Skön vinst inför storpublik!

Hej alla glada läsare......

Förlåt om jag inte uppdaterat på ett tag, men det har varit rätt mycket att stå i så jag har inte hunnit. Mne här kommer det en uppdatering ialla fall.....

I lördags spelade vi mot Högdalen och vann med 3-1 och jag citerar en känd hockey coach: "Det var äckligt diciplinerat". Vi var aldrig hotade vi fick matchen dit vi ville, och lekte stundtals med Högdalen som för dagen var grymt bleka och dåliga. Och nu har vi en 5 poängsledning i serien och 1 match mindre än tvåan Tumba, ser riktigt bra ut just nu......

Annars så var det stora samtals ämnet efter matchen publik antalet som var och lyssna nu.....110 personer!!!!

Mycket grymt för att vara en div 4 match, måste nästa vara rekord tror jag???

Hoppas de kommer tillbaka nästa match, men det tror jag...vi har en rätt bra publik på våra matcher.

Det är drag kring SALEMS IF nu........

Ha det bra nu alla så ses vi snart igen, jag lovar det!

//Martin

Att vara idrottsgala eller inte???

Precis sett idrottsgalan och blir lika förbanad varje år.......jag menar hallå det är ju idrott vi talar om? VART ÄR INNEBANDYN????

Vi har ett svensk landslag som dominerar både på dam och herrsidan och vinner VM-guld efter VM-guld, men blir de ens nominerade till något av priserna? NEJ. Istället har du något danspar som får Sportens pris, du har bowlinglandslag, du har curlinglandslag, du har golf, hallå GOLF?????? vi talar om att prisa idrotter inte hobby verksamhet!!

NEJ NÄSTA ÅR BOJKOTTAR JAG IDROTTSGALAN!!!!!!!

För övrigt tycker jag att det var fel jerringpristagare, okey Zlatan är kung i italien men hallå vad presterar karln i landslaget?? NADA!!!!

KALLUR BORDE FÅTT DET!!

Anders Persson är min idol, vilket jobb han lägger ner vilken idrottsledare helt rätt val till årets ledare!!!!

Hur i h......vete kunde Lars Lagerbäck vara nominerad till årets ledare????

Är annars orolig för lagets form, vi har inte lirat serie match sedan den 1/12, visserligen kryssade vi mot div 2 laget Värmdö förra måndan (8-8), vi gör en riktigt bra match kan jag meddela. Vi är bättre än Värmdö större delen av matchen, vi har ledning både 4-2 och 7-5 men orutinen lyser igenom stundtals och att vi lirar i div 4 märktes när Värmdö väl började trampa igång, men 8-8 var ett rättvist resultat trots allt och stärkte vårt självförtroende rejält.

Nu ser vi framemot matchen mot Trehörningen den 20/1, men framförallt mot hemma matchen mot Högdalen nästa helg, vi hoppas kunna fylla hallen då!

Så tills vi ses nästa gång, ha det!

//Martin

Känns som att en uppdatering behöves eller?

Hej alla glada läsare där ute och GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET, nyårs resan var jäkligt bra, mycket folk och god mat och mycket dans...ha ha

Ledigheten är över, imorgon börjar man knega igen efter ett skönt och behövligt jullov från den 19dec. Träningarna är i gång, smög igång redan i onsdags med ett lättare fys pass med boysen fan va det gnälldes och folk hade ont överallt och man belv kallade idiot...ha ha nej skämt och sidå det var ett grymt bra pass.

Idag kör vi igång på riktigt, vi ska lira träningsmatch mot div 2 laget Värmdö IF hemma i Skogsäng kl.20.30, bra start på det nya året med en tuff utmaning och en bra värdemätare.

Vi vet dock ännu inte om vi kommer att få lira våran match på lördag mot Lövhagen eftersom de har talat om att dra sig ur serien, men vi trummar på som vanligt som om vi skulle lira i helgen, annars tränar vi på lördag är det tänkt.

Stockholm tog dubbeln igår genom att vinna SM-guld för 15-åringar både på pojk och flicka sidan, GRATTIS! Ganska väntat ändå....

Undrar hur det kommer att gå för 17-åringarna, håller mitt gamal diskrikt Västmanland som favoriter där, trots att det inte är jag och Branko som står i båset, men det kan ändå få ett riktigt grymt bra lag. Sen är ju självklart Stockholm med och fajtas här också de är dom alltid......

Slut för denna gång...tja tja

//Martin