Vi blev straffade och överkörda!

Söndagens premiär slutade innan den hade börjat, vi hamnar tidigt i ett 0-4 underläge och matchen är förstörd. Vi orkar inte resa oss utan viker ner oss fullständigt och sviker varandra. Vi förlorar premiären mot ett mycket bra spelande Strängnäs med 13-4. Jag vill ändå påpeka att det är vi som gör Strängnäs bra, självklart går det inte att snacka bort 13-4 i baken. Men vi gör oerhört mycket misstag och det straffar dom oss på, vi slarvar mycket i uppspelsfasen och spelar bollarna i handen på motståndaren. Det får vi inte göra om vi ska vara med och slåss däruppe.

Ska vi lyfta fram något bra så är det vår andra period, stundtals så ser det bra ut och vi skapar mycket, men får inte in bolluslingen. Vi var helt enklet för dåliga, och det var pinsamt stundtals. Vi kommer att snacka igenom allt under veckan och lägga den här matchen till handlingarna för att blicka framåt, vi kan inte lägga oss ner och dö. Det är många matcher kvar och det kan inte bli sämre. Vi ALLA måste ta ett ansvar och spela för laget, det kommer jag också kräva. Vi tar onödiga utvisningar och drar på oss 5 minuter, 10 minuter och rött kört för SNACK, DET ÄR INTE ACCEPTABELT! Det måste vi sluta med!

För att citera en känd hockeytränare: "Vi var inga nobelpristagare idag direkt" slutcitat.

Nu trummar vi på under veckan och sätter två bra träningar med bra fart och glädje, så tar vi Katrineholm på lördag!