4:e raka inkasserad

Ber om ursäkt över att krönikan har dröjt, men bättre sent än aldrig.
Helgens match borta mot Björkvik summeras så här, vi gör kanske vår bästa match offensivt och vår sämsta defensivt.
Björkvik är rent ut sagt utspelade, bollinnehavet är klar fördel till oss. Matchen vinns dock bara med 10-8, men resultatet speglar inte matchbilden.

Christian Karlsson gör debut och ska verkligen inte lastas för de 8 målen han släpper in, han ska rikta kritik till våra forwards som inte tar hemjobbet ordentligt och hjälper honom. Christian gör en bra debut i mina ögon, han gör ett par riktigt bra räddningar som räddar oss. Filip Henlöv (även han född 95) får även han göra debut och gör det bra han med, och det är riktigt kul att vi kan släppa fram dessa unga spelare och ge dem chansen i en sån här match. Ska bli kul att få följa dessa herrar under säsongen.

Kommande helg är vi spellediga och i mitt tycke så kommer det här uppehållet högst olägligt för vår del då vi är riktigt på gång och vi vill trumma på, men samtidigt så får vi också tillfälle att tuffa på och rätta till lite små detaljer.
I måndags stämplade vi in med ett lättare fyspass (Var oerhört behövligt) och vi trummar på även på onsdag då vi ska gnugga lite power-play och box-play bl.a.

Nästa vecka är det full fokus på Kringelstaden-matchen som spelas söndagen den 20:e hemma i Västergårdshallen.

VÄL MÖTT DÅ!

Forza Tigers!

// Coach MN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback