Segertåget rullar vidare, vi ska se till att kliva på!

På söndag rullar segertåget vidare då vi ställs mot Kringelstaden och säsongens första derby
hemma i Västergårdshallen, vi är uppe i 4 raka segrar nu och vi vill självklart komma upp i 5. Kringelstaden är nykomlingar för iår, de parkerar på en fjärde plats i tabellen och har gjort det bra hittills, vi ska respektera motståndet men vi går för 3 poäng. Det gäller att vi kliver på tåget också.
 

Vi tränar i samma hall på måndagar, de tränar efter oss och det kan bli en rätt skön måndagsträning nästa vecka när vi hämtat in 3 nya och härliga poäng. Det ska vi ha som målsättning, för det finns inte på världskartan att vi ska torska den här matchen.


Träningarna i veckan har präglats av stor koncentration men också lite irritation, precis som det ska vara inför ett derby. Vi har slipat lite power-play b.la då vi inte rosat marknaden där. Lite små detaljer som har rättats till, onsdagsträningen ägnades det mycket tid till att trumma på med power-play.

Vi måste fortsätta prestera bra i vårt anfallsspel som var mycket bra mot Björkvik (Det bästa i år?), försvarsspelet går däremot att göra någonting åt. Vi måste ta mer ansvar där, samtliga spelare. Ge understöd och hjälpa till och inte slarva i hemjobbet. Vi kommer att starta matchen på 2 femmor, precis som vi gjort i de tidigare matcherna och då har vi också varit framgångsrika, vi släpper fram ännu en debutant i denna match då ännu en Filip (Det är många nu!) kommer att finnas med på bänken, nämligen Filip Ekenström.
Tycker han ska få visa vad han går för i den här matchen då han har gjort bra ifrån sig på träningarna de senaste veckorna. Han kommer inte att starta, men jag hoppas att jag ska kunna matcha in honom så småningom.

Tillbaka in i laget kommer också Måns Ahlberg som får spela igen efter sin avstängning han drog på sig mot Gnesta, även Morgan Ahlberg är tillbaka i laget efter sin fingerskadad och kommer matchas sparsamt, Jimmy Pettersson tar plats i kassen igen efter hans frånvaro sist (Hemma med barn).
 


Nu sör vi boys!

IN THE CLUB!


//Coach MN
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback