Segermaskien rullar vidare

Veckan har varit jobbig för mig personligen då jag ej kunnat närvara p.ga sjukdom men enligt
rapporter har det funkat bra och det har rullat på som vanligt.


Helgens match mot Björkvik är tanken att vi ska fortsätta vår seger streak som just nu är uppe i
3 raka segrar, Vill dock höja ett varningens finger inför denna match vi får inte drabbas av storhetsvansinne och tro att vi är några världsmästare för att vi är inne i en vinnande trend.

Björkvik har gått riktigt dåligt på slutet och är ett av de sämre lagen i serien, men vi måste fortsätta jobba hårt och vara på tårna om vi inte ska bli straffade av Björkvik.

Laget kommer se lite annorlunda ut på lördag då målvakten Jimmy Pettersson är hemma med barn så kommer vi att ställa Christian Karlsson i kassen, Christian är en av våra lovande målvakter och är född 1995.

Jag har stort förtroende till Christian och vet att han kommer att axla Jimmys mantel bra, Christian har sett riktigt bra ut på de träningar han har gjort med oss och det känns rätt att han får chansen en sån här match. Det jag vill nu är att vi hjälper Christian genom att jobba oerhört hårt i defensiven och att vi håller tätt, annars så kommer vi att rulla på som vanligt i femmorna.

Måns Ahlberg är avstängd och i hans ställe går Jakob Leek in tillsammans med Calle Vingnäs och Josef Celik, annars så sker inga större förändringar.
Vi startar så som vi gjort i tidigare matcher på 2 femmor för att hålla ett högt tempo och sedan gå upp på 3 femmor.
 
HELGENS LEDORD:

 

# HÖGT TÅLAMOD

# FARTEN

# HÖG MORAL/GLÄDJE

 

Forza Tigers!

 

// Coach MN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback