, man kanske bör sopa undan framför sin egen dörr först innan man kristiserar andra, VAD GJORDE FCH FÖR ATT RICKARD BERG SKULLE TRIVAS???? gjorde man verkligen allt, det är ju a och o för att en spelare ska teckna ett avtal och bosätta sig. GÖR ALLT FÖR ATT SPELAREN SKA TRIVAS!
Hålla på att tjata om att det kostar att ha en spelare med på försäeongsturnering i Schwiez m.m. Men herregud lägg ner för fasen, att det kostar med nya träningsställ m.m Då frågar jag,  hade Glenn tjatat om det hade gällt t.ex Niklas Jidhe eller Magnus Svensson?? TROR INTE DET VA???

Hur gjorde ni när ni fick Pelle Kjellgren till klubben? (Som för övrigt är en av mina favoritspelare), kanske skulle ha kollat upp det, vad gjorde vi fel och vad skulle vi gjort bättre!!!

Rickard Berg är för mig en tränares dröm (Kanske för att jag tränat honom själv, under hans juniortid i Balrog!) en spelare som kan göra det där lilla extra och som avgör vilken match som helst, en avig typ som hade passat perfekt in i FCH:s 2-2-1 spel som jag sa till honom också innan han drog iväg. Nu kan man väl bara gratta Balrog till att han kommer tillbaka och ska förgylla våra dagar i tråkiga Botkyrkahallen (Som för övrigt har sveriges sämsta innebandy publik), och att han i mötet mot FCH täpper till herr Sjernkvist käft!!!

Borde jag ge mig in i denna disskution kanske inte, för jag är inte helt insatt. Men va f....n kunde inte hålla mig!

SÅ GOD JUL PÅ DIG GLENN STJERNKVIST, HÄR ÄR MIN JULKLAPP TILL DIG FRÅN MIG!

FORZA SALEM!

//MARTIN


.

Curt nu har du allt fastnat med skägget i brevlådan!!??

Curt Söderström (IKSU) vill få bort det fula spelet från innebandyarenorna, då undrar jag vilket fula spel????

Herregud, kliv ur nattmössan kära Curre! Jag håller med Danne Dalbjer då kan du ju för f.....n börja med pingis!

NU HAR DU ALLT FASTNAT MED SKÄGGET I BREVLÅDAN CURT!!??

Vi måste ju någon gång bli erkänd som idrott och som en rolig sport att gå och titta på, jag försvarar inte Westlings attack på en Järfälla spelare inte det (Ska för övrig bli intressant hur diciplinnämnden kommer att agera över det fula och våldsamma överfallet, vad blir det för straff??)

Men åter igen, ska inte säga för mycket för jag är ju inte så insatt i ämnet och inte så aktiv på elitnivå längre så jag ska inte kritisera folk så de börjar grina och kommer och vill få en förklaring nästa gång jag visar mig i en elitinnebandyhall.....SÅ TILLS VIDARE SLUT FÖR MIG!


//Martin

THE GUNNERS!!!!!

Precis kollat på SUPER SÖNDAG och vilken dag, trots att Pool vek ner sig mot Man U. Jävla skit höll på Pool i den matchen, men den vara bara förmatch till dagens höjdare och The Big London Derby mellan Arsenal och Chelsea och det bästa laget vann helt rättvist med 1-0, Arsenal ser riktigt starka ut trots nederlaget mot Midddelesbrough förra veckan.

Gallas är KUNG i London idag, lämnar tråkiga och dåliga Chelsea för ett hungrigt och ungdomligt Arsenal och blir vinnare. En sak är i alla fall klart, FAN VAD JAG SAKNADE MOURINHO IDAG. Hade vartit kul att få höra hans dåliga bortförklaringar till varför hans lag var sämst på plan och varför man förlorade.

Albin Ekdal till Juve, fan va häftigt säger jag bara! Hoppas du tar chansen nu Albin, stort lycka till!

Tråkigt att inte Sverige får något motstånd i innebandyn världen just nu, damerna vinner mot finland med 9-1 och herrarna med 4-1, man vinner även U19 landskamperna stort. SVERIGE ÄR HELT ENKELT BÄST I VÄRLDEN.

Sänder ju bara klara singnaler till övriga världen hur dåliga de är och hur långt efter de ligger i utvecklingen, det är riktigt pinsamt.

Hoppas alla mår bra annars, slut för denna gång!

//Martin

Resultaten går vår väg, allt i egna händer!!!!

Innebandyn är rolig igen, det går as bra för laget allt börjar så smått att sätta sig, det är en fin harmoni i truppen inga gnäller eller är griniga (Jag pekar inte ut folk med namn och hånar nån från laget, ni vet vilka jag menar!), och resultaten går vår väg.

Vi är spelledig till 12:e Januari men våra motsåndare spelar på för fullt och NU har vi ALLT I VÅRA EGNA HÄNDER då vi fått prima hjälp från både 3 hörningen och Tumba eftersom de har slagit Högalid (YES!!!) och Högdalen i helgen och nu har vi 6 poängs försprång till Högalid (Visste att de inte skulle klara av att utmana oss!). För jag skulle vilja säga att det ska mycket till att vi ska tappa detta försprång! Men man ska aldrig säga aldrig, det går fort i innebandy...Men helt klart är att vi har allt i egna händer och vår största motståndare är vårt eget psyke, vi slåss mot oss själva just nu, men det är fortfarande långt kvar och många poäng att fajtas om....men ialla fall!!!

ÅTER IGEN: TABELLEN LJUGER INTE, VI ÄR BÄSTA LAGET!

Funderar på en tripp till Umeå och besöka min goda vän och kollega Örjan Lindberg, vet bara inte när jag ska kunna göra denna tripp, får bli nångång efter jul och nyår!

Engelholm skrällde igår genom att gneta till sig 1 poäng från mästarna då man torskade med 5-6 efter sudden mot min gamla klubb Rönnby, undetskattning där kanske??

Tänkte ta mig till Västerås nästa helg kanske, ska se Rönnby ta emot Karlstad. Tror det var på lördag??

SLUT FÖR MIG FÖR TILLFÄLLIGT....VI SES!

Tja!

//Martin

Skön och rolig helg!

Så tog vi åter igen ett rejält grepp om seriesegern i herrarnas div 4 södra då vi i lördags slog tillbaka Källbrink med 12-2 och har nu ett försprång på 6 poäng ner till 2:an Högalid.

Matchen går inte till historen som någon underhållande match, Källbrink gav upp redan på uppvärmningen såg det ut som. För när matchen startade så backade de hem och försökte försvara sig och ligga på kontring som inte funkade speciellt bra då vi plockade upp anfall efter anfall.

Kul att alla 3 kedjorna producerade, jäkligt skönt! Vi har bra bredd just nu och bra balans i laget. Försvarspelet börjar sätta sig och vi behåller ett högt tempo trots ruskigt dåligt motstånd, SEGERN VAR ALDRIG HOTAD!

NU HAR VI ALLT I EGNA HÄNDER........

Var och kollade på Balrog-Rönnby igår, repris på SM-semin från i fjol och liksom då så gick Rönnby fullt rättvist segrande ur den striden med 3-2 efter förläggning då Balrog kvitterat till 2-2 på ett mycket tveksamt nick mål!!

Men men, diskutionen fortsätter med domarnivån men jag hade inte tänkt lägga mig i den för jag är ju inte med längre och alla vet nog redan vad jag tycker, så nu har jag redan sagt för mycket!
Var annars en helt okey match tycker jag där Rönnby är det bättre laget i första halvan av matchen och borde haft 2-0,3-0 med sig men liksom förra säsongen har de svårt att få in bollen.

Inte speciellt imponerad av Balrogs försvarsspel måste jag säga, fy vad darrigt det var och fler måste kliva fram om det ska bli SM-Guld till Botkyrka klubben för igår var de stora STAR PLAYERNA ruskigt dåliga!

Hanna Pettersson (Rönnbys målvakt) visade igår att hon defenitivt är en landslagsmålvakt, ta och fatta luren nu Jan-Erik, för Sofia Pettersson visade inte landslagsklass och det har jag aldrig tyckt att hon gjort heller........nej börja tänka om nu och förnya lite. 

 Hanna Petersson till landslaget!

Örjans Dalen vann igår också, stort grattis till 6 poäng ihelgen Örjan och Dalen. Fortsätt trumma på nu!

SKÖNT MED JUL OCH NYÅRS UPPEHÅLL NU, VI SPELAR INTE FÖRENS DEN 12 JANUARI IGEN!

Ha det bra alla nu och om vi nte ses, HA EN GOD OCH SKÖN JUL OCH ETT HÄRLIGT GOTT NYTT ÅR!

//Martin

Dags för uppdatering eller?

Tjena hej alla.......

Inte uppdaterat på ett tag nu och ber om ursäkt för det, men jag lovar att det kommer komma upp en blogg inom en snar framtid....har en hel del att skriva om.....

Vi ses snart igen då!

//Martin