Välkommen till SSL, Västerås!!

ÄNTLIGEN får svensk elitinnebandy och SSL ett lag som drar mycket publik och en kommun där innebandy tar stor plats i stadens hjärtan, tro mig jag om någon borde väl veta. Bodde i stan i ett halvår.

Västerås IBF är tillbaka i finrummet igen och jag tror att de kommer att stanna där, eller jag hoppas det. Ska bli kul att få följa mina gamla distriktslags spelare Rasmus Enström, Niklas Winroth, Alexander Carlström, Joakim Törnroth och Adam Fernqvist, och se vad de kan ställa till med.

En tips är redan klart, det är att Rasmus "Ralle" Enström kommer att bli årets nykomling i SSL näst kommande säsong, någon som säger emot???

Ska bli kul att få följa deras utveckling i ett fantastiskt lag och med en mycket kompetent ledarstab i Stefan Lindgren och Stefan Hedlund, jag tror att de kommer att göra underverk med VIB i SSL och de kommer att hålla laget kvar för att inom en 2 års period vara ett etablerat slutspelslag.

Roligt också att Västerås som stad äntligen finns med på herrelitinnebandy kartan igen och att de kanske också kan få vinna SM-Guld på herrsidan någon gång också......

Så folket i stan Västerås stötta era elitinnebandylag och njut av alla roliga matcher som kommer till stan!

Tack för mig.

Ps. Lycka till Hedlund/Lindgren och alla VIB:are i SSL Ds.

//Martin

PLAY OFF TIDER!!!!

Jaha så var det dags för PLAY OFF (Aka Slutspel) både i innebandyn och hockeyn.......Tänkte inte ge mig in på någon tippning ännu ialla fall.....men det lär nog dyka upp en snart!


Vi krossade Högalid igår, vi vann med 6-1 och nu har vi bara 1 match kvar på säsongen innan sommarlovet. Nu på lördag kommer Örby på besök till borgen och efter det ska det firas har styrelsen lovat....vi får se vad det blir!

Känns ändå konstigt att säsongen är över redan, jag menar man är ju van att spela tills mitten på april.......men men det är bara gilla läget!

Warberg-Balrog, ingen lätt uppgift för demonerna men va fan de har inget att förlora eller hur. Och va fan kan Täby så borde Balrog kunna också eller???

Rönnby-Endre, intressant kvartsfinal på damsidan. Två lag som drar rätt mycket publik på sina matcher, men tyvärr herr Sjöstrand det här vinner Rönnby 2-0 i matcher.

Publikligan i damelitserien vanns av just Endre, och seriesegrarna Balrog snittar 195 tror jag det var. MYCKET PINSAMT!!!!

Nästan så att vi (Salems IF) har mer folk på våra hemma matcher....vi har i alla fall haft över 100 nu tre hemma matcher i rad......

A ja...nog om dettta! Vi hörs och ses där ute!

Ps. STORT LYCKA TILL SEJERNA OCH LEDARNA OCH FÖRENINGEN RÖNNBY I SLUTSPELET, ÄVEN DALEN OCH ÖRJAN ÖNSKAR JAG LYCKA TILL, DAGS ATT KNÄPPA IKSU PÅ NÄSAN NU ÖRJAN ELLER?? Ds.

//Martin

YES, Vi klarade det!!!!!!!

Mitt i Botkyrka/Salem (Lokaltidning): ÖVER 100 SÅG SALEM GÅ UPP I DIVISION 3

Salems IF säkrade i lördags hemma i Skogsängshallen seriesegern i division 4 södra. Genom att slå Tumba GOIF med 4-2 säkrade man en plats i division 3 nästa säsong. Hela 110 personer var på plats och såg avancemanget.


Så jäkla skönt asså, helt otroligt måste jag säga. Fast någon direkt glädje var det inte direkt, mera en lättnad!

Nu har vi 2 matcher kvar av säsongen, sedan festar vi och firar avancemanget det har styrelsen lovat, den 15:e lirar vi sista mot Örby och efter det så tar vi tag i firandet.

MEN GUD VA SKÖNT DET ÄR ATT VI KLARADE DET!!!

NU BÖRJAR JOBBET INFÖR DIVISON 3 ÄVENTYRET!


FORZA SALEMS IF.......

//Coach Martin