1 VECKA KVAR!

Har 1 vecka kvar på semestern......riktigt skönt med sånt här väder!

Vi går in i hall på måndag, äntligen drar det igång på allvar. Ska bli grymt skönt att äntligen få komma igång, man har liksom klättrat på väggarna kan man säga. Sov inte så bra i natt efter ett rätt tråkigt telefonsamtal.....inte det jag ville höra från den personen.

Söndag spelar vi vår första match, borta mot Huddinge IBS i Tomtbergahallen kl.16.00....jag missar tyvärr den själv då jag kommer vara ute på Bosön och göra ett antal tester och kurs (Domare). Nu hoppas jag att det löser sig ändå och att vi kan stå upp bra mot Huddinge som jag inte vet så mycket om, men som är inne i en generationsväxling liksom vi.

DM är också på gång, vi spelar i slutet på augusti i Hallonbergshallen......målet är att ta oss förbi gruppspelet och förhoppningsvis få en match i Skogsäng mot bra motstånd.

Ska bli riktigt roligt nu när säsongen drar igång igen, en del riktigt heta matcher kommer att spelas. Ser framemot matcherna mot SB sjukt mycket, Vaxholms matcherna, Hammarbyhöjden.....bara några att nämna!

NU orkar jag inte mer.....men vi ses i en hall nära dig!

//Martin