Det börjar rulla på nu, det händer mycket!!!!

Vi går mot ljusare tider, allsvenskan närmar sig, man blir äldre på fredag! det händer mycket nu, klubben (Salems IF) har börjat förstå vad som behöver göras, det är på gång en riktigt satsning och det ska bli kul att få vara med på den.

På fredag blir man äldre då man fyller år, (hur mycket avslöjar jag inte!!)....*asg* Och krisen närmar sig...hur ska man hantera den!!??

Vi går mot bättre tider i klubben nu, vi är på gång att göra en jätte satsning på juniorsidan och det låter väldigt spännande och jag hoppas att de kan ro hem det hela. Föreningen behöver det, det ska bli kul att få jobba vidare med Salems IF. men jag vill inte avslöja mera och inte för mycket.

Balrog vek ner sig rejält mot Warberg igår, 8-1!! Warberg är dock erkänt starka hemma i Sparbankshallen, men 8-1 får man inte förlora med i en SM-semifinal, PINSAMT Balrog, skärpning!!

Rönnby-Balrog i dam SM-semi......smakar mumma, vi vet hur det gick sist dessa två lag möttes!!?? INTE? Jag och Örjan Lindberg stod i båset och Rönnby slog ut Balrog med 2-0 i matcher och vann senare SM-guld! Sista matchen hemma i Västerås och Kristiansborgshallen var magisk, det är nog det största jag upplevt! Fullsatt, publiken i extas och staffavgörande!

Ihelgen smyg startar det, Allsvenskan. men på måndag drar det ingång på riktigt då Djurgårn tar emot ÖSK på sköna och vackra Stockholms Stadion och man kommer att var på plats, jag menar herregud. Har man 2 minuters gångavstånd från jobbet till arenan så självklart missar men inte det! Tänkte ge mig på en gissning om hur tabellen slutar, men det tar vi nån annan gång!

Hej hopp i lingonskogen........

//Martin


ÄNTILIGEN FREDAG!

Så var det fredag igen, mycket på gång nu! Vi är i slutfasen att göra klart med ett par nya spelare till nästkommande säsong. De har sett jäkligt bra ut på träning för dessa herrar. Jag känner mig riktigt nöjd, ska bli kul att se dessa herrar i Salems tröjan nästa säsong.

Vi testade en ny keeper i onsdags också, tycker han gör det jäkligt bra. Han får ingen vidare hjälp tyvärr på 2 målet och tvingas släppa in 6 kassar, men det är inget man ska lägga fokus på tycker jag! Vi hoppas att han får ett sug att kliva på Salems IF.

Vi har bokat upp avslutningsturneringen för iår, det blir Viking Line Cup i Falun 21-24 maj. Jag har ett rätt bra facit för den turneringen då jag vunnit den vid 5 tillfällen med olika lag, tycker att det är en riktigt bra turnering med bra arrangemang och bra hallar, ska bli jäkligt kul!

Inget jobb ikväll, jäkligt skönt, så det blir en sväng på stan med gamla arbetskollegor från botkyrka.

Hej hopp.....så ses vi igen snart!

//Martin

Känner att det är dags igen!

Dags för en uppdatering eller? Det har ju hänt så jäkla mycket ute i innebandy världen just nu......

Balrogs 3-0 i matcher mot Caperio/Täby Är innebandyslutspelets hetaste skräll, i historien! Det är inget annant än REN OCH SKÄR underskattning från Täbys sida, så enkelt är det. De ljuger om de säger något annant! Men gud va kul för Balrog.......och extra roligt att just Jimmy Gustavsson får avgöra, på pass från Marcus Palokangas......kul att det går bra för mina gamla adepter (Det är nästa så man får en tår i ögonen!)

Jag har gjort klart med Salems IF, jag vill vara med på det nya tåget som föreningen är på väg att kliva på. Jag känner ett starkt förtroende från styrelsens sida och vill jobba vidare för att kunna vara med nästa år och fajtas om div 2 platserna, vilket jag tror att vi ska kunna att göra. Föreningen går in i en ny period, ny tid och det vill jag vara med om. Ska bli en rolig nästa säsong......

Vilken match vi fick se igår, Falun fick 2-2 i matcher mot regerande svenska mästarna Warberg. Och det var fullständigt rättvist tycker jag, warberg var riktigt dåliga måste jag säga, inte samma go i laget som man brukar se. Kanske var man skärrade av att Peter Sjögren (Målvakten) gick sönder på uppvärmningen (Halkade på en is fläck!!!??).........Imponerad av min far måste jag säga. Han såg hela matchen med mig går och han har lite coachtalanger, precis innan warberg gick ner på 2 femmor så säger han, "borde man inte bänka eller plocka bort nån ur 1:a femman i warberg, de har ju för fan varit inne på 3 bakåtmål" och i samma veva så ändrar warberg i femmorna.......Imponerande pappa Esa, han har ju lärt sig av den bästa!!!! he he *asg*

Dags för lunch nu, undrar vad kocken Mange bjuder på idag, får äta ordentligt för jag jobbar sent ikväll.....

VI ses igen snart, jag lovar!

//Martin

Tidsbrist!

P.ga. tidsbrist så kommer jag att göra ett uppehåll med bloggen. Jag hinner just nu inte uppdatera eftersom jag jobbar så mycket just nu!


MVH
Martin


Svar snart!

Svar på Mackans blogg kommer inomkort!


8-8 inför 212 personer kändes som seger!

212 personer hade tagit sig till Skogäng igår för att bevittna vår sista hemma match för säsongen mot Sundbyberg, och vilket målkalas de fick se, hela 16 mål.....en del vackra och en del mindre vackra.

