Självklart vinner vi derbyt

Telge har inlett förtroendeingivande i herrarnas div 2, men att man skulle ha favorittrycket på sig inför derbyt mot IBF Kringelstaden på söndag vill man ändå inte riktigt kännas vid.
– Jag är precis som Kringelstaden nykomling och har aldrig spelat mot dom, men de har gjort det bra och självklart ska vi ha respekt för dom. Vi måste spela med huvudet och inte dra på oss för mycket utvisningar. Men vi är tillsammans med Trosa och Strängnäs seriens formstarkaste laget just nu, men att vi ska vara favoriter vet jag inte.

Någon derbyfeber syns inte av i Södertälje, men Telge lägger ingen fokus på det utan
fokus på matchen och 3 poäng.

– Vi spelar innebandy i div 2 och vi är en liten klubb. Hockeyn, basketen och fotbollen tar mycket fokus med all rätt, men jag tycker att man borde ge de mindre klubbarna och sporten mer mediatid. Detta är självklart inget vi lägger fokus på inför söndagsmatchen, vi vill prestera bra och ta hem 3 poäng.

Bägge lagen slåss i toppen av tabellen, Telge är trea och Kringelstaden är fyra. Lutar åt en tuff drabbning.
– Ja det hoppas vi självklart att det ska bli, det gillar vi. Ett derby ska alltid vara tufft. Vi går för
3 poäng som vi alltid gör, vi tränar i samma hall och vi vill sälvklart visa vart skåpet ska stå. Kan bli en skön måndagsträning om vi hämtat in 3 poäng.

Telges spel har än så länge varit vinstgivande - fyra segrar på fem matcher - och det är ingenting man planerar att ändra på.
–Vi kommer att spela som vi har gjort tidigare. Hur det kommer att gå i derbyt?
Självklart vinner vi!
ler Telges coach Martin Nieminen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback