En av de skönaste segrarna!

Yes så skön seger igår, 10-7 mot Vaxholm. Alltid lika skönt att slå Vackers. Måste säga att det var fullt rättvist också, även om de gör 7 mål. Men de 7 målen bör vi inte släppa in då vi gör en hel del individuella misstag och bjuder på ett par kassar, det är slarv från vår sida som gör att Vaxholm kan göra dessa mål.

Skönt att vi kan göra mål i Power-play också, riktigt roligt. Tobbe Lindström (född 1994 för kännedom) är planens gigant gör väl 2+3, tillsammans med Anton och Rasmus.......

Nu känns det skönare att gå till träning på måndag och träffa boysen, och rulla på sen vilar vi på onsdag för att ladda batterierna till veckan efter då vi kör på som vanligt igen och ser framemot matchen mot Vendelsö hemma och sedan "The big game" mot Hammarby IF den 18:e.

DM 8-delsfinalen mot Hammarby kommer bli riktigt häftig, föreningens största match någonsin och vi ska inte ge upp på förhand, vi kommer kriga till sista blodsdroppe det kan jag lova!

Kentas boys ska få åka.......

Forza Le lilas!

//Martin

Favoriter tydligen!

Så här bara timmar kvar till nedsläpp mot Vaxholm så tänkte jag ge min syn på matchen samt vad som skrivits på diverse bloggar.

Forza Bele.se skriver på sin blogg att Intressantaste matcherna är förstås tidiga seriefinalen Bele-VIBK, söderderbyt Real-Högalid och så Ekman Sr-MN ute i IF-hallen...
Själv anser jag givetvis att matchen Bele-VIBK är den som är intressant, tror inte vår match mot Vaxholm kommer att gå till historien som den bästa, Vaxholm lär slå sina lång bollar som de alltid gör och så vinner de med 19-6, tråkinnebandy i ett nötskal.

Alltid lika trevligt att vara favoriter, som vi enligt Ekman Sr tydligen är till att vinna serien. Vi tackar och bockar för det. Själv ser jag inte oss som favoriter, jag har fler lag som jag anser bör slås om det där uppe, Bele, Vendelsö, Täby, Nynäs för att nämna några. Vi kommer att sikta på top 5 naturligtvis vinner vi serien är det bonus.

Herr Ekman Sr skriver på sin blogg att det är upp till domarna att hålla koll så att de inte tappar matchen, jag anser att det är spelarnas ansvar att se till så att det blir en så välspelad och underhållande match som möjligt. Han skriver även att vi spelar med höga klubbor och att det höll på att kosta ett öga i förra säsongens match i IF-hallen, jag vet inte vilken värld han lever i. Vår avsikt är väl inte att spela med klubborna högt och gå in för att trycka ut ögonen på motståndarna, självklart har spelaren ansvar för sin egen klubba. Men ger man sig in i en situation där det är kamp om bollen så kan det smälla och helt klart så slutade situationen olyckligt, men det var inte avsikligt herregud! Men att på så sätt kalla oss att vi fulspelar är bara barnsligt och löjligt, kanske var man bitter/dålig förlorare för om jag inte minns så vann vi den matchen?

Vad gäller vår ambiton att flytta upp våra yngre spelare så är den fortfarande väldigt hög, och vi har i dagsläget sveriges bästa 94:ra i vår laguppställning Tobias Lindström, vi lyfte b.la upp 4 juniorer i DM matchen mot Bele förra veckan och de går in och gör en strålande match. Processen har endast avtagit förtillfälligt.

Jag hoppas givetvis på en riktigt bra match idag, med bra spel och tuffa men sjysta närkamper. Men det slutar väl med att Vaxholm slår långt och så har de en som ligger och fiskar och petar in kassarna........

Ses snart igen.....ha det.

Forza Le lilas.

Ps. Grattis mamma på födelsedagen! Ds.

//Martin