Yes im back, dags för en uppdatering!!!!

Tro det eller ej, men jag är tillbaka!!!!! Varit tyst ett tag nu kring mig och denna blogg, tänkte att jag ger mig på att uppdatera er med lite om vad som händer och sker.

Jag har jobbat oerhört mycket de senaste månaderna och inte haft tid att uppdatera er, det ber jag omursäkt för. Det har också varit en del innebandy som jag måste lägga fokus på. Tyvärr har även den blivit lidande då jag arbetat mycket kvällar. Nu stundar sommaren och en skön semester den 3:e juli, 2 veckor i Turkiet.....grymt skönt!

Jag har också fått ett riktigt smickrade erbjudande vad gäller innebandyn som jag måste ta ställning till, det är ett stort och svårt beslut som jag måste ta. Det innebär flytt från Sverige, dock inte schweiz...he he he. Jag har blivit erbjuden chefstränar rollen hos de Danska herr mästarna Team Århus Floorball, kanske inte den bästa ligan i europa men det kan vara en bra början på en utlandskarriär, vem vet?

Jag trivs väldigt bra i Salem och tror att det kommer gå riktigt bra för laget kommande säsong, men jag måste tänka på mig själv här och vad jag vill och känner. Det som lockar att hoppa på Århus är att de kommer att medverka i europacupen och att de vill göra en satsning för att försvara både liga guldet och DM guldet de tog förra säsongen. Nu är det inte något som är klart ännu och vi har ännu inte träffats för att diskutera ett avtal utan det är just nu bara ett erbjudande, men de vill få ner mig till Danmark så snart som möjligt för att visa stan och att få träffa laget och ta en disskution.

Jag har varken sagt ja eller nej, däremot har jag sagt att kan de ordna med bostad och arbete så är jag villig att föra disskutioner, men detta måste finnas klart innan jag signar på något kontrakt. Jag har meddelat Salem om detta och hoppas de förstår min situation. Jag har inga hard feelings gentemot Salem och ingenting mot att Rolle Joute tar över som ny huvudtränare. Beslutar jag mig för att lämna Salem gör jag det med högt huvud och rent mjöl i påsen, jag har gjort det jag har kunnat med materialet och jag önskar såväl föreningen som Rolle all lycka till.

Men som sagt ingenting är klart och tills dess ger jag 100% för Salems IF.

Tills nästa gång, ta hand om er så ses vi!

//Martin