Vi gör en jätte bra match tycker jag, vi möter seriens bästa lag (Enligt mig) som tidigare under säsongen slagit oss med 11-4 och nu går vi in och äger matchen stundtals. Kändes som om vi var lite hetar än Sumpan och att vi ville mera. Ett rättvist resultat, men det känndes jäkligt surt att vi inte kunde knyta ihop säcken då vi hade ledning med 8-7 och 10 minuter kvar av matchen, men 8-8 och 1 poäng känns ändå som en seger. Vi är jätte nöjda med resultatet!

Måste berömma vår egen Marcus Magnusson som går in och gör 3+1, men som måste göra något åt sin frisyr. När till och med domarna frågar om vi har en tjej i laget då är det jobbigt......*asg* Jag menar han får ju tjej taxa hos frisören!

THE FIGHT IS ON!!!!!.........*asg*

Besviken på mig själv att jag inte lyckades lämna in tipset till Ronny den här veckan, med tanke på att jag hade alla tips rätt så var det synd.......

Passar på att gratta vårt P94 lag som är 3:e bästa laget i Sverige då man vann brons i ungdoms-SM, grattis också till vår målvakt Jimmy som blev pappa för andra gången och grattis till Sundbybergs IK som följer med Nynäs upp i div 2, ni är helt klart värdiga vinnare! Stort lycka till!

//Coach MN

Kvällsverksamhet ikväll, skön uppladning inför Sumpan matchen!

Snart dags att öppna kvällsverksamheten, laddade upp med att lyssna på en helt okey Bajen låt som min arbetskollega Thomas har gjort, trots att jag är gårdare så lät den helt okey!

Sumpan imorgon, vi har ingen press på oss. Vi kan varken gå upp eller åka ur. Sumpan slåss för att nå 2:a platsen i serien, de spelar med press, de är SKYHÖGA FAVORITER! De behöver vinna. Vi kommer att lufta en del spelare b.la två st 94:or, samt att vår kära ålderman Janne Björk kommer att göra sin första och sista!!!?? match i Salem tröjan. Vi kom överrens om att han skulle få lira sista hemmamatchen för säsongen, men bara om han hänger upp tröjan efter sen, den ska upp i hallen.

Fått en del reaktioner på min förra blogg angående jakan matchen, sorligt att folk inte förstår ironi!

Riktigt nöjd med träningen i onsdags, vi hade besök av några spelare som var nere och provtränade. De såg riktigt bra ut. Vi kommer också i veckan att kontakta en spelare med elitserierutin som jag känner sedan tidigare då jag tränat honom. Men som ni förstår vill jag inte avslöja mer......När allt är klart då får ni naturligtvis veta det först!

KOM NER TILL SKOGÄNGSHALLEN IMORGON ALLA SALEMS BOR!

KL.12.45 drar vi igång!

Ps. Funderar för övrigt att starta en blogg fight.....Mackan Magnusson (I mitt eget lag) ligger risigt till!! Ds.

//Coach MN

Fritids snart slut, flippren igång för fullt!

Snart dags att dra hemåt från jobbet och fritids, flipper spelen är i full gång likaså PS3 och Buzz. Är jäkligt trött efter gårdagens bravader med arbetskollega Thomas då vi gjorde OLD TOWN......måste säga att utsikten från Skeppsbaren är gudomlig. Tänk då hur det kommer se ut på sommaren.

Träning ikväll, och förberedelserna inför Sumpan matchen, missade tyvärr måndags träningen p.ga. möte på jobbet. Fick höra att vi var 17 man nere i måndags, låter riktigt roligt. Börjar rulla på lite inför nästa kommande säsong.

Jakan matchen ligger kvar i tankarna, kan bara inte släppa det! Hur man kan bli bortdömd en hel match det är ofattbart, man undrar om herr Fraggel möjligtvis gav domarna lite för mycket betalt!!!!


Vi ses och hörs......


//Martin

Vi blev BESTULNA på 1 poäng i jakan!!!!

Har ännu inte kunnat släppa Jakan matchen från i söndags då vi förlorar med 4-3, detta efter att vi åter igen drabbats av ett HORIBELLT DOMSLUT i slutet på 3:e perioden. Två jakan spelare hänger ryggsäck på vår lagkapten Andreas när han ska starta ett anfall från eget sarghörn, domarna tilllåter detta och jakan får göra 4-3 i öppen kasse och bör nog vara glada för att domarna GER 3 gratis poäng till Jakan.


Vi gör en riktigt bra match, kanske en av de bättre matcherna vi gjort iår och därför känns det så jäkla surt att domarna ska kliva in i rampljuset och gå in och avgöra tillställningen. Det är andra matchen i rad nu som vi drabbas av konstiga domslut, vet inte om det är en tillfällighet eller???!!!.........

Nu ligger ändå fokusen på att vi kan avsluta serien bra och hålla vår position i tabellen, vi ligger i ingemansland (6:a) och har gjort en bra säsong. Vi är trots allt nykomlingar och det är alltid svårt för nykomlingar att ta klivet upp i en högre serie och prestera bra. Jag är nöjd med vår säsong vi har gjort det vi kunnat och kanske skulle vi haft några poäng till, men man kan alltid vara efterklok.

Jag vill även passa på att meddela att det lutar åt att jag fortsätter en säsong till hos Salems IF, jag känner att med den nya styrelsen på plats och mötet vi hade förra veckan att vi drar åt samma håll och att vi ser allting långsiktigt och inte kortsiktigt. Sedan ser det bra ut på spelarfronten till nästa säsong, det ser spännande ut och det känns som om vi kan få ett kanonlag nästa säsong, mer vill jag inte avslöja.


Fram tills att vi ses igen...ha det bra!

RIP Viktor Vendell......VI ALLA TÄNKER PÅ DIG!!!

//MN