Bra fart igår boys.

Igår tränade vi sista gången innan DM på söndag, jag var försenad som vanligt då det är bro öppning precis varje jävla onsdag som jag och Jimmy är på gång till träningen. Vi spelade grymt mycket 2 mål och det var jäkligt bra fart och pigga fötter.

Många som tryckte på ordentligt, det ska bli kul att säsongen äntligen börjar. För det är nu på söndag och nästa vecka det verkligen drar igång.

DM i sthlm är inne i slutspelet och FBI Tullinge (Som vi vann mot på försäsongen) åkte på en riktigt stjärnsmäll då de föll mot Bele/Barkarby, är inte så förvånad måste jag säga. Eftersom Bele är ett jäkligt bra lag (Tullinge hade kunnat höra av sig till mig så hade jag kunnat ge lite tips, har ju mött Bele ett antal gånger då jag tränat Salems IF), men Tullinge är inte lika bra som de har varit. tror de kommer att få jäkligt tufft i serien och jag var inte speciellt imponerad när vi slog de sist.

Tills vi ses igen, Forza Tigers!

//MN

DM i helgen

Tjena.

Träningen igår såg bra ut, det var bra fart och koncentrerat. Högt tempo och bra fart på 2 målet, 20 utespelare, 2 målvakter var nere. Vi trummar på igen på onsdag (läs imorgon), då komemr vi även att försöka slipa till PP och box-play lite inför helgen.

DM spel på söndag hemma i Västergårdshallen, ska bli riktigt kul. Vi möter Standard, Onyx och Flen. Jag som är ny har ingen koll på något av lagen vilket gör det ännu spännande, Onyx vet jag att vi har i vår serie.

Jag har lovat att tippa div 2 södermanland och här kommer min sluttabell, jag vet ingenting om något av lagen. Ja okey, Trosa har vi mött visserligen och de blir STORA favoriter iår:

1.
Trosa Edanö IBK
2. Telge SIBK
3. Strängnäs IBK
4. IFK Gnesta
5. Södertälje IBK
6. Onyx IBS
7. Katrineholms IBF
8. Nyfors IK
9. IBF Kringelstaden
10. Björkviks IBK

Tack för mig, ses framåt helgen!

//MN

Ny klubb, nya möjligheter

Im back, det var ett tag sedan jag skrev någonting. Har haft lite att göra bara, men är nu tillbaka på nytt och har fått tillbaka glädjen igen.

Jag kommer iår att basa över Telge SIBKs herrar i div 2 södermanland, jag har fått ett riktigt bra intryck av föreningen och ett väldigt bra mottagande och känner verkligen att jag har klubbens förtroende. Har basat över laget ett par veckor nu och tycker det ser riktigt intressant ut, mycket unga spelare och goda utvecklings möjligheter, föreningen är jätte drivande och har en stor och god ungdomsverksamhet som ska bli spännande att följa.

Jag kommer under säsongen ge min syn på sörmlandsinnebandyn och lagen som huserar i vår serie, vi har redan nu spelat ett par träningsmatcher med blandade resultat, vi startade med en mycket rättvis seger över div 1 laget FBI Tullinge (5-4), sedan körde vi över Nykvarn U (8-3) för att sedan bli helt överkörda av vår serie konkurrent och storfavoriterna Trosa (torsk 11-1), kommande helg så går vi in i DM hemma i Västergårdshallen och där börjar också uppladdningen inför seriestarten mot Strängnäs den 9/10.

Det ska bli grymt kul och spännande att få komma igång igen och att få följa ett annant distrikt och innebandyn i Södermanland. Jag kommer även inomkort ge min syn på div 2 serien och dess lag och kanske också ge mig på hur en möjlig sluttabell kommer att se ut.

Vi hörs inomkort, väl möt!

//MN