SM-Finalen (Dam) tråkig, men helt plöstligt hände något!!!

Hållt mig borta ett tag men nu när säsongen avslutats med den stora FINALEN i Globen i eftermiddags så tänkte jag ge er en del tankar, funderingar om finalen......

IKSU besegrade demonerna från Botkyrka och jag måste säga att jag blir mäkta imponerad, att orka resa sig med 1-3 i baken och vända matchen till seger med 5-3.

Guld Curre (Curt Söderström) gör det igen och får avsluta sin karriär med ett SM-Guld och nu lämnar han över skutan IKSU till sin adept Peter Grubbström och ska jag vara ärlig så skulle det inte förvåna mig om han står där nästa år igen, då som huvudansvarig för IKSU.

Balrog, Balrog.....jag har fortfarande inte fatta att man helt plöstligt med en säker 3-1 ledning kan rasa ihop och vika ner sig i säsongen viktigaste match. Försvarsspelet var riktigt dåligt i slutet av finalen och stjärnorna som Dalerus och Ekström (De som skulle göra det för Balrog) fick agera statister. Jag undrar fortfarande vad backen (Nr. 12) gör på IKSU:s 3-3 mål, hur tänker hon???

De stora spelarna i Balrog (Som har vunnit SM-guld,VM-Guld) vek ner sig när laget behövde det som mest, de borde klivit fram med sin rutin från stora finaler och tagit tag i saken och fortsatt tugga på, herregud i en SM-final handlar det inte om att spela snyggt!

Tyckte annars att det var en rätt tråkig final, hade svårt att hålla ögonlocken öppna. Men sedan så höjde Balrog tempot och drog ifrån till 3-1 och hade finalen och bucklan i sina händer, sedan orkade man inte hänga med när IKSU ångade på och malde ner Balrog. Man såg grymt trötta ut, man tog fel beslut i uppspelsfasen och satte sig själva i trångmål, man HJÄLPTE inte varandra helt enkelt.

Men stort grattis IKSU, och stort lycka till Curre med din framtid som rektor!!!!

Ps. Kommer aldrig glömma ögonblicket då Sanna steg fram för att slå den avgörande straffen ifjol, och känslan att få lyfta bucklan i ett fullsatt GLOBEN....det går inte att beskriva, det måste upplevas! Och det gjorde jag! Ds.

Herrfinalen vanns inte helt oväntat av Warberg.....kommentar överflödig! Ni som såg matchen förstår säkert!

//Martin