3 poängen var viktig,men spelet stämmer inte!

Söndagens match borta mot Katrineholm vanns av Telge med 6-5 efter mycket om och men och mycket slit. De 3 poängen var viktig och det är jag mest nöjd över att vi åker och hämtar hem det.


Men spelet fungerar inte och jag är inte alls nöjd med hur vi spelmässigt genomför matchen, Tycker att vi borde avgjort matchen tidigare då vi har 3-1, vi spelar riktigt bra fram till 3-1. Vi måste spela enklare och ta det lungt när vi har ledning och inte spela långa bollar och tvingas att börja om.


Sedan slarvar vi och gör enkla misstag och är inte med i deras kontringar, vi står och sover helt enkelt. Vi måste vara mera på tårna, det var ett jäkla svårspelat golv vi spelade på också och enligt domarna var det svårdömt också!


Domar insatsen går också att disskutera och det är helt horribelt att vi inte får med oss 2 straffar, vi kommer igenom och förbi backlinjen för att sedan bli bentacklad av Katrineholms målvakt som kommer utrusande domaren friar och Katrineholm vänder spelat och gör mål.


Andra gången är det ett slag bakifrån som vi visserligen får frislag men som domaren menar att vi kommer ur läget och inte bedömmer det som straff!!?? Men herregud, varför vi kommer ur läge är för att vi blir bort tryckta och får klubban halft söderslagen.


Nu tar vi nya tag i veckan och sätter 2 bra träningar för att lägga fokus på Nyfors matchen kommande lördag, en match där vi helt klart måste vara mera på tårna och spela betydligt enklare för att vi ska plocka hem nån poäng i den matchen.


Nu tittar vi bara uppåt boys och SÖR!!!!!!!!!


Forza Tigers!


// Coach MN


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback